– A mi csapatunk kísérte be a DAC és a Szenice csapatait, aszlovák élvonalbeli bajnokság csütörtöki mérkõzésére a DAC Arénába – mesélte elBencze Károly, a csapat vezetõedzõje.  Aszlovák Fortuna liga 29. fordulójában lejátszott mérkõzést, a dunaszerdahelyicsapat 1 – 0 arányban megnyerte. A találkozóra kilátogató, 4.500 szurkoló pedigremek, a mi fiatal játékosaink számára felejthetetlen hangulatot varázsolt astadionba. Nagyon köszönjük tehát a DAC és a Gyirmót vezetõinek, hogy meghívástkaptunk erre mérkõzésre.

A Gyirmót SE Gyõr U 13 – as csapata, az U 14 megyeibajnokságban szerepel, tehát egy évvel idõsebb játékosokból álló csapatok ellenjátszik. Ennek ellenére a csapat vezeti a bajnokságot, 11 mérkõzés után, 9gyõzelemmel, 1 döntetlennel és mindössze egyetlen verséggel.

– Nagyon értékes gyõzelmeket arattunk az elõzõ kétfordulóban, hiszen a közvetlen vetélytársaink ellen sikerült nyernünk. Amásodik helyezett Gyõrújfalu SE ellen, idegenben sikerült 3 – 0 aránybangyõznünk, a következõ szombaton pedig a DAC Utánpótlás ellen, 3 – 1- esgyõzelmünkkel ért véget a bajnoki találkozó. Közben pedig már készülünk akövetkezõ évi nagypályás bajnokságra és ezért vasárnap az SC Sopron ellen, márazon játszottunk egy gyakorló mérkõzést. Szerdán pedig teremben fociztunk,amikor a Lukács iskolában, az ETO FC Gyõr hasonló korosztályú futsal csapatávaljátszottunk. Nagyon készülünk tehát a bajnokságunk utolsó három fordulójára éskülönösen a csütörtökön 18.00 órakor kezdõdõ, Ménfõcsanak elleni mérkõzésre.Amennyiben azt sikerül megnyernünk, akkor az alsóházhoz tartozó, Bõny és aPannonhalma ellen komoly esélyünk lesz a bajnokság megnyerésére.