ETO Akadémia – Gyirmót FC Győr II

2024.05.12. vasárnap 11.00 I Győr, ETO Stadion I NB III. Észak-Nyugati csoport 28. forduló

Játékvezetők: Sveda Marcell – Végh Márton, Kondákor Trisztián

ETO Akadémia: Kiss Á. – Bíró B., Koncz D., Kulcsár M., Tamás K. – Décsy Á. – Hamed Y., Tudor, Vingler L., Herczeg M. – Tarcsi R. I Vezetőedző: Szekeres Adrián

Gyirmót FC Győr II: Gruttó – Somogyi Á., Major M., Tóth D., Peisser S. – Szabó K., Lázár P. – Ominger B., Bagó B., Szűcs P. – Halácsi M.I Vezetőedző: Ördög József

Tudósítás:

1′ Elkezdődött az első félidő. Gyirmót FC Győr II kezdte a játékot.
5′ Major M. rövid hazaadása után a kapujából kimozduló Gruttó Tarcsi R.-be lőtte a labdát, így az a jobb kapufa mellé perdült.
12′ Bagó B. bal oldali szöglete után a védők kifejelték a labdát, ami Peisser S. elé került, aki 20 m-ről nagy erővel a bal alsóba lőtt. 0-1.
18′ Bagó B. bal oldali szöglete után a labda Major M. elé került, aki fordulásból, ballal középről 14-m-ről lőtt, de a labda a védőkről bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.
26′ Jobb oldali támadás után Ominger került helyzetbe, majd ballal lőtt 15 m-ről, de lövése a rövid felső sarok fölé ment.
30′ Tamás K. ívelte fel a labdát a térfél közepétől a kapunk előterébe, az érkező Tarcsi R. ütközött védőjével, ami után a játékvezetők továbbot intett, majd Tarcsi R. sárgalapot kapott.
31′ Ominger B. buktatták a tizenhatos sarkánál, a jobb oldalon, a megítélt szabadrúgásból Szűcs P. ballal a kapu fölé lőtt.
35′ Bagó B. bal oldali szöglete után a hosszú saroknál érkező Major M. került helyzetbe, de ballal rosszul találta el a labdát, így Kiss Á. könnyedén hárított.
36′ Bagó B. vezette fel a labdát középen, majd miután nem támadták a hazai védők 14 m-ről laposan lőtt, de a középre tartó labdát Kiss Á. ismét hárította.
38′ Szűcs P. tört előre a felezővonaltól, majd ballal 17 m-ről a kapu fölé lőtt.
39′ Hamed lőtt jobbal 21 m-ről, a kapu jobb oldalára tartó labdát Gruttó lábbal hárította.
41′ Szabó K. kapott sárgalapot Vingler L. buktatásáért.
44′ A vendégtérfél közepétől Vingler L. adott remek labdát a védők között kilépő Hamed elé, aki 14 m-ről jobbal lőtt, de a kivetődő Gruttó lábbal bravúrral védett.
45′ + 1 perc hosszabbítás.
Félidő: 0-1.
46′ Elkezdődött a második félidő.
47′ Major M. buktatta Tarcsit, az elvégzett szabadrúgásból Bíró B. emelet a kapunk elé, de a védők tisztázni tudtak.
53′ Vingler L. adott labdát a bal oldalon felfutó Tudor elé, akinek beadása után Hamed 8 m-ről fejelt a bal kapufa mellé.
55′ Jobb oldali bedobást követően Bagó B. az átvételt követően ballal 17 m-ről lőtt, de a labda elkerülte a bal alsó sarkot.
57′ Szűcs P. buktatták a kaputól 21 m-re, a megítélt szabadrúgásból Halácsi jobbal a kapu fölé lőtt.
59′ Tamás K. ballal 40 m-ről kapura emelte a labdát, amely a felső lécről hagyta el a játékteret.
60′ Bagó B. bal oldali szöglete után a megcsúsztatott labda a hosszú saroknál érkező Lázár P. elé került, aki 6 m-ről a kapu bal oldalába fejelt. 0-2.
62′ Hazai csere: Heczeg M. helyett Ntsama Luc W. folytatja a mérkőzést.
64′ Bagó B. lépett ki a védők közül, 18 m-es lövését a hazai kapus hárította.
66′ Koncz D. helyett Rátonyi S. folytatja a mérkőzést.
67′ Jobb oldali szabadrúgásból Tamás K. próbálkozott 20 m-ről, de ballal a kapu bal oldala mellé lőtt.
75′ Bagó B. jobb oldali keresztlabdája után Szűcs P. készítette le a labdát az érkező Peisser S. elé, aki 17 m-ről ballal a kapu jobb oldalába lőtt. 0-3.
79′ Hármas csere csapatunknál: Tóth D., Somogyi Á, és Ominger B. helyettük Németh N., Kiss B. és Barta T. folytatja.
80′ Kulcsár M. lőtt szabadrúgásból 22 m-ről jobbal a jobb kapufa mellé.
81′ Hamed helyett Nagy D. lép pályára.
83′ Barta T. kapott sárgalapot buktatásért.
85′ Tarcsi adott labdát a bal oldalon kilépő Rátonyi elé, aki kapura tört és a kimozduló Gruttó mellett jobbal 13 m-ről a kapu bal oldalába helyezett. 1-3.
85′ Bagó B. helyett Gönye M. folytatja.
89′ Szabó K. helyett Reizer B. lép pályára.
89′ A hazai védők bizonytalanságát használta ki Szűcs P. szerzett labdát, majd a kimozduló Kiss Á. mellett jobbra passzolt az érkező Halácsi M. 6 m-ről az üres kapuba lőtt. 1-4.
90′ + 2 perc hosszabbítás.
Mérkőzés vége: 1-4.

Szekeres Adrián: Csak gratulálni tudok a vendégek csapatának, nagyon jól használta ki az előtte adódó lehetőségeket, látványos gólokat szereztek. Türelmes embernek tartom magam, sajnos azonban ma többet foglalkoztam a játékvezetői döntésekkel, mint azt szabadott volna, ezek elvitték a meccsről az energiámat. A találkozót befolyásoló hibák voltak, de nyilván ez a mi felelősségünk is, hogy ezt jobban kontrolláljuk. Ma tényleg nehéz lett volna csak az ellenfelet megverni.

Ördög József: A stabil védekezésre és az abból indított kontrákra építő hazaiak ma nem találták játékunk ellenszerét. Nem volt nehéz feltörni a zöld-fehérek védelmét, ami szerencsére folyamatos, jó játékunknak köszönhetően többször is sikerült. Végig koncentráltak, élesek voltak a fiúk, győzelmünk megérdemelt.