Bencze Károly, a Bozsik rendezvények, Gyirmóti csoportjánakvezetõedzõje és a Gyirmót SE Gyõr U 11 – es csapatának edzõje, így foglaltaössze a rendezvényt:

– A két héttel ezelõtti Csornán megrendezett tornához viszonyítva,sokkal gyorsabb és agresszívabb futballt játszottak a csapatok. Bátran és célirányosanjátszott minden résztvevõ csapat és ezért ügyes cseleket, szép gólokat ésvédéseket láthatott, a fõként szülõkbõl álló, de nagyon szép számú közönség.Azt is szeretném kiemelni, hogy a nagy küzdelmeket hozó találkozók, mindvégigsportszerû keretek között maradtak és ezért is dicséret jár a kis labdarúgóknakés a szülõknek is.

A Gyirmót SE Gyõr U 11 – es csapatában, nagyon sok jó egyéniteljesítményt láttam és sok olyan elem is látszott a játékunkban, amit ajátékosok már tudatosan hajtottak végre. Összességében tehát meg voltamelégedve a játékosaimmal, akik közül most, Mondovics Kevin kapta a különmotivációs oklevelet, a kiemelkedõ játékáért. A csapatunk a Pápa, a Csorna és aMosonmagyaróvár ellen gyõzött, az ETO ellen pedig döntetlen eredményt ért el.Vereséget csak, az ezen a tornán is kiemelkedõ teljesítményt nyújtó és maximáliseredménnyel záró, SC Sopron ellen szenvedtünk.

A tornán jelen volt, a Boszik tornák két régiós vezetõje, CsákiLászló Levente és Novák Péter, valamint a Gyirmóti SE Gyõr utánpótlásigazgatója, Gunyhó Ferenc. Õk is nagyon elégedettek voltak a szervezéssel és amérkõzések színvonalával. A következõ, tehát a harmadik Kiemelt Bozsik tornahelyszíne Mosonmagyaróvár lesz és az idõpontja pedig, 2017 október 07. szombat.

 

A Gyirmót SE Gyõr U 10 – es csapatának edzõje, Domanyik Szilárd iselismeréssel beszélt a Gyirmóton megrendezett tornáról:

– Gyirmóton, most is sikerült nagyon jól megszervezni a KiemeltBozsik tornát és a gördülékeny lebonyolítás, a csapatok játékán, teljesítményénis meglátszott. A Gyirmót SE Gyõr U 10 – es gárdája, pedig ismét remekülszerepelt, hiszen minden ellenfelét legyõzte. A gyors, pontos és kellõen agresszívjátékunk miatt, minden találkozón mi irányítottunk. Szép gólokat rúgtunk és a csapatunkvédekezése is rendben volt. Viszont a gyõzelmek ellenére, én egy kicsithiányoltam, a nagyon sokat gyakorolt passz játékot és kényszerítõ átadásokat.

Az elismerés azonban természetesen jár a csapatnak, amelybenminden játékosunk azonos mennyiségû idõt játszott. A legjobb teljesítményt most,Horváth Dominik nyújtotta és így õ kapta, a Kiemelt Bozsik torna oklevelét.

 

A Gyirmót SE Gyõr U 10 – es csapatának eredményei:

Gyirmót SE Gyõr U 10 – SC Sopron U 10  3 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Mosonmagyaróvári TE U 10  1 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Csornai SE U 10  6 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Pápai SE U 10  3 – 0