GYIRMÓT SE U10

Domanyik Szilárd edzõ: Vasárnap Sopronbanvoltunk, régiós Bozsik tornán. Két sorral szerepeltünk,hogy mindenki sokat tudjon játszani. Két arcú volt a csapatom,mert lefociztunk minden csapatot,de ahelyzetkihasználásunk tragikus volt.Az egész tornán egy gólt kaptunk,viszont az elsõ négymeccsen nem lõttünk gólt.Minden ellenfelünket végig nyomás alatt tartottunk,de a gól nemjött.Védekezésünk rendben volt,agresszívek voltunk minden meccsen.A héten sokat leszünk akapu elõtt, gyakorolnunk kell a ziccerek kihasználását. Horváth Donát okleveletkapott kiváló teljesítménye jutalmául!
  

  Eredmények:
  Gyirmót-Sopron 0-1
  Gyirmót-Csorna 0-0
  Gyirmót-Pápa   0-0
  Gyirmót-Üstökös 0-0
  Gyirmót-MTE 3-0

GYIRMÓT SE U11(2007) korcsoport:

Bencze Károly edzõ: Az elmúlt hétvégén ismét mozgalmas napokonvagyunk túl. Szombaton (12-én) Gyõrújbaráton Bozsik csoport, majd vasárnapSopronban a Régiós Bozsik 5. fordulón vettünk részt.

A két nap alatt a játékosaim 175’ játékidõttöltöttek a pályán. Nagyon meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével.

Gyõrújbaráton az egy-két  évvel idõsebbekellen sikerült 100% teljesítményt elérni.

Sopronban pedig egy döntetlen és négy gyõzelmünklett a mérlegünk. A Sopron elleni döntetlenünk (1:1) egy kiváló ritmusú mérkõzésenszületett.

Gratulálok a játékosoknak, hiszen:

  • mentálisan rendben volt a csapat
  • sok játék elemet láttam vissza a tanultakból
  • parádés gólokat értünk el
  • sokat fejeltünk a meccseken és sikerült gólt is szerezni ebbõl
  • párharcokban is bátrak voltunk
  • összességében 10 mérkõzésen: 9 gyõzelem és egy döntetlen, gólarány 22/2 (+20)

Motivációs oklevelet: Mondovics Kevin(Gyõrújbaráton),  és Árpási Kristóf (Sopronban) kapták, kiváló játékukvégett.

GYIRMÓT SE U12

Ezen a héten szombat volt a futball napja. Reggel akeret egyik fele, név szerint Neuberger F., Gyurasits Á, Kocsis B., Szabó Á,Oláh Zs., Farkas Á., Simon B., Debreceni B., és két u11-es fiú Pápai L., Burján M. Gyõrújbaráton a Bozsik programkeretén belül tudott focizni.

A torna elején kiválóan játszottuk az egész pályásletámadást, és az így szerzett labdákból sok helyzetet alakítottunk ki. Ezekegy részét értékesítettük. A 3. mérkõzésen a Csanak ellen már inkább a sokpárharc dominált amiben elfáradtunk. Utána a Sharks ellen egy saját térfélenvédekezõ, idõhúzó, kontra focit játszó ellenféllel szemben már fásultnak tûntekjátékosaink. Az utolsó meccsen, nagy küzdelemben mindenki oda tette magát,végül alul maradtunk a U11-es Gyirmóttal szemben, akik bomba gólokkal szereztékmeg a gyõzelmet.

Gólszerzõk:Gyurasits Á. 4, Szabó Á. 3, Neuberger F.,Farkas Á., Debreceni B.

Jók. Szabó á., (õ kapta az oklevelet), Farkas Á.,Kocsis B., Burján M.

Kovács Zsolt edzõ: Gratulálok a csapatnak, mert anagy melegben lejátszott 100 perc (egy cserével) alatt egy meccs kivételévelmaximális erõbedobással küzdöttek, így ma ismét sokat tettek futball tudásukfejlesztéséhez.

A csapat másik felének Csornán volt 11.30-kormegjelenése.

Csorna U12- Gyirmót U12 (1:1)  1:6 NBI-es bajnoki mérkõzés

Nad N.- Farkas P., Virág Z., Ács B.- Károly B.,Földes Sz.- Kümmel B., Szapári L., Gerencsér D.

Csere: Tréger P., Szirtes O., Kiss M., Jáger G.

Törvényszerûséggel kezdõdött a mérkõzés. Ugyan is akövetkezõ történt: A csapat minden mérkõzés elõtt önállóan, elsõsorban acsapatkapitány irányításával melegít. Ma ez elég álmosra sikerült. Várható volta gyenge kezdés. Ez be is következett. Sok rossz döntés, sok rossz végrehajtás,kevés futás jellemezte játékunk a mérkõzés elsõ 20 percében. Közben aházigazdák egy távoli lövésbõl elõnyhöz jutottak.  A 20. perctõl megváltozott a játék képe a 3csere játékosnak köszönhetõen. A félidõ vége elõtt. Szirtes O. távoli bombájáta kapus csak a kapufára tudta tolni, és a kipattanóra Kümmel B. csapott le, ésegalizálta az eredményt.

A szünetben átbeszéltük a teendõket, és a másodikfélidõre teljesen más felfogásban játszó csapat futott ki a pályára.Futószalagon jöttek is a helyzetek. Az ellenfelünk alig lépett a térfelünkre. Avezetést Szirtes O., szerezte meg egy szép támadás végén, mikor is Ács B.,gurított vissza neki az alapvonalról, õ pedig a kapufa segítségével lõtt ahálóba. Nem sokkal késõbb Károly B., bombázott a gyengébb lábával a kapuba,1:3. A második félidõben ez után jutottak el a hazaiak egy kontratámadás után akapunk elé, de Tréger P. nagy bravúrral hárított. Az utolsó 10 percben márgálázott csapatunk, sorrendben Szapári L., Károly B., és Ács B. szerzettgólokat, 1:6. Góljaink mellet számos helyzetet alakítottunk ki. Az elfáradócsornai fiúk ellen.

Gólszerzõk: Károly B. 2, Kümmel B., Szirtes O.,Szapári L., Ács B.

Jók: az egész Csapat

Kovács Zsolt edzõ: A mérkõzés számunkra a cserékbeállásával kezdõdött. Remélem, hogy tanultak belõle a fiúk, és a jövõbenkoncentráltabb bemelegítéssel hangolódnak a mérkõzésre. A második félidõben máröröm volt nézni a játékuk. Két gólt szereztünk a héten gyakorolt alapvonalrólvisszagurított labdákból, és másik két gólt kipattanóból, ami úgy szinténhangsúlyos az edzések során. Ma 5 meghatározó játékosunk is hiányzott (közülükJánoki-Jászai D., az egy évvel idõsebbek között szerzett remek gólt), és ezegyáltalán nem látszott meg a csapat teljesítményén. Szerencsére egyre nehezebbfeladat kijelölni a mérkõzésekre a keretet.ZTE U16 – Gyirmót SE U16 5-2 (0-1)
Góllövõk:  Fördõs G. Gergely N.
Gyirmót SE U16: Germán Marcell, Nagy Kristóf, Szabó Zalán, Gergely Norbert, Samu Soma, Herber Márton, Ominger Bence, Fördõs Gergõ, Vékássy Dániel, Horváth Ambrus, Ulviczki Balázs
Cserék: Csizmazia Márk, Csemez Bence, Orbán Balázs, Szemenyei Péter, Siska Flávió

Nagy Attila edzõ: Két ellentétes félidõt produkáltunk! Az elsõben megcsináltunk minden olyan taktikai szituációkat amit edzésen  vagy egyéni képzésen gyakorolunk. Mûködött alabdakihozatal, támadás felépítés ,labdabirtoklás,akár el is dönthettük volna amérkõzést  természetesen a javunkra.Óriási lehetõségeket hagytunk kihasználatlanul,de szereztünk egy szép átlövés gólt.Amásodik félidõben érthetetlen egyéni hibákat követtünk el  ezért nem tudtunk pontot  szerezni. Több játékosomnál magasabb volt avereségtõl való félelem, mint a GYÕZELEMBE vetett HIT!

ZTE AKADÉMIA U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U17 3:5(1:2)

Góllövõk: Buruzs Barnabás 2, Tokaji Dávid 2, GelencsérMárton

GYIRMÓT SE U17: Nyári Bence, Béli Renátó, Turi Levente, Tóth Erik, Lampert Krisztián, Korsós Dominik, Gelencsér Márton, Tokaji Dávid, Kovács Bálint, Buruzs Barnabás, Mayer Ádám

Cserék: Lovász Ákos, Hajnal Krisztián, Posta Bence, Kovács Péter, Babayigit Kevin

Góllövõk: BURUZS BARNABÁS 2, TOKAJI DÁVID 2, GELENCSÉRMÁRTON

Kiemelkedõt nyújtott:BURUZS BARNABÁS, NYÁRI BENCE, TOKAJI DÁVID

Polyák Gábor edzõ: Egy élménnyel lettünkgazdagabbak, ugyanis a zalaegerszegi stadionban játszhattunk. Minden adott volta jó mérkõzéshez és jól is kezdtük a meccset. Mi irányítottuk a játékot ésBuruzs Barnabás egyéni villanásával megszereztük a vezetést. Ez minket zavartmeg és ellenfelünk alakította ki folyamatosan a helyzeteit. Nyári Bencénekköszönhetõen csak egyenlíteni tudott a zalaegerszegi akadémia, mivel többbravúrt mutatott be kapusunk. Szünet elõtt sikerült megszerezni a vezetéstGelencsér Marci szemfüles szabadrúgásából. Félidõben rendeztük avédekezésünket, így a 2. félidõ elején ellenfelünknek nem volt helyzete sem, mipedig több szép támadást vezettünk és megnyugtató elõnyre tettünk szert.  A mérkõzés végén még rengeteg helyzetünk volta nagyobb gólkülönbséghez, de ellenfelünknek is voltak lehetõségei, mert azegyénileg a védelmünkben voltak gyengébb teljesítmények. Gratulálok acsapatomnak!