Az Flyeralarm Admira Wacker csapatalesz a Gyirmót FC Gyõr ellenfele, a második nyári felkészülési találkozónBécsben. A szerdán 18.00 órakor kezdõdõ mérkõzés az Admira otthonában, a BSFZArena-ban rendezik meg. A Flyeralarm Admira Wacker a hatodik helyen végzett atíz csapatos osztrák élvonalban, az Österreichische Bundesligában.

A felkészülési találkozó helyszínetehát, a BSFZ Arena egyik edzõpályája lesz, amelynek pontos címe: 

2344, MariaEnzersdorf  Austria – Johann Steinböckstr. 5/B

A Flyeralarm Admira Wacker labdarúgócsapata, az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkezõ osztrák gárda. Kilencalkalommal nyerték meg az osztrák elsõ osztályú bajnokságot és tizenkétszervégeztek a második helyen. Hat alkalommal voltak osztrák kupagyõztesek és 1990– ben az osztrák szuperkupát is megnyerték. Ez volt azonban az utolsó komoly sikerükAusztriában, mert kevés igazán sikeres idényük volt az elmúlt években. A 2011 –2012 – es évadban végeztek utoljára dobogós helyen, mert akkor harmadikoklettek a bajokságban. Elõtte azonban több idényt töltöttek a második osztálybanés jelenleg is, inkább középcsapatnak számítanak az osztrák élvonalban.

6. helyezés          36 mérkõzés           13        7          16        26 – 55            46pont

Az Admira tétmérkõzésen, még az1989 – 1990 –es Kupagyõztesek Európa Kupájában találkozott, magyar csapattal.Akkor a második fordulóban, a Ferencváros volt az ellenfele és 1 – 0 arányban,mindkét mérkõzésen legyõztek a budapesti csapatot. Elõkészületi találkozónviszont, a Gyirmót FC Gyõr is volt már az Admira ellenfele. 2013 január 19. –én, szintén Bécsben játszott egymással a két csapat és az osztrákok 4 – 2 – re gyõztek.Csank János volt akkor a Gyirmót FC Gyõr edzõje és a góljainkat, Nagy Gábor ésMagasföldi József szerezték. Ennek a mérkõzésnek a külön érdekessége, hogy azAdmira csaptában játszott Patrick Mevoungou, akit utána igazolt le a Gyõri ETOFC és azóta, már több magyar csapatban is az ellenfelünk volt.     

Flyeralarm Admira Wacker jelenlegivezetõedzõje, a horvát nemzetiségû Damir Burzic. Az 52 éves vezetõedzõ,játékosként közel 150 eélsõ osztályú mérkõzést játszott a német Bundesligában,az SC Freiburg és a Borussia Mönchengladbach csapatában. A csapatában pedig,javarészt osztrák labdarúgók szerepelnek, igaz közöttük nagyon sokan korábban honosítottfutballisták.  

A Flyeralarm Admira Wacker játékoskerete:

Kapusok: Manuel Kuttin, AndreasLeitner, Jakob Meierhofer, Dennis Verwüster

Védõk: Ione Cabrera(spanyol), Thomas Ebner, Manuel Maranda, Markus Pavic, Philipp Posch, FabioStrauss, Mustafa Yavuz, Patrick Wessely, Markus Wostry, Stephan Zwierschitz 

Középpályások: IlterAyyildiz, Ekder Bajrami (macedón – osztrák), Florian Fischerauer, LukasGrozurek, Daniel Hautzinger, Cristoph Knasmüller, Markus Lackner, Nico Löffler,Marcus Maier, Srdjan Spiridonovic (horvát – osztrák), Daniel Toth

Támadók: ChristophMonschein, Maximilian Sax, Dominik Starkl, Patrick Schmidt, Toni Vastic