Diósdon tudott gyõzni a Komárom – kezdteNagy László – és ez is azt mutatja, hogy semmiképpen sem szabad õketlebecsülni. A tavaszi szakaszban, a Komárom ellen már minden csapat nagyonmegszenvedett, hiszen a télen nagyon megerõsítették a csapatukat. Több rutinoslabdarúgó hozzájuk igazolt Tatabányáról, többek között az a Kiss Károly is, akia bajnokságban már 12 gólt jegyez. A volt szövetségi kapitány, Bozsik Péterszemélyében pedig egy olyan edzõjük van, aki nem csak motiválni tudja a csapatot,hanem maga mellé is tudja állítani a labdarúgókat. Igaz arra már kevés azesélyük, hogy bent maradjanak az NB III – as bajnokságban, de így is nagyonnehéz mérkõzésre számítok, mert már a jövõt is építik Komáromban.

A Komárom VSE eddig 12 pontotgyûjtött össze az NB III. Nyugati csoportjában. A Diósd ellen oda – visszanyerni tudtak és hazai pályán, gyõztek a Hévíz gárdája ellen is. Három hazaidöntetlen után is gyûjtöttek még bajnoki pontokat és ezeket a Veszprém, aCsorna és mi csapatunk után szerezték meg.

NB III. Nyugati csoport 9. forduló- 2016 október 02. vasárnap 15.00 óra

Komárom, Molaji Sporttelep

Komárom VSE – Gyirmót FC Gyõr II. 0 – 0

A Komárom VSE csapata, a tavasziszakasz eddig lejátszott hét bajnoki találkozóján a következõ eredményeket érteel:

Budapest Honvéd MFA II. – KomáromVSE 1 – 0

Komárom VSE – III. Kerületi TVE 1 – 2

Videoton II. – Komárom VSE 1- 0

Komárom VSE – Csornai SE 0 – 0

Komárom VSE – Puskás Akadémia FCII. 0- 5

Diósd – Komárom VSE 1- 2

Komárom VSE – FC Ajka 1 – 3

17. Komárom VSE 24 mérkõzés 3 3 18 19 – 52 – 33 12pont

Az elmúlt fordulóban, a már dobogóshelyen álló FC Ajka vendége volt a Komárom – folytatta Nagy László. A hazaicsapat pedig, már tíz perc játék után két gólt rúgott az indiszponáltan kezdõkomáromi csapatnak és végül magabiztosan 3 – 1 arányban meg is nyerte atalálkozót. Ráadásul, piros lapot kapott, a Komárom VSE egyik meghatározóközéppályása. Katona Attila, aki így ellenünk nem fog játszani. Nagyonkíváncsian várom a hétvégi mérkõzést, mert most jórészt a saját keretünknekkell megoldani ezt a feladatot. Kevés lesz a visszajátszó labdarúgók száma ésez így, komoly esély a bizonyításra, az NB III – as keret játékosainak.