A Gyirmót FC Gyõr tiszta fehér felszerelésben játszik a az elsõ csoportmérkõzésen, amely mûfüves pályán kerül lebonyolításra. A házigazda NK Novigrad pedig, piros mezben, piros nadrágban és piros sportszárban lépett pályára. Ez a találkozó, a második csoportmérkõzés az Istria Winter Cup “B” jelû csoportjában. A hétfõi elsõ mérkõzés végeredménye: NK Novigrad – FK Krupa  1 – 1

6. perc: Achim jobb oldali beadása után, a labda a hosszú oldalon érkezõ Gelencsér György elé került. A fiatal középpályás a tétovázó védõk között át is tudta venni a labdát és nyolc méterrõl a kapu jobb oldalába helyezett (0 – 1).
15. perc: A hazai csapatnak volt egy szabadrúgás lehetõsége, nagyon kedvezõ helyzetbõl, de a labdát a sorfalba rúgták. Mi pedig ismét egy Achim beadás után alakítottunk ki gólhelyzetet. A hosszú oldalon most Vörösbaranyi fejelhette kapura, de ebben nem volt elég erõ.  
25. perc: A mérkõzést egyértelmûen a mi csapatunk irányítja, az inkább a saját térfelére visszahúzódó és kontra támadásokra berendezkedõ hazai csapat ellen.  
34. perc: Elég komoly helyzetet alakított ki a novigrádi csapat, mert az egyik középpályásuk a tizenhatosunkon belülrõl lõhetett laposan kapura. Ezt a közeli lövést, Rengel Péter vetõdve védte. 
36. perc: Egy jobb oldali szöglet után, középen röviden szabadítottak fel fejjel a védõink. Így a kipattanó labda a hazai csapat középpályása, Amel Ibrahimovic elé került, aki egybõl a kapunk bal felsõ sarkába lõtt (1 – 1)

37. perc: Czár Richárd sérülése miatt cserélt a csapatunk, a jobb oldalon Sandal Dominik folytatja a játékot.
45. perc: Véget ért az elsõ félidõ, amelyet jól kezdtünk és Gelencsér György góljával, hamar vetetést is szereztünk. A folytatásban is fölényben voltunk, de akkor nem volt elég pontos a játékunk és ezzel egy kicsit fel is hoztuk a hazai gárdát. Így a félidõ második felében már kiegyenlített volt a játék és egyenlíteni is tudott az NK Novigrad. 
46. perc: Elkezdõdött a második játékrész és a szünetben nem történt csere a csapatunkban.
50. perc: Ennek a félidõnek az elején is  mi birtokoljuk a labdát és rendre el is jutunk a novigrádi kapu elé. A hazai csapat pedig védekezik, de most kontrákra nincs lehetõsége.   
58. perc: Farkas Zoltán átadása után, Vörösbaranyi Armand került gólhelyzetbe. A támadó tizenöt méteres, félmagas, erõs lövését a Luka Nemec kapus védte. Most nagyobb fölényben is játszunk, a lelkes, de különösen technikailag gyengébb képességû hazai csapat ellen.   
62. perc: Kiss Máté húsz méteres szabadrúgása után, a felsõ lécen csattant a labda. Ez tehát egy komoly gólszerzési lehetõség volt. 
75. perc: Tulajdonképpen nyomasztó fölényben játszunk, hiszen a labda csak másodpercekig van az ellenfelünknél. Viszont, a gól hiányzik a játékunkból és ezt a hátralévõ idõben meg kellene és lehetne szerezni.  
78. perc: Ismét sérülés miatta kell változtatnunk, Gelencsér György helyén, Csongrádi Márk a folytatásban. 
90. perc: A mérkõzés döntetlenre végzõdött és játék képe alapján, elszalasztottunk ma egy gyõzelmi esélyt az NK Novigrad ellen.  
Ebben a csoportban, az eddig lejátszott mérkõzések egy – egy arányú döntetlenre végzõdtek. Így a csütörtökön 11.00 órakor kezdõdõ FK Krupa – Gyirmót FC Gyõr találkozó dönt majd a csoport elsõ helyérõl. Ez vélhetõen egy nehezebb mérkõzés lesz a mai összecsapásnál, hiszen az FK Krupa bosnyák elsõ osztályú csapat.

Szepessy László vezetõedzõ értékelése:  

– Pozitívan értékelem ezt a találkozót, mert az volt célunk,hogy a ketté osztott keretünk játékosai kilencven perces terhelést kapjanak.Sok játékelem is visszaköszönt ezen a mérkõzésen azokból, amiket gyakorolunk ésszeretnénk elsajátítani. Önmagukhoz képest jól teljesítettek a most pályáralépõ fiatalok is, egy kemény és harcos ellenféllel szemben. A játék tartalmában éspontosságában kell javulnunk és a befejezésekre is jobban kell figyelnünk afolytatásban, mert a csütörtöki napon is hasonló találkozóra számítok.     

B csoport: 
NK Novigrad – FK Krupa  1 – 1
NK Novigrad – Gyirmót FC Gyõr  1 – 1
FK Krupa – Gyirmót FC Gyõr – 2018 február 01. csütörtök 11.00 óra

A csoport: 
Rudar Velenje – Siroki Brijeg  1 – 0
Rudar velenje – Budafoki MTE  2 – 2
Siroki Brijeg – Budafoki MTE – 201 8 február 01. csütörtök 16.00 óra