Januárban ismét megrendezésre kerül az immáron hagyománynak számító ALCUFER Kupa teremtorna. A torna idén XX. alkalommal kerül megrendezésre, mely rendezvény immáron XVII. alkalommal a Horváth Ferenc emléktorna nevét viseli.

A kupa célja, biztosítani a játéklehetőséget a meghívott csapatoknak a téli felkészülés ideje alatt, valamint népszerűsíteni a labdarúgást, és első sorban megemlékezni Horváth Ferencről, az ALCUFER Kft. és a Gyirmót Sportegyesület alapítójáról.

A kétnapos rendezvény helyszíne a Magvassy Mihály Sportcsarnok (9027 Győr, Kiskút liget)

Rendezvény időpontja: 2024. január 20-21.

Belépési díj 1500 Ft/nap.

A rendezvény teljes bevételével a szervező ALCUFER Kft. – ahogy korábban már többször is – a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja.

A torna szombaton 9:00 órakor a DAC Nádorváros – Bőny SE Royal P. összecsapással kezdődik, majd a 17:35 órára kiírt Fél/ Tomasov – Csornai SE mérkőzéssel zárul.

Vasárnap délelőtt szintén 09:00 órától az alsóházi rájátszást tartják, majd 13:30 órától pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek meg egymással. A finálé a tervek szerint vasárnap 18:45 órakor fog kezdődni, majd a két nap zárásaként az eredményhirdetés következik 19:15 órakor.

A vasárnap zajló színvonalas összecsapások közt megrendeznek három gálamérkőzést is, melyeken az ETO FC Győr, DAC és a Gyirmót FC Győr öregfiúk csapatai lépnek majd pályára.

Az előző évekhez hasonlóan a mérkőzések eredményeit honlapunkon tudják követni. 

Csoportbeosztások:

„A” csoport: ETO Akadémia, Mezőörs KSE, DAC Nádorváros, Bőny SE Royal P.

„B” csoport: Gyirmót FC Győr II., Koroncó KSSZE, Abda SC VVFK Bau, Bágyogszovát KSE

„C” csoport: Pénzügyőr SE, Lipót Pékség, Győrújbarát SE, Győrszentiván SE

„D” csoport: Fél/ Tomasov, Csornai SE, ESK Ménfőcsanak, Fehérvárcsurgó

A torna programja az alábbiak szerint alakul: