Spartak Trnava – Gyirmót FC Gyõr  1 – 0  (0 – 0)

Felkészülési mérkõzés, 400 nézõ

2017 július 01. szombat 11.00 óra –Jaslovske Bohunice

Játékvezetõ: Kralovic Peter

Spartak Trnava:

Vantruba (Takac 46. perc) – Kadlec,Hladik (Tóth 46. perc), Godal Lukic 46. perc), Conka (Janso 46. perc) – Gressak(Tomovic 46. perc), Pehlivan (Bogdanovski 64. perc) – Cserednicsenko, Mihalik,Lovas (Yao 29. perc) – Egho    

Vezetõedzõ: Nestor El Maestro

Gyirmót FC Gyõr 1. félidõ: 

Rengel – BodnárD., Lengyel, Szõcs, Papp – Nagy P., Varga P. – Balogh A., Paku, Senic M. – Máté

Gyirmót FC Gyõr 2. félidõ:

Rengel – Szegi, Szõcs (Irmes 70. perc), Présinger, Németh Zs. – Veres Sz., Kiss M. – Kõris, Paku (Stieber A. 62. perc), Senic M. (Czár 60. perc) – Szalánszki. 


Vezetõedzõ: Molnár László

 

A Trnava – tól néhány kilométerrelévõ, Jaslovske Bohunice Stadionban került lebonyolításra ez a felkészülésitalálkozó. Nagyon hangulatos pálya, remek játéktér és kiváló, egyáltalán nemmeleg idõjárás fogadta a csapatokat. A Spartak Trnava csapata piros mezben, feketenadrágban és fekete sportszárban, a mi csapatunk pedig a megszokott tisztasárga felszerelésben lépett pályára.  

6. perc: Conka bal oldali elfutásaután, Cserednicsenko került helyzetbe, de lövés helyett, a beadást választottaés az pontatlan volt.

10. perc: Cserednicsenko átadásaután, Egho került helyzetbe a tizenhatoson belül. A támadó, bal oldali 14 métereslövése azonban elkerülte a kapunk jobb felsõ sarkát.

14. perc: Egy kiugratás után, MátéJános elõl mentett kifutva a szlovák kapus. A sarok rúgás után pedig kétlövéssel is próbálkoztunk, de ezeket is mentette Vantruba kapus.

23. perc: Többet kezdeményez aszlovák csapat, de igazi helyzetet nem tudnak kialakítani. A mezõnyjátékdominál inkább, az azonban gyors és kemény.

28. perc: Az ukrán, Cserednicsenkomagasan beívelt szabadrúgása után, Rengel egy bátor öklözéssel mentett aberobban támadók elõl.

30. perc: Egy kimondottan széptámadás után, az osztrák Marton Eghot ugratták ki a bal oldalon. A támadó, ballábas lövése azonban elcsúszott a kapunk hosszú sarka mellett.

39. perc: Mihalik bal oldalibeadása is megtalálta középen Eghot, akirõl viszont kiderült, hogy nem túl jóarányban használja aki a helyzeteit. Most rossz irányba fordult a labdával és avédõink szerelték.

42. perc: Nagy Patrik remekülcsavart egy szögletet a rövid sarokhoz. Ott Lengyel érkezett és a csúsztatottfejese nagyon kevéssel kerülte a szlovák kapu bal alsó sarkát. Ez nagyon komolygólhelyzet volt!

45. perc: A csapatunk egy nagyonkemény és kimondottan harcos elsõ félidõt játszott, a Spartak Trnava elsõ csapatával.Azért pedig feltétlenül dicséretet érdemel, hogy szervezetten futballozott és ajáték egyetlen elemében sem maradt el a hazai csapattól. 

46. perc: A csapatunk a másodikfélidõt a következõ összeállításban kezdte:

Rengel – Szegi, Szõcs (Irmes 70.perc), Présinger, Németh Zs. – Veres Sz., Kiss M. – Kõris, Paku (Stieber A. 62.perc), Senic M. (Czár 60. perc) – Szalánszki. 

A szlovák csapatban pedig , öthelyen változtatott Nestor El Maestro vezetõedzõ.   

55. perc: Nagy erõket mozgatott mega Spartak Trnava a második félidõ elején, de ennek mindössze két szögletrúgáslett az eredménye. 

61. perc: Egy a védõk mögé íveltátadás után, ismét Egho került helyzetbe, de szögletre szerelték a védõink. Ajobb oldali szögletnél viszont, a holland Yao emelkedett a legjobban és tízméterrõl a hosszú sarokba fejelt. 1 – 0

67. perc: Yao futott el a jobboldalon és jól is adott középre. A belül érkezõ támadók viszont egymástzavarták és így senki sem jutott lövéshez.

70. perc: Egy kicsit megfogta acsapatunka a kapott gól, mert most pontosabban és gyorsabban játszik azellenfelünk.

76. perc: Czár adta be a labdát abal oldalról, de a középen érkezõ Szalánszki elõl menteni tudtak a védõk.

77. perc: Az ellentámadás után, anagyon aktív Cserednicsenko, verte meg a védõinket a bal oldalon. Egészenközelrõl kapura is lõtt, de Rengel bele tudott ütni a lövésbe és így Présingerfel tudott szabadítani.

82. perc: Irmes eladott labdájaután, Cserednicsenko lõhetett kapura, de a 18 méteres lövését magabiztosanvédte Rengel.

83. perc: Bogdanovski vállalkozottközéprõl egy lövésre, olyan 26 méterrõl. A lövése nagyon veszélyesenközelítette a jobb felsõ sarokhoz, de Rengel egy mutatós vetõdéssel hárított.

90. perc: A mérkõzés hajrájábanjobban futballozott a szlovák csapat, amelyet nagyon megnyugtatott a rúgottgól.
A mérkõzés egészét tekintve viszont nyugodtan elmondható, hogy egykimondottan hasznos felkészülési mérkõzést játszott most a csapatunk.     

Molnár László vezetõedzõ értékelése: 

Az eddig lejátszott három felkészülési mérkõzésünk közül ez volt a legjobb, mert most játszott a legharcosabban a csapatunk. Ez tehát mindenképpen elõrelépést jelent, de továbbra is nagyon komoly problémát jelent, hogy a gól nincsen benn a támadó játékunkban. A próbajátékosok és a sérülések miatt, eléggé felforgatott csapatok játszottak mindkét félidõben, de az így is egyértelmû, hogy a legjobban egy igazi góllövõ csatár hiányzik. Kíváncsian várjuk a holnapi felkészülési mérkõzésünket, hiszen élmény lesz futballozni, egy olyan remek csapat ellen mint a Galatasaray.