Galatasaray SK – Gyirmót FC Gyõr 1 – 0  (0 – 0)

Gólszerzõ: Ryan Donk 90. perc (11 – esbõl)
Felkészülési mérkõzés – Samorin, XBS Sportcentrum, Szlovákia
2017 július 02. vasárnap 19.30 óra
Játékvezetõ: Presinkski Ladislav
Galatasaray SK 1. félidõ: Muslera – Linnes, Maicon, Günter, Carole – Cigerci, Selcuk Inan, Sinan Gümüs- Öztekin, Derdyok, Garry Rodrigues

Galatasaray SK. 2. félidõ:Iscan – Linnes (Cavanda 65. perc), Serdar, Semih Kaya, Carole (Akgün 65. perc) – Cigerci (Karnucu 65. perc), Donk, Bassan – Öztekin (Kamdal 65. perc), Gümüs (Kabak 65. perc), Recep Gül
Vezetõedzõ: Igor Tudor

Gyirmót FC Gyõr: Sebõk – Nagy P., Szõcs, Lengyel, Présinger – Varga P. (Lázár 81. perc) – Szegi (Szalánszki 46. perc), Kiss M., Stieber (Kõris 76. perc), Németh Zs. – Máté (Czár 46. perc)

Vezetõedzõ: Molnár László

1 perc: Elkezdõdött a mérkõzés, amelyen a mi csapatunk tiszta sárga mezben, a Galatasaray pedig a lila mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban játszik.

10. perc: Nagyon élénk a játék és a Galatasaray megpróbálja még gyorsítani, sok pontos, erõs, lapos továbbítással.

11. perc: Öztekin cselezte be magát a 16 – on belülre a jobb oldalon. Pontosan adott középre, ahol Derdyok lõtt kapura, de a lövése lepattant a bevetõdõ védõkrõl.

13. perc: Egy a bal oldalról érkezõ szöglet érkezett a rövid sarokhoz, ahol Maicon fejelt élesen a rövid sarok felé. Sebõk azonban egy gyors vetõdéssel leért a sarokhoz, és védett.

19. perc: Egy jobb oldali Linnes – Öztekin összjáték után, a norvég Linnes lapos beadásárát, ismét Derdyok rúgta kapura. A védõinknek azonban ezt a lövést is sikerült blokkolniuk. 

22. perc: Garry Rodrigues indult el nagy lendülettel és a bal oldalon felfutó Carole elé passzolt. A francia védõ azonban várt a lövéssel, majd hátrafelé passzolt és ott a védõk már szereltek. 
25. perc: A mi térfelünkön zajlik a játék, amelyet egyértelmûen a Galatasaray irányít. A mi csapatunk nagyon lelkesen és sokszor önfeláldozóan védekezik, de támadásokat nem tudunk vezetni. 
31. perc: Ismét egy nagyon pontos összjáték a jobb oldalon, ami után Linnes badását elõbb Lengyel mentette bevetõdve. A labda ismét a törökökhöz került, de Inan kapura ívelést, Szõcs mentette fejjel.   
35. perc: Lövõhelyzetünk lehetett volna, de vártak ezzel a középpályásaink és azt itt nem lehet.
38. perc: Ismét egy Linnes elfutás a jobb oldalon és középen, ismét Derdyok érkezés. A becsúszó Lengyelnek azonban ezt is sikerült mentenie. 
40. perc: Selcuk Inan próbálkozott egy szabadrúgással a bal oldalról. A 28 méteres lövést, Sebõk öklözte ki a jobb felsõ sarok elõl. 
44. perc: Két óriási Sebõk bravúr! Elõször egy nagyon gyors bal oldali összjáték után, Gümüs 16 méteres félmagas bombáját védte a kapusunk. Rögtön utána pedig, Garry Rodrigues 22 méteres bombáját is kiöklözte. 
45. perc: Véget ért az elsõ félidõ. 
A szünetben, a török csapat több helyen is változtatott, nálunk pedig Szalánszki és Czár állt be csereként, Máté és a Szegi helyére.  
A Galatasaray csapata a második félidõben: Iscan – Linnes, Serdar, Semih Kaya, Carole – Cigerci, Donk, Bassan – Öztekin, Gümüs, Recep Gül 
47. perc: A bal oldalon a villámgyors, Recep Gül cselezte ki a védõket, a pontos beadása után pedig, Gümüs lõtt fölé.  
51. perc: Szalánszki próbálkozott egy lövéssel, ami igaz magasan fölé szállt, de most eljutottunk a lövésig. 
60. perc: Kiss Máté bal oldali szöglete után, a védõk között kibújó Szalánszki fejelt kapura. A fejese azonban egy méterrel fölé ment. 
64. perc:  Cigerci indította a középen kilépõ Gümüst, aki azonban cselezett, kivárt a lövéssel és az ötösnél szerelték a védõink. 
65. perc: Továbbra is fölényben játszik a Galatasaray, de most közel sem akkor a fölény mint az elsõ félidõben volt. Viszont most újabb öt török csere következik, Cavanda, Kabak, Camdal, Karnucu és Akgün lépett pályára.  
70. perc: Lényegesen kiegyenlítettebb a játék, mert a törökök második félidõben szereplõ gárdája, sokkal kevésbé találja fel magát a mi felállt védekezésünk ellen.  
76. perc: Stieber András helyett, Kõris Krisztián érkezett nálunk. 
80. perc: Egy jobb oldali szögletet, a hosszú saroknál fejelõ Semih Kaya próbált gólra váltani. A belsõ védõ földre fejelt próbálkozását Sebõk Zsolt védte. 
81. perc: Varga P. helyett, Lázár Patrik folytatja a hátralévõ idõben. 
82. perc: Most egy bal oldali beadás után, a berobbanó Ozan Kabak elõl mentettek fejjel a belsõ védõink. 
90. perc: Recep Gül kapott egy meredek indítást és a védõnk, Lengyel és  Szõcs elsodorták. A játékvezetõ, azonnal büntetõt ítélt, pedig a félpályánál állt. A büntetõt, Ryan Donk végezte el és a jobb sarokba gurított. 1 – 0
90. perc: A büntetõ után a játékvezetõ le is fújta a találkozót. 
Molnár László vezetõedzõ értékelése:

Nagyon keményen dolgozott a csapatunk és a játékosok tulajdonképpen maximálisan betartották azt amit megbeszéltünk és kértem tõlük. Úgy gondolom, hogy most már van már egy alap amire építkezhetünk. Az elsõ félidõben láttuk, hogy hová kellene eljutnunk, mert akkor a törökök nagyon gyorsan és pontosan futballoztak. A második félidõben már kiegyenlítettebb volt a játék és sajnálom, hogy az utolsó percben már nem tudtunk megfelelõen összpontosítani.