Eredmények

          MLSZ Országos U19 Alap Csoport 6.foduló

2022.10.15., szombat 10:00

 Gyirmót SE Győr – UTE 3-1 (2-1)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerzők: Czintula Tamás (5’), Barta Tamás (46’, 78’)

 

Gyirmót SE Győr: Kocsis – Somogyi, Reizer, Németh, Reizinger (Molnár 46’) – Szabó, Lengyel (Szücs 46’), Gönye -Czintula (Matyi 68’), Barta, Süveges (Csonka-Rajky 78’)

Nagy Attila: Rangadónak számító mérkőzésen a második félidei tudatos játékunkkal sikerült itthon tartani a három pontot.

 

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugati csoport 8.forduló

2022.10.15., szombat 11:00

Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – Gyirmót SE Győr 0-8 (0-3)

Gólszerzők: Szecsődi Bence (18’, 33’), Albrecht Áron (27’), Szabó Markó (50’), Molnár Marcell (56’), Kopp Noel Barnabás (59’), Horváth Bence (88’), Szecsődi Máté (90’)

 

Gyirmót SE Győr:  Fekete Mór (Szabó Áron 56’) , Cseszregi Csanád (Lengyel Botond 46’), Albrecht Áron ( Molnár Marcell 46′) , Neskov Olivér , Árpási Bálint (Horváth Bence 46’), Szemeti Dávid (Szecsődi Máté 56’), Szecsődi Bence, Árpási Kristóf (Káli Zsombor 56’) , Neskov Milán ( Kopp Noel Barnabás 56’),Hajdú Péter , Szabó Márkó

Koltai Tamás: A csapat szervezett volt és megérdemelten nyert ilyen arányban is. Gratulálok a srácoknak.

 

 MLSZ Országos U15 Alap csoport 5.forduló

2022.10.15., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr – KTE LA. 1-2 (0-1)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerző: Csala Zoltán Máté (77’)

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 7.forduló

2022.10.15., szombat 11:00

III. ker. TVE – Gyirmót SE Győr 10-0 (2-0)

 

Gyirmót SE Győr: Maros (Dombos 38’)– Dobos, Németh, Csaplár, Török – Martinák (Parcsami (38’), Keresztes (Bősze 65’), Végvári (Laki 58’), Gere (Czelter 58’) – Herold (Karhusz 58’), Kovács

 Stark Péter: Egy remek III. Kerület ellen sokáig tisztességesen helyt álltunk, az eredmény túlzott, győzelmük azonban teljes mértékben megérdemelt, gratulálok nekik.

Kiemelkedő játékos: Németh, Gere, Herold, Kovács

 

MLSZ Országos U13 Észak-Nyugati csoport 7.forduló

2022.10.15., szombat 10:00

Illés Akadémia-Haladás – Gyirmót SE Győr 15-0 (0-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

 

Gyirmót SE Győr: Benkő Olivér, Varju Nataniel, Rojkó Botond, Hiba Noel, Lunk Hlagyvik János, Kelemen Dominik, Schepf Ruben, K.Szabó Péter, Burzik Alexander

Cserejátékosok: Zagyva Bálint, Horváth Martin, Fedics Nimród

Nyúl Martin: . Nagyon jó csapat ellen játszottam viszont a számszerű vége kicsit sok. Az első 20 percben teljesen partiba voltunk, de két egyéni hiba után a második húszasban összeesett a brigád.

 

 MLSZ Országos U12 Észak-Nyugat 7.forduló

2022.10.15., szombat 12:00

Illés Akadémia-Haladás  – Gyirmót SE Győr 6-1 (0-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

Gólszerző: Pfening András (18’)

 

Gyirmót SE Győr: Gerendai Martin, Rokob Máté, Tompos Barnabás, Szabó Dominik, Gere Barnabás, Csapó Zsombor, Kozicz Kornél, Pfening András, Hadarics Mike András.

Cserejátékosok: Horváth Martin, Mező Bence, Laffer Levente, Laki Szabolcs, Maurer Álmos Nimród

Hegyi József: A mérkőzés 40 percen keresztül kiegyenlített játékot és a mi mezőnyfölényünket hozta. A mérkőzés harmadik negyedében több alkalommal megtudtak minket bontani a széleken és ezen akciókból 3 gólt is szerzett az ellenfél. Az utolsó 20 percben is volt tartás a csapatban, de a támadó zónában ezen a játék napon nem voltunk eléggé koncentráltak. A számszerű végeredmény túlzó a mérkőzés tekintetében, de nem érdemtelen az ellenfél győzelme.

Kiemelkedő játékosok: Csapó Zsombor, Gere Barnabás, Szabó Dominik

 


Leány Regionális U-19 Észak-Nyugati csoport 7.forduló

2022.10.15., szombat 10:00

Gyirmót SE Győr – MTE 1-7 (1-3)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerzők: Kuris Csenge (29’)

Gyirmót SE Győr: Mitro – Gerencsér, Rios-Neskov, Magyar, Takács, Csizmazia, Rácz, Bogárdi, Kuris, Horváth, Mészáros

 

Leány Regionális U-14 HNP Észak-Nyugati csoport 7.forduló

2022.10.15., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr – SC Sopron 3-2 (1-0)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerzők: Dobrina Dóra (22’), Benke Liliána (56’), Szabó Rebeka (57’)

U11

 Regionális Bozsik Torna, ETO

A hétvégén Regionális Bozsik Tornán vett részt az U11-es csapat Győrben, az ETO pályán. A kiemelt tornán 4 csapat vett részt, 3 mérkőzést játszottak a fiúk.

A tornán résztvevő játékosok: Vigh Ákos, Papp Károly Péter, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Kiss Marcell Ödön, Mészáros Fábián.

Gerstweiler Dániel: A hétvégi Regionális Bozsik tornára két cserével érkeztünk, 3 mérkőzést játszottunk, összesen 90 percet. Büszke vagyok a fiúkra, hogy minden héten kevés cserejátékossal, rengeteg percet játszva, az utolsó pillanatig küzdenek! A helyzeteinket kihasználva eredményesebbek is lehetnénk, de azzal tökéletesen elégedett voltam, hogy az edzésen gyakoroltakat hétről hétre megvalósítják a srácok!

Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és a gratulálunk az ellenfeleinknek is!

Eredmények:

Gyirmót – Mosonmagyaróvár 1:2

Gyirmót – Tatabánya 3:4

Gyirmót – ETO 6:3

Kiemelkedő játékosok: Vigh Ákos, Bősze Bernát, Kiss Marcell Ödön

U11-U10

Körzeti Bozsik DAC pálya

Résztvevő csapatok: DAC, Győrújbarát, Ménfőcsanak

Nagy Gergő, Tar Brendon, Nagy-Mázsa Mór, Póczik Beni, Hollós Zalán, Pándorfalvi Áron, Tapasztó Máté, Kiss Marcell Ödön

 Bieder Gábor: Köszönjük szépen, hogy részt vehettünk a tornán, úgy gondolom ami  a lényeg mindenki önfeledten játszott és jól érezte magát illetve, próbálta a maximumot nyújtani.

 Kiemelkedő játékosok: Tar Brendon (oklevél), Tapasztó Máté (oklevél)

 

U10

Összeállítás, cserék: Csapó Gergő, Balogh Damján, Samu Milán, Szabó Soma, Forrás Milán, Gerencsér Áron, Pfeiffer Péter, Vereb Ábel, Molnár Gellért 

Eredmények:

MTE- Gyirmót 2:2

Gyirmót- Tatabánya 7:1

Eto-Gyirmót 3:1

Zsidi Zsombor: Szombaton az ETO FC Győr csapatánál játszottunk 3 nagyszerű mérkőzést, amelyeken mindvégig jó felfogásban játszottunk. Külön öröm számomra, hogy az edzéseken gyakorolt játékhelyzetekből  sok jó megoldás született és egyre jobban működik a kombinatív játék és az egységes védekezés is kezd jól működni! A labdakihozatalok is egyre jobban működnek, a helyzetkihasználásunkon viszont sokat kell javítani! Összeségében büszke vagyok a csapatra és gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és az elért eredményekhez egyaránt!

Kiemelkedő játékosok: Pfeiffer Péter, Balogh Damján

U9

Körzeti Bozsik DAC pálya

Gyirmót SE – MTE 2:0,

Gyirmót SE – Tatabánya 3-3

ETO – Gyirmót SE 6:1

Játékosok: Háhn Zalán Flórián, Felsődiósi Flórián István, Forgács Ákos, Gerendai Patrik, Horváth Bódog, Mátyás Gergő, Soós Armand, Tallér Dominik

Lenzsér Zsolt: A labdakihozatalok jól működtek. A védekezésünk egy-két megoldástól eltekintve elfogadható volt. A támadások felépítése is sokszor megfelelő volt, de a ziccereknél sok hiba csúszott a játékunkban. Az eredményektől függetlenül játékban mindenkivel egyenrangú ellenfelek voltunk. Sok szép megoldást láttam.

Kiemelkedő játékosok: Háhn Zalán Flórián a csapatunk legjobbja volt és ezért díjazásban részesült. Gerendai Patrik nagyon jól oldotta meg a

 

U8

 Gyirmót SE – ETO edzőmérkőzés

Pályára lépő játékosok: Károlyi Alex, Szabó Noel, Németh Csongor, Király Belián, Stelescu András, Kocsis Zalán, Kövecses András, Hadfi Trisztán, Pingiczer Bercel, Kámán Bendegúz, Szabó-Kovács Tas

Bagó Bonifác: 3×20 percet fociztunk a nagyon jó erőkből álló ETO ellen. 2 pályán folytak a mérkőzések így minden játékosnak rengeteg játékidő jutott, ami a fejlődésüket segítette. Voltak jobb periódusaink, ahol bátran fociztunk, szép támadásokat vezettünk és gyönyörű gólokat szereztünk. Labdaszerzésben és labdabirtoklásban is egyre több tudatos mozgás jelenik meg ezeken a meccseken. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!

Kiemelkedő játékosok: Károlyi Alex, Németh Csongor, Szabó-Kovács Tas