A futballista már együtt is edzett a csapattal, és remélhetõleg Barcson már pályára is lép. Majoros Árpádot egy évvel ezelõtt is szerzõdtettük, ám télen az NB I-es Vasas elcsábította tõlünk a labdarúgót. Most azonban sikerült megegyezni, így ismét zöld-fehérben szerepel majd.

“Furcsa helyzetbe kerültem, s ennek köszönhetõ, hogy itt vagyok – mondta a játékos. – Júniusban még hosszabbítottam a Vasasnál, s akkor még arról beszélgettünk, hogy stabil kezdõ lehetek.
Ehhez képest a bajnoki rajt elõtt szóltak, hogy kölcsön akarnak adni, mert Lázok Jánost nem tudták eladni, õt pedig mindenképpen szerepeltetni akarják. Mi pedig ugye egy poszton futballozunk. 
Akadt ajánlatom az NB I-bõl, vidéki csapatok hívtak, de inkább visszatértem Szigetszentmiklósra, ahol ismerem a közeget és szerettem volna újra együtt dolgozni Várhidi Péterrel.”

Majoros Árpádnak nem lesznek motivációs problémái, hiszen bizonyítani akarja, hogy kár volt róla lemondani. Ugyanakkor nemcsak ez a célja.

„Egyértelmû, hogy bizonyítani akarok, s nem lesznek motivációs problémái – folytatta a futballista. – Nem bánnám, ha a Szigetszentmiklós kiugró eredményt érne el, és nekem is jól sikerülne a szezonom. Azt láttam, hogy a keret alaposan megerõsödött. Tudom, hogy például Kincses Péter, akivel együtt játszottam tavasszal a Vasasban már itt van. De ismerek mindenkit, aki idejött, tudom, hogy csupa rutinos, élvonalbeli tapasztalatokkal is rendelkezõ labdarúgó szerzõdött a klubhoz. Egészen erõsnek tûnik a csapat, reméljük a legjobbakat.”

(futsalarena.hu/sztk)