A mai napon befejeződtek a villamos hibaelhárítási munkálatok az Alcufer Stadionban. Az OTP Bank Liga első fordulójában, az első félidő végén elment a világítás, és csak komoly erőfeszítések árán sikerült olyan helyzetbe hozni a villamos hálózatot, hogy be tudjuk fejezni a mérkőzést. Az már kiderült, hogy az áramkimaradást földkábel hiba okozta. A szerencse az, hogy a hiba a szünetben keletkezett és a szakembereknek sikerült a három fázisból kettőt visszaállítani, így csökkentett fényerővel ugyan, de le lehetett játszani a mérkőzést.

Azóta a teljes villamos hálózat át lett vizsgálva és az esetleges hiba gócpontokon elvégezték a villamos szakemberek az ellenőrzéseket és javításokat. Többek között a játéktér melletti elektromos elosztó doboztól mind a négy villanyoszlophoz új földkábel került behúzásra.

Ma délután pedig elvégezték a tesztet, s mintegy 3 órán keresztül üzemeltették a világítást annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak annak működőképességéről.

Reméljük a teszt jól sikerül, és szombaton az Alcufer Stadionba kilátogató nézők teljes fényerőben láthatják, hogy csapatunk megszerzi első győzelmét!