Gyirmót FC Gyõr II:

Rusák – Nagy B., Tiba, Lengyel, Papp – Csongrádi (Tóth L.64. perc), Kovács Galavics – Dávid (Kovács Zs. P. 59. perc), Stieber A., FarkasZ. – Máté J.

Vezetõedzõ: Nagy László

Érdi VSE:

Borek – Kárász (Ország 67. perc), Bozsoki, Csizsár, NémethV. G. – Kónya (Pallagi G. B. 58. perc), Koós – Balázsovics (Pintér N. 56. perc),Melczer, Kelemen – Pál Sz.

Vezetõedzõ: Limperger Zsolt

 

20. perc: A sokkal aktívabban és pontosabban kezdõ csapatunk,büntetõbõl szerzett vezetést. Csongrádi Márkot buktatták a tizenhatoson belülés a megítélt 11 –est, Máté János magabiztosan értékesítette. 1 – 0

25. perc: Magasabb sebességi fokozatra váltott avendégcsapat és szintén büntetõbõl egyenlített. Németh Gábor Vince került avédõink mögött a bal oldalon és a kifutó Rusák buktatta. A büntetõt, MelczerVilmos a kapunk bal oldalába lõtte. 1- 1

Jobban kezdte a mérkõzést a csapatunk és megérdemeltenszerzett vezetést. Az elõnyt azonban csak néhány percig sikerült megtartani ésaz egyenlítés után, az Érdi VSE támadott többet. Így a játék képe alapján, azelsõ félidõ döntetlen eredménye teljesen reálisnak mondható. A szünetben nemcserélték a szakvezetõk, tehát a kezdõ csapatok folytatták a játékos a másodikfélidõben.  

55. perc: Egy pontos jobb oldali támadást vezetett az ÉrdiVSE. Melczer indította el a felfutó Kárász Krisztiánt, aki pontosan játszottameg a középen érkezõ Koóst. Az érdi középpályás, bal sarok felé tartó lövésébe,Rusák még beleütött, de hárítani nem tudott. 1 – 2

Sok szabálytalanság és nagyon kevés folyamatos játékjellemezte a második félidõt. A érdi csapat végig tudott vezetni egy támadástaz 55. percben és ezzel átvette a vezetést. A játékkal azonban egyik edzõ semlehetett elégedett, mert folyamatosak voltak a cserék mindkét csapatban. Arutinosabb vendégek, kevesebb hibával futballoztak és így több gólhelyzetettudtak kialakítani. Az utolsó tíz percben, szerkezetet váltott és nagy hajrátnyitott a fiatal csapatunk, de az egyenlítés nem sikerült.     

 

Limperger Zsolt vezetõedzõ értékelése:

Az elsõ húsz percet átaludtuk és csak a bekapott gól ébresztett fel bennünket. Ezután azonban fokozatosan játékba lendültünk és többet birtokoltuk a labdát. A gyõzelmünket megérdemeltnek tartom, de a helyzeteinket sokkal jobb arányban kell kihasználnunk a jövõben.   

 

Nagy László vezetõedzõ értékelése: 

A megbeszéltek szerint kezdtünk és így a vezetést is meg tudtuk szerezni. Ezután azonban, a számomra teljesen érthetetlen módon visszaestünk. A munkát továbbra is beletettük a mérkõzésbe, de gondolkodásban, fejben nagyon elmaradtunk az elsõ húsz perc játékától. Nagyon technikai hiba és pontatlanság volt jellemzõ a játékunkra és ezt az Érdi VSE kihasználta.