GYIRMÓT FC GYÕR II – KAPUVÁR SE 1-1 (0-0)

2018.09.08. Gyõr-Gyirmót, Alcufer stadion, 200 nézõ

Vezeti: Bálinfi István (Mészáros Norbert, Kovács Georgina Fruzsina)

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYÕR II: Rengel – Krebsz (Horváth II. R., a 82. percben), Orbán, Horváth Cs., Szegi, Horváth D. (Éri, az 57. percben), Gelencsér (Szabó Á., a 69. percben), Németh G., Csongrádi, Vólent, Horváth R.

VEZETÕEDZÕ: Tóth Norbert

KAPUVÁR SE: Vass K. – Kecskés, Szabó Sz., Horváth P., Bognár L., Gyõrvári, Árki, Simon M. (Véghelyi, a 85. percben), Debreczeni (Horváth K., a 88. percben), Kerékgyártó (Kecskeméti, a 90. percben), Tar.

VEZETÕEDZÕ: Balog Zoltán
TUDÓSÍTÁS:
50.p. Egy jobb oldali beadást a védõirõl leválva középen érkezõ Tar lõtt 14 méterrõl nagy erõvel a kapu jobb oldalába. 0-1
82.p. A védõk közül kitörõ Vólent kapott jó labdát, majd 12 méterrõl a kapu jobb oldalába lõtt. 1-1
A mérkõzésen mindvégig mezõnyfölényben játszó csapatunk ellen az ellentámadásokra berendezkedõ, stabilan védekezõ Kapuvár ugyan vezetést tudott szerezni, de a nagy gyomást a bajnokságban eddig még gólt sem kapó vendég alakulat a mérkõzés végére már nem bírta, viszont bár közel álltunk a gyõzelemhez, meg kell elégedünk az egy bajnoki ponttal.
TÓTH NORBERT, A GYIRMÓT FC GYÕR II VEZETÕEDZÕJE: Gratulálok a vendégeknek, rászolgáltak az egy pontra.
BALOG ZOLTÁN, A KAPUVÁR SE VEZETÕEDZÕJE: Gratulálok a csapatomnak a küzdeniakarásért. Fordulatos mérkõzésen igazságos döntetlen született.