A Puskás AFC II. gyõzelemmel kezdte a bajnokságot, hiszen aszomszédvárak csatjában, 2 – 0 arányban gyõzni tudott a Videoton II. ellen. Agól nélküli elsõ félidõ után, a döntés a második játékrészre maradt és ezt afelcsútiak jobban bírták, mert a hajrában szerzett két góljukkal megnyerték azta találkozót.  

NB III. Nyugati Csoport 1. forduló – Székesfehérvár, 2017augusztus 13. vasárnap 11.00 óra 

Videoton II. – Puskás Akadémia FC II.   0 – 2 (0 – 0)

Gólszerzõk: Péter Bence 78. perc, Radó Dániel 83. perc

Puskás Akadémia FC II.:

Ásványi – Mim, Hudák, Zsidai, Kovács T. – Horvat (Komódi 71.perc), Péter, Deutsch (De Oliveira 50. perc) – Timári (Szabó M. 66. perc),Radó, Osváth

Vezetõedzõ: Bojan Lazic

A Puskás Akadémia FC II. a nagyon elõkelõ 6. helyen végzetta harmadosztályú bajnokság 2016 / 2017 –es kiírásában. A második csapatok közülennél jobb helyezést, csak az MTK Budapest II. ért el a Keleti csoportban, ahol56 ponttal, a negyedik helyen zártak. A Puskás II. ellenünk hat pontot gyûjtöttaz elõzõ évi bajnokságban, mert igaz szoros mérkõzéseken, de itthon isidegenben is gyõzni tudott ellenünk.

6. helyezés          32 mérkõzés           16        3          13        54 – 38            +16      51 pont

 

NB III. Nyugati csoport – 10.forduló

Gyirmót Alcufer Stadion – 2016 október09. vasárnap 11.00 óra

Gyirmót FC Gyõr – Puskás AkadémiaFC II. 0 – 2 (0 – 1)

Gólszerzõk: Kováts Zoltán 2. perc,Óvári Zsolt 49. perc

 

NB III. Nyugati Csoport – 27. forduló

Felcsút Pancho Aréna – 2017 április 16. vasárnap 11.00 óra

Puskás Akadémia II. – Gyirmót FC Gyõr II.  2 – 1 (1 – 0)

Gólszerzõk: Péter Bence 39. perc, Hudák Martin 67. perc /Szalánszki Gergõ 51. perc

 

Az egykori FTC, MTK és Sopronjátékos, Bojan Lazic a Puskás Akadémia FC második csapatának edzõje, nagyonelégedett volt a csapata játékával az elõzõ fordulóban. Elmondta, hogy örömvolt a számára a kispadon ülni, mert kimondottan élvezte a csapata játékát. Aztis elmondta, hogy nem is lepte meg igazából a játékosai teljesítménye, mertnagyon jól sikerült a felkészülésük.

A Puskás Akadémia FC II. játékoskerete, legnagyobb részt együtt maradt és ez elég ritkán fordul elõ, egymásodik csapat életében. A felcsútiak esetében azonban, együtt maradt a váz,hiszen Erdei, Mezõssy, Kováts, Szabó, Péter, Hudák, Keszi, De Oliviera, Kovácsés Radó is szerepelt a tavalyi csapatban.   

Kapusok: Ásványi Balázs, Varga Ádám

Védõk: Erdei András, Lipcsei Ádám, MezõssyLevente, Mim Gergely, Papp Kristóf, Péter Bence

Középpályások: Deutsch László, HudákMartin, Keményffy Máté, Kováts Zoltán, Molnár Ambrus, Suscsák Máté, Szabó Máté

Támadók: De Oliveira Ayrton, KesziErik, Komódi Kevin, Kovács Tamás, Radó Dániel, Timári Norman, Zsigmond Bence


 -Én azt gondolom, hogy az aznapi forma dönti majd el ezt abajnoki találkozót a Pancho Arénában. – vélekedik Nagy László a Gyirmót FC Gyõrmásodik csapatának vezetõedzõje. A hazai csapat az idén összeszokottabb, hiszena tavalyi csapatuk jórészt együtt maradt. A mi csapatunk viszont minõségbenerõsebb lett és ezért gondolom, hogy a pillanatnyi forma fogja majd eldönteni amérkõzést. Természetesen a visszajátszók mennyisége és teljesítménye is döntõlehet, de ezt a második csapatok esetében mindig figyelembe kell venni. Egyküzdelmes, szoros mérkõzésre számítok tehát, amelyen nekünk is lesz esélyünk apont vagy pontok megszerzésére.