A 23. fordulóban a Dorog se lépett pályára, de a labdarúgó Magyar Kupa kilencedik fordulójában a legnagyobb meglepetést okozva 2-1-re megverte a DVSC-t. A visszavágón 3-2-re kikapott az NBI-es Debrecentõl és így idegenben lõtt több góllal a Civis város jutott tovább a Magyar Kupában, de az erejüket mutatja, hogy egy NBI-es csapat továbbjutását nehezítették meg játékokkal.
Az õszi fordulóban hazai pályán 3-2-es gyõzelmet arattunk a Dorog ellen. A 37. percben Szalánszki góljával sikerült a vezetést megszereznünk. A 41. percben Mészáros Ármin egyenlíteni tudott, majd a 67. percben a már eligazolt Simon András szerezte meg újra a vezetést a csapatunknak. A mozgalmasra sikerült hajrá 81. percében a volt gyirmóti játékos egalizálta az eredményt, de Nagy Patrik gólja a 83. percben eldöntötte a mérkõzést.
Szurkolók tájékoztatása:

ABuzánszky Stadionba – 2510 Dorog, Köztársaság út 3. –  abelépés a vendégszurkolók részére a Déli kapunMunkás utca /vasút felõli oldal –  biztosított. A kapu nyitására a mérkõzéstmegelõzõ  1  órával  13:30-tólkerül sor. 

Akönnyebb tájékozódás érdekében  az alábbi linkre kattintva  elérhetõa stadion megközelítését elõsegítõ térkép: