A eredményeink:

 1. Gyirmót SE – Újpest FC 0:0
 2. Gyirmót SE – Mészöly focisuli SE 1:0, gólszerzõnk, Árpási Kristóf
 3. Gyirmót SE – Kelen SC 1:1, glsz: Árpási Bálint
 4. Gyirmót SE – MFK Dukla Banska Bystrica (szlovák)1:1, glsz: Fekete Benedek
 5. Gyirmót SE – Veszprém USE kék 3:0, glsz: Csiszár Dávid (2), Molnár Barnabás
 6. Gyirmót SE – Fõnix Gold FC 0:2
 7. Gyirmót SE – Veszprém USE piros 1:2, glsz: Takács Donát
 8. Gyirmót SE – FK Slovan Duslo Sala (szlovák) 0:3

Bencze Károly edzõ: Az esõs idõben (félóra csúszással), megrendezett rendezvényen, kétgyõzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel zártuk a tornát, ahol ígyaz 5. helyet szereztük meg. A csapatom a délelõtt folyamán bátran éskezdeményezõen játszott. Fõleg az Újpest ellen kiemelkedõen teljesítettünk. Adélutáni három mérkõzésen is jó hozzáállással játszottunk, azonban sokathibáztunk a saját és az ellenfél kapuja elõtt. A két külföldi csapat ellenismét kijött, hogy mi még mindig bátortalanul játszunk az agresszív ellenféllelszemben. Azt gondolom, hogy a torna elérte a célját. Feltudtuk mérni, hogy holis tartunk az új idényben. Az újonnan érkezõ, és a négy fiatalabb játékosoknakpedig tudtam játék lehetõséget biztosítani. Külön öröm, hogy Árpási Kristófkiváló mezõny munkája végett bekerült a torna válogatottjába. Összességébenmegvoltak elégedve a látottakkal, hiszen igyekeztünk felépíteni a játékunkat,és a gólhelyzeteink is megvoltak minden csapat ellen. A befejezésekkel azonbanhiány érzetem van még. Ez látható is, hiszen kevés gólt tudtunk szerezni amérkõzéseken.

Résztvevõ játékosok:

Fekete Mór, Takács Donát, Antal László, Kim Jun, Varga Máté,Árpási Bálint, Árpási Kristóf, Molnár Marcell, Pécskai Levente, Novák Szabolcs,Fekete Benedek, Szabó Márkó, Molnár Barnabás, Csiszár Dávid

 

A torna végeredménye:

 1. Veszprém piros
 2. Fõnix Gold FC
 3. FK Slovan Duslo Sala
 4. Újpest FC
 5. Gyirmót SE
 6. Kelen SC
 7. Mészöly focisuli
 8. Veszprém kék
 9. MFK Dukla Banska Bystrica

Gratulálok a játékosaimnak a tornán nyújtott teljesítményhez.Köszönöm Varga Máténak is játékot, és Papp Zsombornak is aki segített a tornána játékosaimnak.