Csorna SE – Gyirmót SEU12 0-3 (0-1)

MLSZ bajnoki mérkõzés 2. forduló

gólszerzõnk: Molnár Barnabásés Szemeti Dávid (2)

Csorna, 2018.09.09 vasárnap 11.30

Összeállítás: (3-2-3) Fekete Mór-  TakácsDonát, Molnár Marcell, Kim Jun- Árpási Kristóf, Szemeti Dávid- Molnár Barnabás,Albrecht Áron, Árpási Bálint

Cserék: Simon Krisztofer kapus, Pécskai Levente,Fekete Benedek, Antal László, Csiszár-Piedl Dávid, Méhes Gergely, NovákSzabolcs

Bencze Károly edzõ: “Egy könnyûnek látszómérkõzést, nagyon nehézzé formáltunk meg. Lassan és könnyelmûen kezdtük. Ezkapcsán a gyõzelemért nagyon dolgoznunk kellett. Egyébként sportszerû és jóritmusú mérkõzést játszottunk, a kiválóan elõkészített pályán.
A második félidei játékunk már jobban sikerült,ezért is megérdemeltük az idegenbeli három pontot. Nagyon örülök, hogy ismétvannak bemutatkozó játékosaink. Méhes Gergely (Ászárról) és Simon Krisztofer újkapusunk (Rábapatonáról) nagyszerûen mutatkoztak be a Gyirmót SE színeiben.
Mérkõzésen kiemelkedõt nyújtott: Molnár Barnabás(1 gól és remek szélsõ játék), Fekete Mór kapusunk (parádés védések) és SzemetiDávid két gólja és fáradhatatlan munkája végett. Gratulálok a csapatnak, és várjuk a hazaiszombati ZTE elleni meccset.”

Gyirmót SE U12 – Öttevény U14 2:0 (1:0)

gólszerzõink: Pécskai Levente, Árpási Kristóf

Gyirmót, 2018.09.05 szerda 18.00

Összeállítás: (3-2-3) Fekete Mór-  Takács Donát,Albrecht Áron,Molnár Marcell, – Árpási Kristóf, Szemeti Dávid- Molnár Barnabás,Pécskai Levente, Árpási Bálint

Cserék: Fenyvesi Máté, Csiszár-Piedl Dávid, KimJun, Novák Szabolcs, Pápai Levente

Bencze Károly edzõ: A hétközi fordulóban egyremek mérkõzést játszottunk a jóval  idõsebb, de sportszerû ellenfélellen. Igyekeztünk bátran és célirányosan játszani. A sok passzos és a szélekenvezetett támadásainkban benne volt a gól. Nagyon sok gólhelyzetet alakítottunkki. Az elsõ félidõben egy baloldali akció végén Pécskai Levente révénszereztünk vezetést. Az második játékrészben továbbra is mi uraltuk a mérkõzéstés megérdemeltem tartottuk otthon az értékes három pontot. A csere játékosok issokat tettek a mérkõzésen. Takács Donát, Árpási Kristóf, Molnár Barnabás,Pécskai Levente kiemelkedõt, Fenyvesi Máté pedig agilis játékot mutatott.

Egy hét alatt négy bajnoki mérkõzéstjátszottunk. A mérleg: 3 gyõzelem és egy döntetlen 12/3 gólaránnyal. Gratuláloka minden játékosnak. 

Csorna U13 – Gyirmót SE U13  1-5 

Gyirmót SE U13: Gerencsér D., Virág Z., Ács B., Kiss M., KárolyB., Földes Sz., Hauzer B., Jánoki-Jászai D., Szapári L., Berki A., Szabó Á.

Cserék: Tréger P., Markó L., Jáger G., Kümmel B., SzabóIstván G., Szirtes O., Gyurasits Á., Farkas P., Baksa D.

Gólszerzõk: Szapári L., Berki A., Virág Z., Gyurasits Á.,Farkas P.

Orosz Márk: “Eléggé vegyes érzelmeim vannak a mérkõzéssel kapcsolatbantöbb okból kifolyólag is. Elsõ félidõben nem játszottunk valami jól. Többlabdát is eladtunk hátul, nem kértük eleget a labdát, illetve a rossz játékbólsok hibát követtünk el, ennek ellenére szerencsétlen módon egy kiállítás is értminket már a 20. percben, amit igazából kívülrõl teljesen máshogy lehetettlátni. Az ellenfél egyébként a kiállítás utáni szabadrúgásból egyenlített1-1-re. A második félidõre viszont parádésan jöttünk ki. Alakítottunk ki széphelyzeteket, középpályán kevesebben voltunk, még is aktívabb volt a játékunkmit az elsõ félidõben. Örülök a második félidei teljesítményhez és ahhozgratulálni szeretnék a csapatnak! “

Gyirmót SE Gyõr U14 – Ajka U14 2:0(0:0)

Összeállítás: Gruttó Bence- Kelemen Milán, Szabó Krisztián, Kráz Tamás,Forgó Patrik(Szenderák Szabolcs) – Gönye Máté(Németh Noel), Fekete Márton,Barta Tamás(Dobai Dominik) – Csöngei Balázs(Kováts Balázs), Matyi Martin(RozsRenátó), Molnár Márton(Nyári Rikárdó)

Gólszerzõk: Nyári Rikárdó, Rozs Renátó

Kiemelkedõt nyújtott: Szabó Krisztián, Kráz Tamás, GruttóBence, Fekete Márton, Nyári Rikárdó, Rozs Renátó

Polyák Gábor: “Magabiztosan kezdtük a mérkõzést, sokat birtokoltuk alabdát, de a támadó zónában már keveset mozogtunk labda nélkül és nem tudtunkkialakítani helyzeteket. Ellenfelünk egyre jött fel játékban és a félidõmásodik felében voltak helyzetei is. Grutto Bencének köszönhetõen nem kaptunkgólt és a csereként beálló játékosok 10 perc alatt kialakították avégeredményt. A mérkõzés utolsó 10 percében akár több gólt is rúghattunk volna.

Gratulálok a fontos gyõzelemhez a csapatomnak!”

 

Gyirmót SE U15 – Ajka 4-0  (3-0)

Gyirmót: Bohunicky- Lengyel, Kümmel,Kalmár, Peisser, Koch, Füzi, Domján, Nemeskéri, Rimai, Dovánszki

Csere: Milos, Csonka, Vedres,

Gól: Füzi 3, Rimai

Jók: Füzi, Peisser, Rimai, Koch

Török Szabolcs: “Sajnos lassan hozzá kell szoknunkhogy a tavalyi eredményeink miatt senki nem akar ellenünk focizni, csakrombolnak és teljesen beállnak védekezni az ellenfeleink. Ma ismét ez történt a80 perc szinte végig az ellenfél térfeln zajlott. Ennek ellenére türelmesenfegyelmezetten a széléket erõltetve játszottak a játékosaim. Sok helyzetetkialakítva magabiztos játékkal szereztük meg a három pontot. Gratulálok asrácoknak!!!”


Pécs-Gyirmót SE U16 3-0 (1-0)

Gyirmót SE U16: Kecskés B – Szokolics, Görcs, Krébesz – Nemes,(Madarász) Buglyó, Bessenyei,(Halász) Simon – Hécz,(Bódis) Szabó K, Szabó B.

Ördög József: “Az összjátékra alkalmatlan pályán a körülményekhez jobbanalkalmazkodó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkõzést.”

Ajka U17-Gyirmót SE U16b 7-0 (4-0)

Domanyik Szilárd: “Az idõsebb játékosokból álló hazaiak ellen mezõnyben jóljárattuk a labdát,de a kapu elõtt elfogyott a tudományunk.Az egyik hazai csatárt nem tudtuk tartani,a gyorsaságamiatt.  Szinte egyedül megverte az egész védelmet.Az én fiatal játékosaim nem tudtáktartani a lépést vele.Védekezésben gyámoltalanok voltunk,ez az oka a súlyosvereségnek.Nagy volt a fizikai különbség!”

Pécs -Gyirmót SE U17 2-1 (1-0)

Gsz: Gergely N.

Gyirmót SE: Iváncsics-Czafik( Kiss),Szabó,Gergely,Babayigit-,Csemez(Nagy),Orbán,Fördõs(Ferenczi)-Dán.Gál, Varga

Edzõ: Nagy Attila

Jó:Gergely

Nagy Attila:”Haegy kicsivel magabiztosabb és határozottabb a játékunk, gyõzelemmel jöhettünkvolna haza Pécsrõl!!!”

Gyirmót SE U19-Pécsi MFC 0:1 (0:0)

Gyirmót SE U19: Vass G.- Tóth E., Turi, (Bányai), Kovács Á., Lampert, – Béli, Felde, Gelencsér(Bergendi) – Tokaji, Mayer, Buruzs (Pákai). 
Jók: Tóth E., Kovács Á., Felde, Mayer

Makkor Tamás: “Harmadik mérkõzésünkön nagyobb részben már azt a mentalitást láttam a csapaton,amely minimális elvárás egy pontszerzési céllal pályára lépõ együttestõl. Nagyküzdelem jellemezte a meccset, az enyhe mezõnyfölényben játszó pécsiek ahajrában kotorták be a gyõztes góljukat. Sajnos a kontráinkat nem tudtukhatékonyan végigvinni, támadásban egy kevés plusz hiányzott csak, hogyfordított eredmény szülessen. Célunk, hogy fiataljaink hasonló mérkõzésekenszerezzenek tapasztalatot és ezáltal fejlõdjenek mind egyénileg éscsapatjátékban.”