Radics Márton januárban került a csapatunkhoz a szezon második felétől volt aktív résztvevője a sikeres szereplésnek. A Merkantil Bank Liga NB II. 2020/2021-es idény tavaszi szezonjában 16 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz csapatunkban. A védekező középpályásunk és jobb hátvédként is bevethető labdarúgó a Puskás Akadémia színeiben mutatkozott be az NB I-ben, ahol 18 alkalommal lépett pályára, valamint 1 alkalommal Magyar Kupa mérkőzésen.

Négy éve az ETO-ból igazoltál a Puskás Ferenc Akadémia együtteséhez a hétvégén ő ellenük fogunk pályára lépni, ahol bemutatkozhattál az NB I-ben, milyen érzésekkel lépsz pályára a volt csapatod ellen?

Igen, a Puskás Akadémiánál lettem felnőtt játékos és ott játszottam első NB I-es mérkőzésemet is. Szép emlékek kötnek Puskáshoz Akadémiához. A Puskásnak akárcsak tavalyelőtt és tavaly, idén is egy jó csapata van, ami eredménnyel is párosult. Extra motivációt jelent, hogy ellenük tudok pályára lépni.

Milyen érzésekkel, tervekkel jöttél ahhoz a csapathoz ahol hajdanán édesapád is futballozott?

Meleg fogadtatást kaptam éppen ezét is mert édesapám is itt futballozott, nagyszüleim is Gyirmótiak teljesen ismerős volt a környezet sok gyirmóti meccsre is jártam még korábban, mint néző. A srácok is befogadtak nagyon jó közösség van itt.

Hogyan élted meg ezt a tavaszt, milyen célokkal, tervekkel érkeztél hozzánk?

A tavaszi menetelésünk az igazán felemelő volt sikerült veretlenül lehoznunk és mellette feljutnunk az NB I-be és ha ez nem is sikerült volna feljutnunk, akkor is itt maradtam volna szívesen még egy NB II-es szezonban akár, de így még jobban alakult, most pedig egyértelműen a csapatnak az a célja, hogy bent maradjon az NB I-ben. Nekem pedig személy szerint, az hogy minél több játéklehetőséghez jussak.

Mennyire sikerült a beilleszkedés?

A beilleszkedésem zökkenőmentesen sikerült, mikor ide jöttem az első héten egy sérülés miatt nem tudtam részt venni az edzéseken utána több mérkőzésen is kispadon kaptam szerepet csereként beállva, aztán sikerült a kezdőbe is beverekednem magam és igazából befogadtak a srácok.

Milyen terveid vannak a pályafutásoddal kapcsolatban?

Rövidtávon szeretnék stabilan játszani Gyirmóton az NB I-ben, bemutatkozni az U21-es válogatottban, és terveim szerint tovább folytatni pályafutásomat NB I-es szinten. Legnagyobb célom, hogy az A válogatottban helyet kapjak.