Eredmények

U16

Szombathelyi Haladás – Gyirmót SE Győr 1-0 (0-0)

Gyirmót SE Győr: Fekete Mór (Szabó Áron 46’), Lengyel Botond ( Cseszregi Csanád 46’), Fekete Ádám (Molnár Marcell 70’), Molnár Marcell (Albrecht Áron 46’), Horváth Bence, Szecsődi Bence, Hajdú Péter, Káli Zsombor, (Szemeti Dávid 46’), Szabó Márkó, Árpási Kristóf (Neskov Milán 20’), Szecsődi Máté ( Kopp Noel Barnabás 46’)

Koltai Tamás: Az időjárás , a nagy szél megnehezítette a csapatok játékát, ennek ellenére hasznos ítélem meg a felkészülési mérkőzést amit a hazai csapat egy Öngóllal nyert meg. Ami pozitívum , hogy hétközi gyakorlásokból viszont láttam dolgokat , de a kapu előtt sokszor rosszul döntöttünk vagy nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél.

U13

Felkészülési mérkőzés

SC Sopron – Gyirmót SE Győr 0-6
Gólszerzők: Parcsami 2, K.Szabó 2, Laki, Kelemen

Gyirmót SE Győr: Dombos Balázs, Hiba Noel, Varju Nataniel, Csaplár Milán, Kelemen Dominik, Laki Levente,Parcsami Mózer Márton , K.Szabó Péter, Lunk Hlagyvik János, Cserék: Benkő Olivér, Dovánszki Ármin, Németh Ádám, Burzik Alexander

Nyúl Martin: Az időjárás nem volt kedvező hiszen nagy szél volt az egész mérkőzésen. Sokat birtokoltuk a labdát és próbáltunk meg találni a réseket egy jól szervet csapat ellen. Az első félidőben a 14. percben gólt értünk el egy szép kiugratás után. A második félidőben letámadást alkalmaztunk. Próbáltuk gyorsan lezárni az ellenfelünket, amit jól csináltak a srácok, így több gólt is értünk el.

Gratulálok a csapatnak!

Kiemelkedő játékos:  K.Szabó Péter, Laki Levente

U12

Felkészülési mérkőzés

Gyirmót SE Győr – SC Sopron 4-1

Gólszerzők: Rokob Máté (24’) Juhász Móric (35’) Pfening András (48’), Laffer Levente (50’)

Gyirmót SE Győr: Gerendai Martin, Laki Szabolcs, Tompos Barnabás, Maurer Álmos Nimród, Gere Barnabás, Pfening András, Laffer Levente, Nemes Áron, Cserék: Horváth Martin, Hadarics Mike András, Vécs Milán, Csapó Zsombor, Szabó Dominik, Juhász Móric, Rokob Máté, Kukorelli Domán)

Hegyi József: A mérkőzés elején technikailag pontatlanul játszottunk, de egy kis idő elteltével egyre jobb ritmusban játszottunk. Célként tűztük ki a mérkőzés előtt, hogy a lehető legtöbb akciónkat szeretnénk lövéssel befejezni. Úgy gondolom ez megvalósult a mérkőzés során. A letámadásaink jól működtek. Párharcok agresszivitásában és azok megnyerésében akadt egy kis hiányérzetem, de így is voltak jó 1v1 elleni játékhelyzeteink. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Kiemelkedő játékosok: Kukorelli Domán, Gere Barnabás, Laffer Levente, Rokob Máté

U11

 Tigris-kupa – Répcelak

Gyirmót SE Győr: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Papp Károly Péter, Balogh Damján (U10)

Gerstweiler Dániel: A Király SE által rendezett teremtornán vettünk részt Répcelakon. A minőségi csapatokat felvonultató eseményen izgalmas és jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani, ahol fontos tapasztalatokkal gazdagodtunk. Az első két mérkőzésen még nem azt láttam a fiúktól, amit szerettem volna, de a nap hátralévő részében harciasan és ügyesen fociztak. Sajnos a helyzetkihasználásunkkal problémák adódtak, ezen javítva eredményesebbek lehetünk.

Köszönjük a lehetőséget és a szervezést!

Okos-Foci Műhely – Gyirmót SE 2-0
Gyirmót SE Győr – Illés Akadémia 0-4
Gyirmót SE Győr – ZTE FC 0-1
Gyirmót SE Győr – SC Sopron 2-0
Király SE Győr – Gyirmót SE 2-0

Kiemelkedő játékosok: Drobina Olivér, Balogh Damján, Vígh Ákos

U10

A műfűre kiírt mérkőzésnek pár perc után vége lett, mivel orkán erejű szél volt, ezért a sátorban folytatódott több mint egy órás csúszással, de ez nem vette el a gyerekek kedvét. 4×20 perces mérkőzést játszottunk.

Gyirmót SE Győr – Mészöly Focisuli 26-7

Gólszerzők: Balogh Damján 7, Gerencsér Áron 7, Vereb Ábel 5, Pfeiffer Péter 2, Tar Brendon 2, Szabó Soma, Bárány Boris, Forrás Milán

Gyirmót SE Győr: Bárány Iván, Csapó Gergő, Szabó Soma, Bárány Boris, Balogh Damján, Vereb Ábel, Gerencsér Áron, Pfeiffer Péter, Forrás Milán, Hollós Zalán, Tar Brendon

Bieder Gábor: Sok játékperccel gazdagodtak ma a srácok. Szép támadások, sok csel, sok kapura lövés jellemezte a játékunkat. Védekezésben is már láttam egész jó dolgokat, jól tolódtak a csapatrészek, agresszívek voltunk labdaszerzésben. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményhez. Szeretném megköszönni az ellenfélnek, hogy ilyen időbe is eljöttek hozzánk és tudtunk játszani velük.

Kiemelkedő játékosok: Balogh Damján, Gerencsér Áron, Pfeiffer Péter, Vereb Ábel

U9

Gyirmót SE Győr – Mészöly Focisuli 3-5

Gólszerzők: Gerendai Patrik, Varga Kristóf, Felsődiósi Flórián

Gyirmót SE Győr: Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Felsődiósi Flórián, Horváth Bódog, Soós Armand, Nagy Bence, Varga Kristóf, Pázmándi Zoé, Mátyás Gergő

Szabó Zsolt: Ismét egy nagyon jó mérkőzést játszottunk egy hasonló kaliberű ellenfél ellen. Elégedett vagyok a hozzáállással és a teljesítménnyel is, azt gondolom, hogy jól játszottunk. Sajnos ma kimaradtak a helyzetek, de a gyerekek minden dicséretet megérdemelnek!

Kiemelkedő játékosok: Mátyás Gergő, Gerendai Patrik