Eredmények

 MLSZ Országos U19 “C” Csoport 1. forduló

Gyirmót SE Győr – Budai FC 3-2 (1-1)
2023.02.25., szombat 10:00

Győr-Gyirmót, ALCUFERS Stadion
Gólszerző: Lányi Dominik (35’), Rimai Ákos (48’), Barta Tamás (76’)

Gyirmót SE Győr: Kocsis – Vajda, Németh, Gönye (Dénes 90’), Rozs – Szabó – Lányi (Reizinger 59’), Molnár (Szentmihályi 90’) – Süveges – Rimai, Nyári (Szirtes 90’), Csere: Gruttó, Meinzer, Vezetőedző: Nagy Attila

Nagy Attila: Egy Szimpatikusan futballozó csapat ellen nehezen lendültünk játékba, de a mérkőzésnek voltak olyan szakaszai mikor ráéreztünk a játékra és ekkor szereztük a gólokat.

 U-13

Bábolna SE – Gyirmót SE Győr 1-21
2023.02.21., kedd 17:00
Gólszerzők: Gere (2’,43’,46’,47’), Fedics N. (7’), Lunk Hlagyvik J. (8’,12’,20’,24’,72’,75’), Schepf R. (27’,40’), K Szabó P. (34’,37’,41’), Molnár R. (65’,66’), Tompos B. (68’), Dovánszki (69’,70’)

Gyirmót SE Győr: Nagy Attila, Zagyva Bálint, Tompos Barnabás, Hiba Noel, Schepf Ruben, Gere Barnabás, Fedics Nimród, Lunk Hlagyvik János, K Szabó Péter, Cserék: Dombos Balázs, Dovánszki Ármin, Molnár René, Csapó Zsombor, Vezetőedző: Nyúl Martin

Nyúl Martin: A keddi délután Bábolnára utazott a csapat. Pálya mérete kisebb volt az megszokottnál viszont a gyerekeknek nem okozott problémát. Sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén amiből egyből akciókat tudtunk kialakítani.

 

U-9

DAC Bozsik 

Csapatok: Győrújbarát, Dac
Gólszerzők: Pázmándi Zoé, Pillér Dávid, Varga Kristóf

Gyirmót SE Győr: Sörös Marcell, Pázmándi Zoé, Pillér Dávid, Varga Kristóf, Németh Csongor, Vezetőedző: Zsidi Zsombor

Zsidi Zsombor: A hétvégén Dac által rendezett Bozsikon vettünk részt Gyirmóton, ahol 4 nagyszerű mérkőzést játszottunk. A csapat hozzáállása és mentalitása nagyon tetszett, szép megoldásokat láthattam és voltak kiemelkedő teljesítmények is. A játékban egyre jobban fellelhetők azok a momentumok, amelyeket edzéseken gyakoroltunk, de sajnos a befejezéseink még nem megfelelőek, ezen még javítanunk kell a jövőben. Összeségében gratulálok a csapatnak és az ellenfeleinknek is!

Kiemelkedő játékosok: Pázmándi Zoé, Németh Csongor, Pillér Dávid 

U-9

MTE – Gyirmót SE Győr 1-4
Gólszerzők: Felsődiósi Flórián 3, Horváth Bódog

Gyirmót SE Győr: Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Forgács Ákos, Felsődiósi Flórián, Horváth Bódog, Mátyás Gergő

Szabó Zsolt: Kiváló mérkőzést játszottunk az MTE ellen. Nagyon örülök a gyerekek jó teljesítményének. Tetszett a hozzáállás, az, hogy mindenki az első másodperctől az utolsóig maximális koncentrációval játszott. Játékban is sok szép dolgokat láttam, mind támadásban, mind védekezésben. Csak gratulálni tudok Mindenkinek!

Kiemelkedő játékosok: Mindenki!

U-8

MTE – Gyirmót SE Győr

Gyirmót SE Győr: Pingiczer Bercel, Király Belián, Szabó Noel, Kámán Bendegúz, Szabó-Kovács Tas, Károlyi Alex, Vezetőedző: Bagó Bonifác

Bagó Bonifác: Mosonmagyaróváron játszottunk 5×15 percet. A teljes játékidő első felében a gyerekek próbáltak hozzászokni a másfajta talajhoz. Miután felvették a ritmust és ráéreztek, hogy itt gyorsabb a játék és a labda, nagyon ügyesen és jó elvek alapján kezdtek el focizni. Az utolsó 3×15 percre maximálisan lehet építeni a gyerekek törekedtek a megfelelő labdanélküli mozgásokra, és kezdeményezően próbáltak focizni. Újra rengeteg tapasztalattal gazdagodhattak a srácok, hétről-hétre látni biztató jeleket.

Kiemelkedtek a csapatból: Károlyi Alex, Szabó-Kovács Tas, Király Belián

U-7

Győrszentiván – Gyirmót SE Győr
2023.02.24., péntek 

Gyirmót SE Győr: Herczeg Soma, Horváth Ciprián, Predut Adrián Brendon, Nagy Erik, Kis-Hercsel Soma,  Müller Dániel, Bognár Milán

Lenzsér Zsolt: Pénteken Győrszentiván U7-es csapatával játszottunk. Két pályán cserélgettük a csapatokat. Nagyon ügyes csapatokat és játékosokat láttam. Az egyórányi játék során sok szép megoldást nézhettünk és sok párharcot hozott mindegyik összecsapás.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki jól teljesített

U-7

MTE – Gyirmót SE Győr
2023.02.25. Mosonmagyaróvár

Gyirmót SE Győr: Herczeg Soma, Horváth Ciprián, Kovács Patrik, Élő Dominik, Predut Adrián Brendon, Nagy Erik, Kelemen Koppány Tuzson, Kertész Milán, Pándorfalvi Ábel, Bognár Milán

Lenzsér Zsolt: Mosonmagyaróváron jártunk az MTE U7-es csapat meghívására. Két pályán zajlottak a mérkőzések. A játékidőt 4×20 perce osztottuk. Nagyon ügyesek voltak a srácok. Igen jó mentalitású játékosok küzdöttek a pályákon. A sok gól mellett kiemelném még a nagyon sok szép cselt és megoldást.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki jól teljesített