Eredmények

           MLSZ Országos U19 Alap Csoport 11.foduló

2022.12.03., szombat 11:00
Kaposvári Rákóczi BFLA – Gyirmót SE Győr 2-1 (2-0)
Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep
Gólszerző: Somogyi (73’)

MLSZ Országos U13 Észak-Nyugati csoport 13.forduló

2022.12.03, szombat  12:00
MTE – Gyirmót SE Győr 2-2 (0-0)
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep
Gólszerző: Pfening (27’), Schept (64’)

Gyirmót SE Győr: Dombos Balázs , Hiba Noel,, Varju Nataniel, Szabó Dominik, Kelemen Dominik, Schepf Ruben, Burzik Alexander, Molnár René, Pfening András
Cserejátékosok: Benkő Olivér, Lunk-Hlagyvik János

Nyúl Martin: Nehezen indult a napunk sajnos betegség miatt többen nem tudtak részt venni a mérkőzésen. Jól játszottunk, jó játékmegoldásokat választottak a játékosok, sajnos egy egyéni figyelmetlenségből vezetést szerzett az ellenfél, de mentálisan teljesen rendben volt a brigád így nem fogott meg mindkét. Több helyzetet is kialakítottunk és gólt is értünk el. A negyedik 20 percbe kialakult a végeredmény egy szép támadás után.

Gratulálok a csapatnak a jó teljesítmény miatt!

Kiemelkedő játékos:  Pfening András , Burzik Alexander, Kelemen Dominik, Varju Nataniel

MLSZ Országos U12 Észak-Nyugat 13.forduló

2022.12.03, szombat  10:00
MTE – Gyirmót SE Győr 1-1 (0-0)
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep
Gólszerző: Gere Barnabás (12’)

Gyirmót SE Győr:  Gerendai Martin, Rokob Máté, Tompos Barnabás, Kozicz Kornél, Gere Barnabás, Csapó Zsombor, Hadarics Mike András, Nemes Áron, Laffer Levente.
Cserejátékosok: Horváth Martin, Laki Szabolcs, Juhász Móric

Hegyi József: Az őszi szezon utolsó találkozóját is lejátszottuk. A játékosok sok szép támadást vezettek az ellenféllel szemben. Volt több lehetőségünk, de a mai napon csak egyszer tudtuk megzörgetni az ellenfél hálóját. Volt több egyéni jó teljesítmény, de csapat szinten is jó játékot mutattak be a fiúk. Hol az egyik hol a másik csapat dominált, így azt gondolom, hogy reális eredmény született a két csapat között.

Kiemelkedő játékosok: Csapó Zsombor, Gere Barnabás, Hadarics Mike András

U10

Gyirmót SE Győr U10 – Bábolna SE U11 12:1

Pénteki napon egy nagyon jó iramú edzőmérkőzést játszottunk a kora esti órákban a Bábolna U11-es csapata ellen Gyirmóton

Gyirmót SE Győr: Csapó Gergő, Nagy Gergő, Hollós Zalán, Samu Milán,  Tar Brendon,  Gerencsér Áron, Pfeiffer Péter, Vereb Ábel, Nádasdi Zalán, Bősze Bernát, Vígh Ákos 

Zsidi Zsombor: A mérkőzés jól szolgálta a játékosok fejlődését, illetve az edzéseken gyakorolt technikai és taktikai célok kivitelezését a mérkőzésszituációk során. A mérkőzés során jó felfogásban játszottunk, külön öröm számomra, hogy voltak jó egyéni teljesítmények és, hogy egyre jobban működik a kombinatív játék. A labdakihozatalainkon, illetve a helyzetkihasználásainkon meg fejlesztünk kell a jövőben! 

Sok hiányzónk miatt az U11-es korosztályunkból 3 játékost “ kölcsönöztünk” (Bősze Bernát, Nádasdi Zalán, Vígh Ákos személyében ), akiknek ezúton is köszönöm a részvételüket.

Összeségében büszke vagyok a csapatra és gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és az elért eredményhez egyaránt, illetve gratulálok a Bábolna csapatának is a mutatott játékhoz! 

Kiemelkedő játékosok: Mindenki!

 U8

Főnix Kupa

Pályára lépő játékosok: Károlyi Alex, Pingiczer Bercel, Németh Csongor, Hadfi Trisztán, Szabó-Kovács Tas, Király Belián, Kocsis Zalán

Bagó Bonifác: Hasznos és jó tapasztalatokat gyűjthettünk ezen tornán. Hét mérkőzést játszottunk az MTK, Honvéd, Monor, Gödöllő, Mészöly, Kecskemét, Veszprém csapataival. A gyerekek minőségi tornán, minőségi ellenfelek ellen mutathatták meg magukat. Voltak nagyon pozitív meccsek, ahol láttam az edzésekről visszaköszönő elemeket. Természetesen láthattam azt is, hogy vannak csapatok, akik teljesen más játékerőt képviselnek.

Kiemelkedtek a csapatból: Németh Csongor, Hadfi Trisztán

 

U7

FŐNIX Torna

Mészöly Focisuli, Monor, MTK, Veszprém

Herczeg Soma, Horváth Ciprián, Kovács Patrik, Élő Dominik, Predut Adrián Brendon, Nagy Erik

Lenzsér Zsolt: Hétvégén Székesfehérváron a Főnix Gold FC csapatánál jártunk egy nívós teremtornán. Csoportmérkőzésünket a Mészöly Focisuli csapatával kezdtük, majd a Monor és a legvégén az MTK ellen játszottunk. Az első két találkozónkon döntetlent játszottunk. Az MTK kis srácaival viszont nem bírtunk. A hármas holtversenyt követően gólkülönbséggel lemaradtunk az elődöntőről. Az ötödik helyér két meccset kellett megvívnunk. Először a Veszprém ellen játszottunk, ezt követően újra a Monor U7-i következtek. Veszprém ellen egy sima mérkőzésen nagyarányú sikert könyvelhettünk el. Az utolsó mérkőzésünkön jó játékkal múltuk felül ellenfelünket. Sokat tanultunk az új környezetben a 4v4 elleni felállási formában lejátszott találkozókon és a fiuk a végére nagyon jól ráéreztek a játékra. Gratulálok a srácoknak.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki ma is jól teljesített, de kiemelném Kovács Patrikot és Horváth Cipriánt.