A MERKANTIL BANK Liga 16. fordulójának záró mérkőzésén kettős értelemben is köd szállt a Gyirmóti Sportcentrum fölé, ami aztán sajnos a NYÍREGYHÁZA SPARTACUS elleni rangadónk második félidejének elején annyira leereszkedett, hogy alkalmatlanná tette a folyamatos játékot, így Vad II István játékvezetó a mérkózés beszüntetése mellett döntött. A kényszerszünet utáni folytatásban aztán az ALCUFER Stadionban ismét főszereplővé vált e természeti jelenség, és a köd leple alatt ellenfelünk kihasználva egy figyelmetlenségünket megszerezte a – mint később kiderült – győztes találatot, elnyerve az ezzel járó bajnoki pontokat.

       Keseregni azonban nem szabad, hiszen mint az eddigi fordulókban is bizonyította csapatunk, bárki ellen képes győztesként ünnepelni, így több lehetőség adódik még a javításra.

       Reményeink szerint így lesz ez a csütörtöki utazást követően pénteken is, amikor 14.30 órai kezdettel a szintén másodosztályú SZOLNOKI MÁV otthonában lépünk pályára a továbbjutás reményében a MOL Magyar Kupa 7. fordulójában, a 32 között. Ellenfelünk az előző fordulóban imponáló győzelemmel lépett túl a Békés megyei SZEGHALOM FC. csapatán, amikor 0-3-as félidő után 0-10-es győzelemmel ünnepelhetett. Csapatunk ebben a fordulóban a Bács-Kiskun megyei KEREKEGYHÁZA SE otthonában vendégeskedett és 1-5-ös félidőt követően 1-8 arányú sikerrel térhetett haza.

       A kupameccs előtt a vasárnapi bajnoki fordulóban a szolnokiak a nekünk szomszédvári WKW ETO FC-t győzték le hazai pályán 2-1-re, így jó hangulatban várhatják a kupameccset, azonban reményeink szerint csapatunknak sikerül javítani és a péntek 13.-ai dátum ellenére szerncsésen és győztesként térhetünk haza távoli „kirándulásunkról”.