Csapatunk a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában 2024.08.25-én vasárnap 19 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonába látogat a Kolorcity Arénába.

Ellenfelünkről

Házigazdánkkal a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatával először 2017-ben találkoztunk, a most vasárnapi bajnoki forduló alkalmával tizenkettedik alkalom csap össze a két együttes. A hazai csapat történetéről itt olvashatnak részletesen. 

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 2023/2024-es bajnoki szezont a tabella 10. helyén zárta 44 ponttal. Mérlegük 11 győzelem, 11 döntetlen és 12 vereség.

Csábi József 2023 februárjában vette át a KBSC vezetőedzői szerepét és ötven bajnoki találkozón át irányította a barcikai együttest. Távozását követően 2024 nyarán Erős Gábort nevezték ki a csapat új vezetőedzőjének.

Jelenlegi mérlegük a 4 fordulót követően: 1 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

 1. forduló: Aqvital FC Csákvár – Kolorcity Kazincbarcika SC 3-2
 2. forduló: Vasas FC – Kolorcity Kazincbarcika SC 2-2
 3. forduló: Kolorcity Kazincbarcika SC – BVSC-Zugló: 0-1
 4. forduló: Budafoki MTE – Kolorcity Kazincbarcika SC 0-5

KBSC 4 ponttal jelenleg a tabella 10. helyén áll. 

Három gyirmóti kötődésű játékosok erősíti a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát: Herjeczki Kristóf, Pethő Bence és Polgár Kristóf személyében.

Pethő Bence az eddigi 4 forduló alatt 5 gól szerzett a Kolorcity Kazincbarcika SC számára.

Visszatekintő

2023/2024-es bajnoki szezon 7. fordulójában 2023.09.03-án fogadtuk a KBSC csapatát az ALCUFER Stadionban.

Teljes mérkőzés

3′ Medgyes bal oldali beadása után Takács R. érkezett a rövidsaroknál és 4 méterről ballal a kapu jobb oldalába lőtt (1-0)

20′ Pekár ívelt a kapu elé jobb oldali szabadrúgásból, a menteni szándékozó Pethő fején megcsúszott a labda, ami így a jobb alsó sarokba hullott (1-1).

32′ Medgyes bal oldali beadása után Pethő remekül készítette le a labdát az érkező Madarász elé, aki jobbal 8 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

57′ Csilus T. ívelte a labdát középről a bal oldalon felfutó Kotula felé, aki pontosan játszott középre, az érkező Papp M. pedig 3 méterről a kapu közepébe, a léc alá fejelt (2-2).

Edzői értékelések

Csizmadia Csaba: “Egyszerűen nem tudom szakmailag értékelni a meccset. Addig amíg saját magunknak fejelünk gólt, addig ezzel egy vezetőedző ezzel nem tud mit kezdeni. Előnnyel fordulunk, szünet után egy véleményes döntés után már azt kell mondanom, hogy valamiért nagyon húz minket az a bizonyos ág. Tíz emberrel is jobbak voltunk a Barcikaiaknál, mi focizunk, ellenfeleink pedig tördelik a játékot.”

Csábi József:Tipikusan az a mérkőzés volt, amelyiken félig üres a pohár esete játszódott le. Kétszer álltunk talpra, nagyon értékes pontot szereztünk egy jó csapat otthonában, viszont a végén megnyerhettük volna a mérkőzést, de sajnálom, hogy nem így történt.”

Összefoglaló

A 24. fordulóban 2024.03.10-én látogattunk a Kolorcity Arénába. 

Teljes mérkőzés

74′  Kártik bal oldali szabadrúgása után Süttő lábáról középen leperdült a labda, ami így a jobb oldalon érkező Dobozi elé került, ő pedig 5 méterről jobbal a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

 

Edzői értékelések

Csábi József: Örülök, hogy most már kimondhatom, egy stabil csapattá tudtunk válni, hiszen megszakítottuk a vendégek kilenc meccs óta tartó veretlenségét. Az első félidő küzdelmes volt, szünet után azonban sikerült jobb teljesítményt nyújtanunk. Talán egy picit közelebb álltunk a győzelemhez, amit most az élet realizált.”

Tamási Zsolt:Az első gondolatom nyilván a gratuláció a hazai csapat felé, hogy egy un. döntetlen szagúmérkőzésen egy oldalról érkező szabadrúgásból meg tudták szerezni a győztes találatot. Ahogyan előzetesen számítottunk, nagyon küzdelmes mérkőzés volt, Az első húsz percben éreztem a potenciált csapatunkban, amikor több veszélyes támadást is tudtunk vezetni, de sajnos egyiket sem tudtuk góllal lezárni, utána azonban nem sok veszélyt tudtunk jelenteni ellenfelünk kapujára, támadójátékunk minősége ma sok kívánnivalót hagyott maga után. Nem érzem, hogy vereséggel kellett volna elhagynunk a pályát, de ilyen a futball.”

Összefoglaló

Jegyinformációk

Elővételben a kazincbarcikai Mezey István Művészeti Központban péntekig 10 és 17.30 között van lehetőség jegyváltásra, valamint online az alábbi jegyértékesítési platformon szombat éjfélig.

Ezt követően csak a mérkőzés napján a Kolorcity Arénában tudnak jegyet váltani. 

A jegypénztárak a mérkőzés napján 18 órától nyitnak.

Jegyárak

Elővételben / online

Felnőtt jegy: 1.700 Ft

Diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott jegy: 1.300 Ft

Regisztrációs gyerek jegy: 200 Ft

Mérkőzésnapi jegyárak

Felnőtt jegy: 2.000 Ft

Diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott jegy: 1.500 Ft

Regisztrációs gyerek jegy: 200 Ft

Minden 9. életévét be nem töltött gyermek 200 Ft-os regisztrációs jeggyel látogathatja a mérkőzéseket. A belépés feltétele, hogy gyermekenként legalább egy szülő/kísérő érvényes belépőjeggyel rendelkezzen. 1 szülő/kísérő 1 gyermek részére válthat regisztrációs jegyet. A gyermek életkorát a belépéskor hivatalos irattal igazolni kell.

A Gyirmót FC Győr – Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést a Gyirmót FC Győr Youtube csatornáján élőbe közvetíti, valamint honlapunkon élő, szöveges tudósítás olvasható a mérkőzés pillanatairól. 

IMZ