A 36 esztendõs, Zala megyei GyarmatiII. Tibor, 1998 – ban tette le a játékvezetõ vizsgát. Velünk az elmúlt idõszakbankétszer is találkozott, hiszen a tavalyi OTP Bank Liga elsõ osztályú bajnokságutolsó két fordulójában, a Gyirmót FC Gyõr – Vasas FC (1 – 2) és a SzombathelyiHaladás – Gyirmót FC Gyõr (1 – 2) találkozókon is alapvonali asszisztenskénttevékenykedett. Játékvezetõként legutoljára, a Merkantil Bank Liga 2. fordulójábandolgozott, amikor a Soproni VSE – Csákvár SE 0 – 0 arányú döntetlenre végzõdöttmérkõzést vezette.   

Az assisztensei is tapasztalsportemberek, hiszen az 1975 –ben született, Farkas Balázs, több mint 250küldést tudhat a háta mögött. A 35 éves, Komárom – Esztergom megyei, Szalai Dánielpedig szintén túl van már a bûvösnek mondott 100 – as határon.

A tartalék játékvezetõ, DucsaiJózsef lesz, akinek a számára ismerõs lesz a kisvárdai helyszín Ducsai ugyanisaz elõzõ fordulóban is ilyen szerepkört töltött be, amikor a Kisvárda MasterGood, 1 – 0 arányban legyõzte a a ZTE FC gárdáját.

 

Egy budapesti játékvezetõ, a 27éves Horváth Máté vezeti majd a Puskás Akadémia FC II. – Gyirmót FC Gyõr II.harmadosztályú bajnoki mérkõzést a Nyugati csoportban. Horváth Máté, az elõzõfordulóban is NB III –as találkozót vezetett, de akkor a Keleti csoportBalassagyarmati VSE – Nyírbátori FC (4 – 2) bajnoki találkozót irányította. Azõ munkáját,   

Molnár István és az a Révész Csillasegíti majd asszisztensként, aki az elmúlt fordulóban is partjelzõ volt, aGyirmót FC Gyõr II. – Érdi VSE találkozón, az Alcufer Stadionban