ZTE
JÁTÉKVEZETÕK: Pillók Ádám – Szabó Péter, Aradi József – Kovács J. Zoltán
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYÕR: 

Sebõk – Achim, Lengyel, Lázár, Présinger – Kiss M., Nagy P. – Szalánszki, Stieber, Czár (Farkas Z. 70. perc)- Sandal (Kõris 81. perc)
VEZETÕEDZÕ: Hannich Péter


ZTE FC: Szappanos – Nagy G., Koszó, Nagy T., Bedi –  Ágoston, Patvaros, Dubek (Forgács 72. perc), Fujsz – Vernes (Paudits 79. perc), Balázs Zs. (Babati 46. perc)  
Megbízott edzõ: Felipe Matos – Vlaszák Géza
GÓLSZERZÕK: Vernes 29. perc, Babati 56. perc / Szalánszki 8. perc, Czár 28. perc, Kiss M. 71. perc, Farkas Z. 91. perc
SÁRGA LAPOK: Nagy T. 11. perc, Koszó 20. perc, Fujsz 92. perc / Sandal 42. perc, Lengyel 64. perc, Nagy P. 78. perc  
PIROS LAPOK: Kiss Máté 92. perc 
TUDÓSÍTÁS:
1. perc: Elkezdõdött a mérkõzés, amelyen a mi csapatunk a tiszta sárga felszerelésben, a ZTE FC pedig fehér mezben, kék nadrágban és fehér sportszárban játszik.
5. perc: Achim jobb oldali beadása után, Sandal vette le a labdát a tizenhatoson belül. Kapura is fordult, de a lövését blokkolták a védõk.
8. percí: Ismét egy Achim beadás érkezett a jobb oldalról, amelyre a rövid saroknál Szalánszki érkezett a legjobb ütemben. Ügyesen megelõzte a védõjét és az öt és feles bal oldali sarkáról, a hosszú sarokba csúsztatott. 0 – 1
10. perc: Megközelítõleg 250 – 300 nézõ van jelen a stadionban.
11. perc: Nagy T. Kapott sárga lapos figyelmeztetést. 
12. perc: Megpróbál támadni a hazai csapat és volt is néhány veszélyes beadásuk. Egy bal oldalról középre lõtt labda után, Fujsz lõtt kapura. A tíz méteres félmagas lövést azonban Sebõk kiöklözte. 
14. perc: Stieber próbálkozott meg egy lövéssel, de a 16 méteres lapos bombáját, vetõdve védte Szappanos.
20. perc: Koszó is sárga lapos figyelmeztetést kapott. Ez a lap is visszarántásért járt, tehát a kitámadó ZTE védõk, gondban vannak amikor futóversenyre kényszerülnek. 
22. perc: Elõbb Vernes léphetett ki egyedül, de a elég lassúnak bizonyult és így a védõink szorításában, már csak erõtlenül gurított kapura. Az ellentámadásból pedig elõször, két jó csel után Sandal lõhetett, majd a kipattanó labdát, Szalánszki lõtte kapura. Az elsõ lövésünket védte Szappanos, a második pedig a jobb kapufa alsó sarkán csattant. 
28. perc: Achim jobb oldali pontos beadás ismét gólt eredményezett. Most a hosszú oldalon találta meg Czárt, aki elõre vetõdve, laposan a hosszú sarokba lõtt. 0 – 2

29. perc: A középkezdés után azonnal szépített a ZTE. Vernes kapott egy magas és hosszú labdát, amely átszállt a védõink felett.A hazai támadó pedig, így aki lépéselõnybe került és laposan a hosszú sarokba lõtt.1 – 2
34. perc: Egy jobb oldali beadás után, Vernes fejelt középrõl kapura. Az ívelt fejesét, Sebõk Zsolt a hosszú felsõsarok elõl húzta le. 
42. perc: Sandal Dominik is kapott egy sárga lapot. 
43. perc: Dubek nagyon jó oldal szabadrúgás után, a belül érkezõ támadók, szerencsére egymás elõl fejelték el a labdát. Ez pedig komoly helyzet volt. 
 
45. perc: Egy perc hosszabbítás után ért véget az elsõ félidõ. 
46. perc: Folytatódik a mérkõzés.  hazai csapat egyet cserélt, Babati Benjamin érkezett Balázs Zsolt helyére. 
52. perc: Hullámzó a játék, de mindkét oldalon kevés a befejezett támadás. 
56. perc: Ez most egy befejezett ZTE támadás volt. Elveszítettünk egy labdát a saját tizenhatosunk elõtt és azt végül Dubek passzolta a bal oldalon érkezõ Babati elé. A támadó elõre felé vette át a labdát és néhány lépés után, 12 méterrõl, a kapunk hosszú sarkába lõtt. 2- 2
64. perc: Lengyel Dániel is sárga lapot kapott. 
68. perc: Czár kapott egy hosszú labdát a jobb oldalon, átvette és középre cselezett. Majd a 16 -os sarkáról lõtt, de a lapos lövést. Szapanos vetõdve védte. 
70. perc: Czár Richárd helyére, Farkas Zoltán állt be nálunk.
71. perc: Farkas Zoltán azonnal helyzetbe került, majd gólpasszt adott. Elõbb a bal oldalon próbálkozott meg egy lövéssel, majd a kapusról visszapattanó labdát, visszagurította Kiss Máté elé. A középpályásunk pedig, jobb belsõvel,a ZTE kapujának bal sarkába csavarta a labdát, amely a kapufát érintve vágódott a hálóba. 2 – 3
72. perc: Dubek helyett, Forgács András folytatja a hazai csapatban. 
78. perc: Nagy Patrik is besárgult. 
79. perc: A ZTE harmadik cseréje, Vernes ment le és Paudits Patrik érkezett.
81. perc: Mi másodszor cserélünk, Sandal Domink helyére, Kõris Krisztián érkezett.
85. perc: Farkas Zoltán nagyon ígéretesen lépett ki a védõk között. a ZTE védõknek, pedig csak a legutolsó pillanatban sikerült, becsúszva szögletre rúgni a labdát a támadónk elõl.   
90. perc: 3 perc lesz a hosszabbítása mérkõzés végén. 
91. perc: Egy szépen végig vezetett kontra támadás után, a jobb oldalon egyedül kilépõ Farkas Zoltán14 méterrõl, a kifutó ZTE kapus mellett, helyezte a labdát, a hazaiak kapujának jobb oldalába. 2 – 4

92. perc: Egy az oldalvonalnál elkövetett szabálytalanság után, dulakodás alakult ki a két csapat játékosai és a kispadon ülõk között. A lelátóról annyit lehetett látni, hogy Kiss Máté került a földre és ott megtaposták és ezután, a középpályásunk törlesztett. A játékvezetõ hosszas tanakodás után, Kiss Máténak a piros lapot, Fujsz Richárdnak pedig sárga lapot adott. 
93. perc: A Gyirmót FC Gyõr gyõzelmével ért véget a találkozó. 
FÉLIDÕ: 1 – 2
VÉGEREDMÉNY: 2 – 4
Vlaszák Géza megbízott edzõ értékelése: 

Gratulálok a Gyirmót FC Gyõr csapatának és el kell ismernünk, hogy a mai mérkõzésen megérdemelten nyerték meg ezt a mérkõzést. Szerettünk volna gyõzni, de sajnos be kell látnunk, hogy egyrészt megosztott az öltözõnk, másrészt pedig lelki okai is vannak annak, hogy hetek óta nem tudunk mérkõzést nyerni. Tudom, hogy furcsa ezt kimondani, hiszen profi labdarúgókról beszélek, akiknek ráadásul minden meg is van teremtve ahhoz, hogy jól teljesítsenek. Én is voltam játékos és így voltam részese sikernek és kudarcnak egyaránt, de a mai fiatalok valahogy ezeket kevésbé tudják feldolgozni. 
Hannich Péter vezetõedzõ értékelése: 

Egy nagyon jól megkomponált mérkõzést játszottunk, amelyen nagy részben, a mi akaratunk érvényesült. Az elmúlt heti vereséget mindenképpen ki akartuk javítani és ezért nagyon alaposan fel is készültünk a zalaegerszegi csapat játékából. A két gólos vezetésünk azonban, mintha egy kicsit minket zavart volna meg és ekkor egyenlíteni tudott a hazai gárda. A hajrában azonban ismét mi játszottunk fölényben és ez újabb gólokat eredményezett. Én azt gondolom, hogy így a gyõzelmünk jogosságához nem férhet kétség. A ZTE FC csapatának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban, mert egy nagy múltú klub, amely nemes ellenfél volt mindig.