Vasárnap délelõtt Székesfehérváron a Videoton FC otthonában Akadémista csapatok társaságában sikerült egy magas szintû tornán részt venniük. Bencze Károly és játékosai nagyon várták ezeket a találkozókat, mivel a vezetõedzõ megakarta tudni, hogy mire képes csapata az “akadémisták” ellen. 

Nyolc csapatos teremtornán 15 perces mérkõzéseken az alábbi eredményt érték el:

  1. Gyirmót SE – MTK 0-1
  2. Gyirmót SE – Bp. Honvéd 0-1
  3. Gyirmót SE – Videoton 0-5
  4. Gyirmót SE – ETO FC 1-2
  5. Gyirmót SE – Illés Akadémia 3-0
  6. Gyirmót SE – UTE 1-2
  7. Gyirmót SE – Videoton II 2-4

Bencze Károly: Igyekeztünk minden mérkõzésen bátran és kezdeményezõen fellépni a neves ellenfelek ellen. Mentálisan a csapatom nagyon erõs volt, látszott hogy mindenki akar, és csapatként is jól mûködtünk. Talán nem volt meglepõ, hogy sok helyzetünk volt a mérkõzéseken, de sajnos kevés gólt (7) tudtunk szerezni a tornán. Az ellenfél kontra támadásainál, viszont nem tudtunk mindig idõben zárni, ez fõleg a Videoton elleni mérkõzésen jött ki. Összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel, hiszen az elsõ négy helyezettõl minimális vereségeket szenvedtünk el. Azt gondolom, hogy jó úton járunk. A torna nagyon hasznos volt, hiszen sokat tanultunk belõle és egyben irányt is mutat számunkra. A tornán 7. helyen végeztünk, de kis szerencsével talán feljebb is tudtunk volna kerülni, de talán.. meg ha.. nincs a fociban. Gratulálok a csapatnak, hiszen emelt fõvel térhettünk haza a kiválóan szervezett rendezvényrõl.

Gólszerzõink: Mondovics Kevin 5, Varga Máté 2.

A torna végeredménye: 1. MTK, 2. UTE, 3. Bp. Honvéd, 4. ETO FC, 5. Videoton, 6. Videoton II, 7. Gyirmót SE, 8. Illés Akadémia

Ajkán és Mosonmagyaróváron is remekül helytálltak a játékosok, ahol Dászkál Attila és Bodó Mihály szerepeltette a csapatokat.