Eredmények

          MLSZ Országos U19 Alap Csoport 4.foduló

2022.10.02., vasárnap 12:00

Dunaújváros – Gyirmót SE Győr 1-3 (1-2)

Gólszerzők: Reizinger Kevin (12’), Gönye Máté Milán (24’), Barta Tamás (73’)

Gyirmót SE Győr: Kocsis – Reizinger, Reizer, Németh, Rozs – Szabó, Szücs (Molnár 75’), Gönye (Lengyel 62’), Czintula (Somogyi 76’), Csonka (Barta 46′.), Süveges (Nyári 62’)

Nagy Attila: Egy nehéz mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk egy masszívan védekező hazai csapat ellen.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 6.foduló

2022.10.01., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr – Király SE 2-1 (1-1)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerzők: Szirtes Olivér (15’), Szapári Levente (87’),

Gyirmót SE Győr: Tar Bálint- Virág Zalán Szapári levente Dénes Tamás Árpási Bálint-Meizner Rajmund/Hollós Levente/Mórocz Balázs Szirtes Olivér Kümmel Benedek/Hajdú István/ Gyurasits Ákos/Simon Balázs/-Winkler Aurél

Domanyík Szilárd: Ismét korán vezetést szereztünk, de egy kontra végén egyenlített az ellenfél. Szünet után óriási energiákat mozgattunk és a vége előtt egy sokat gyakorolt figurából megszereztük a győzelmet. Ezt a mérkőzést „csapatként” nyertük meg

 

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugati csoport 6.forduló

2022.10.01., szombat 12:00

Szombathely Haladás VSE – Gyirmót SE Győr 3-1 (0-0)

Gólszerző: Laurinyecz Ármin (91’)

Gyirmót SE Győr: Fekete Mór (Csalogány Dávid 46’) , Lengyel Botond ,Molnár Marcell ( Cseszregi Csanád 63’) , Neskov Olivér, Horváth Bence , Káli Zsombor (Szemeti Dávid 46’), Szecsődi Bence, Árpási Kristóf (Kara Bulcsú 81’) , Neskov Milán ( Laurinyecz Ármin 63’),Szecsődi Máté , Szabó Márkó ( Kopp Noel Barnabás 63’)

Koltai Tamás: Egy jó iramú mérkőzésen az ellenfél jobb helyzet kihasználása döntött amihez kellettek a mi nagy és a bíró hibái is. Mi a támadó a harmadban folyamatosan rossz döntéseket hoztunk.

MLSZ Országos U15 Alap csoport 3.forduló

2022.10.01., szombat 10:00

 Gyirmót SE Győr – MOL Fehérvár FC 0-0

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 4.forduló

2022.10.01., szombat 11:00

Budaörs – Gyirmót SE Győr 1-5 (0-4)

Gólszerző: Herold Ádám (8’, 33’), Kovács Botond (20’, 22’), Péntek Ádám (79’)

Gyirmót SE Győr: Tóth – Dobos, Németh, Csaplár, Török – Karhusz (Laki), Kun-Putics (Martinák), Végvári (Bősze), Gere (Czelter) – Herold, Kovács (Péntek)

 Stark Péter: Remek első félidőt követően, elsősorban az egész mérkőzésre jellemző gyenge kihasználás végett jóval visszafogottabb másodikat produkáltunk, sok volt az egyénieskedés és a rossz döntés. A Budaörs sérültjeinek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kiemelkedő játékosok: Dobos, Németh, Csaplásr,Török, Gere, Herold, Kovács

MLSZ Országos U13 Észak-Nyugati csoport 5.forduló

2022.10.01., szombat 9:00

Király SE – Gyirmót SE Győr  4-1 (2-1)

Szombathely, Király Sportlétesítmény

Gólszerző: Lunk-Hlagyvik János (26’)

Gyirmót SE GyőrDombos Balázs, Varju Nataniel, Rojkó Botond, Hiba Noel, Kelemen Dominik, Schepf Ruben, K.Szabó Péter, Burzik Alexander, Fedics Nimród

Cserejátékosok: Zagyva Bálint, Benkő Olivér, Molnár René, Lunk Hlagyvik János

Nyúl Martin: Első 20 percben teljesen jól kezdtük a mérkőzés, a labdakihozatalok rendre sikerületek. Több helyzetet is alakítottunk ki de sajnos nem tudtunk őket érvényesíteni. Második húszasban Lunk Hlagyvik János egy távoli lövésével megszereztük a vezetést, Viszont rá 10 percére válaszolt is az ellenfél. A második félidőre viszont elfogytunk az ellenfél folyamatos nyomást tett ránk így több gólt is elértek.

 

MLSZ Országos U12 Észak-Nyugat 4.forduló

2022.10.01., szombat 11:00

Király SE – Gyirmót SE Győr  4-1 (2-1)

Szombathely, Király Sportlétesítmény

Gólszerzők: Csapó Zsombor (64’), Pfening András (71’)

Gyirmót SE Győr: Gerendai Martin, Rokob Máté, Tompos Barnabás, Szabó Dominik, Gere Barnabás, Csapó Zsombor, Kozicz Kornél, Pfening András, Hadarics Mike András.

Cserejátékosok: Mező Bence, Juhász Móric, Laffer Levente, Kukorelli Domán, Maurer Álmos Nimród

Hegyi József:  Nehezen találtuk a saját ritmusunkat a mai napon, főleg az első 20 percben. Így 3 gólos hátrányba kerültünk. Az utolsó negyed első 10 percében visszajöttünk a meccsbe, mivel két alkalommal is gólt szereztünk. A mérkőzés végén domináltunk és a mi akaratunk érvényesült, de sajnos a többi lehetőségünket nem tudtuk gólra váltani. A játékosok jól reagáltak a hátrányra, de a jövőben elejét kell venni az ilyen szituációknak.

Kiemelkedő játékosok: Kukorelli Domán, Tompos Barnabás, Rokob Máté

  

Leány Regionális U-16 NP Nyugati csoport 6. forduló

2022.10.01., szombat 12:00

Kelen SC – Gyirmót SE Győr 0-2 (0-1)

Budapest, Kelen SC Sporttelep

Gólszerzők: Vajda Csenge (26’), Kassem Leila (56’)

Leány Regionális U-14 HNP Észak-Nyugati csoport 6. forduló

2022.09.30., péntek 10:00

Illés Akadémia-Viktória – Gyirmót SE Győr 4-3 (2-1)

Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

Gólszerzők: Szabó Rebeka (35’), Tóth Zoé (70’), Gulyás Lorina

 

 U11

Regionális Bozsik Torna, Gyirmót

A hétvégén Regionális Bozsik Tornán vett részt az U11-es csapat Gyirmóton. A kiemelt tornán 4 csapat vett részt, 3 mérkőzést játszottak a fiúk.

 Pályára lépő játékosok: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Kiss Marcell Ödön, Mészáros Fábián

Gerstweiler Dániel: Nagyon elégedett voltam a gyerekek teljesítményével! Mindegyik mérkőzésen az edzésen gyakorolt elemeket használva, fegyelmezetten, egymásért küzdve játszottak. A letámadásokból rengeteg gólt szereztünk, a labdakihozatalok pedig jól működtek. Az eredmény számomra másodlagos, a mutatott játékért maximális dicséret illeti a fiúkat!

Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és a gratulálunk az ellenfeleinknek is!

Eredmények:

Gyirmót – ETO 3:5

Gyirmót – Tatabánya 5:1

Gyirmót – Mosonmagyaróvár 1:3

Kiemelkedő játékosok: Bősze Bernát, Ferencz Benedek, Pándorfalvi Áron

U10

Bozsik Torna Győr, DAC Pálya

Résztvevő csapatok: Győrújbarát, Ménfőcsanak, DAC, Tét

Nagy Gergő, Samu Milán, Póczik Benett, Szabó Soma, Nagy-Mázsa Mór, Tar Brendon, Molnár Gellért, Kiss Marcell Ödön, Mészáros Fábián, Pék Máté

Bieder Gábor: Köszönjük szépen, hogy részt vehettünk a tornán. A srácok jól érezték magukat, önfeledten játszottak amit kértem tőlük a torna előtt. Gratulálok mindenkinek.

Kiemelkedő játékos: Pék Máté

U10

Regionális Bozsik Torna Gyirmót

Gyirmót SE Győr: Csapó Gergő, Balogh Damján, Samu Milán, Szabó Soma, Hollós Zalán, Molnár Gellért, Vereb Ábel, Pfeiffer Péter, Nagy-Mázsa Mór

Gyirmót – ETO 0:4

Gyirmót – Tatabánya 3:2

Gyirmót – Mosonmagyaróvár 1:2 

Bieder Gábor: Úgy gondolom, hogy mérsékelt játékkal kezdtünk, bár sokszor helyzetbe kerültünk csak sajnos kihagytuk és ezt az ellenfél megbüntette. A torna vége fele feljavult kicsit a játékunk viszont továbbra is a helyzetkihasználásunk akadozott, amit kifogunk küszöbölni az edzéseken a közeljövőben, hogy jobb legyen. Továbbá pozitívum, hogy egyre jobb a labdakihozatalunk. 

Kiemelkedő játékos: Pfeiffer Péter

U9

MTE villámtorna

Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Forgács Ákos, Felsődiósi Flórián, Horváth Bódog, Soós Armand, Nagy Bence, Varga Kristóf

Gyirmót SE- ETO 2-1

Gyirmót SE- Tatabánya 6-0

Gyirmót SE- MTE 3-4

Gólszerzők: Felsődiósi Flórián 4, Soós Armand 4, Horváth Bódog, Gerendai Patrik, Nagy Bence

Szabó Zsolt: Ismét három nagyon jó mérkőzést játszottunk. Örülök, hogy hétről-hétre ilyen mérkőzéseket tudnak játszani a gyerekek, kiválóan szolgálja a fejlődésüket. Elégedett vagyok a teljesítményükkel, maximálisan próbálták végrehajtani, amit kértem tőlük és amiket edzéseken gyakorlunk. Nagyon szép gólokat szereztünk mind összjátékkal, mind egyéni akciók után. Gratulálok a gyerekeknek!

U8

MTE villámtorna

 Szűcs Bálint, Szabó Noel, Németh Csongor, Király Belián, Stelescu András, Bősze Marco, Kocsis Zalán

Bagó Bonifác: Négy nagyon jó mérkőzést játszottunk szombaton délelőtt Mosonmagyaróváron. 1 mérkőzést leszámítva a srácok bátran, kezdeményezően és agresszívan fociztak. Ennek köszönhetően sok ügyes egyéni megoldást láthattam. A pozíciók egyre jobban kezdenek kialakulni a meccsek közben, egyre többször figyelik a társuk helyezkedést, mozgását. Elmondható, hogy hétről-hétre fejlődnek a srácok. Gratulálok mindenkinek!

U7

MTE villámtorna

Részvevő csapatok: MTE, Győri ETO FC, Illés Akadémia, Király SE

Sárga csapat: Élő Dominik, Horváth Ciprián, Laki Gábor

Kék csapat: Kertész Milán, Kovács Patrik, Pándorfalvi Ábel

Lenzsér Zsolt: A gyerekek számára ez egy érdekes nap volt, hisz ezelőtt még sosem tapasztalták, hogy milyen egy vizes pályán játszani. Öt egyesület részvételével zajlott a torna és mindegyik egyesület két csapattal indult. Rengeteg szép megoldás, jó játék és sok gól jellemezte ezt a közel egy órát, ahol a gyerekek elmondásai alapján mindenki jól érezte magát.