Eredmények

 U16

Gyirmót FC Győr – UDSE 2-3 (1-1)
Gólszerző: Szecsődi Bence (30’), Szabó Márkó (55’)

Gyirmót SE Győr: Fekete Mór (Csalogány Dávid 46’) , Lengyel Botond (Szemeti Dávid 46’) Fekete Ádám , Neskov Olivér , Albrecht Áron ( Cseszregi Csanád 15’) ,Szecsődi Bence , Kopp Noel Barnabás (Laurinyecz Ármin 46’) , Szabó Márkó, Hajdú István Péter (Kopp Noel Barnabás 70’) ,Szecsődi Máté , Neskov Milán

Koltai Tamás: Az idei első felkészülési mérkőzésünk volt, ahol egy jó ellenféllel tudtunk játszani. Voltak pozitív dolgok a mérkőzésen, de volt több negatív is amikben fejlődnünk kell.

U12

Felkészülési mérkőzés

Mészöly Foci Suli – Gyirmót SE Győr 5-1
Gólszerző: Hadarics Mike András ( 3’ )

Gyirmót SE Győr: Horváth Martin, Rokob Máté, Tompos Barnabás, Szabó Dominik, Gere Barnabás, Csapó Zsombor, Hadarics Mike András, Pfening András, Laffer Levente.

Cserék: Gerendai Martin, Kukorelli Domán, Nemes Áron, Laki Szabolcs, Juhász Móric, Vécs Milán

Hegyi József: Jól kezdtük a mérkőzést és hamar megszereztük a vezetést. Az előny birtokában túl sok teret adtunk az ellenfélnek, emiatt a mi térfelünkön zajlott a játék. Az első negyed végén nem is tudtuk megtartani az előnyünket, így 1:1-es állással fejeztükbe a játékrészt. A 2. negyedben az ellenfelünk akarata érvényesült inkább, ennek köszönhetően 3:1-re módosították az állást a saját javukra. A harmadik és negyedik negyedben kiegyenlítetebb játék zajlott a mezőnyben. Volt több jó lehetőségünk is, köztük 3 ziccer, de az ellenfél kapusa a mai napon nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő, így nem találtunk már többet a kapuba. A játékban voltak biztató megoldások, de még sok játékhelyzet megoldás vár ránk a tavasz során.

Kiemelkedő játékosok: Csapó Zsombor, Gere Barnabás, Pfening András, Nemes Áron

U11

Az idei év első felkészülési mérkőzését Budapesten játszottuk a Mészöly Focisuli ellen. A mérkőzés első felét 8+1-es felállásban és nagyobb területen játszottuk, készülve a jövő évre

Mészöly Focisuli – Gyirmót SE Győr

Gyirmót SE Győr: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Kiss Marcell Ödön, Mészáros Fábián, Papp Károly Péter, Mondovics Máté, Pék Máté, Balogh Damján.

Gerstweiler Dániel: A gyerekek most játszottak előszőr ilyen létszámban és ekkora pályán, de meg kell őket dicsérnem, mert nagyszerűen helytálltak. Az edzőmérkőzés nagyobb része az általunk már megszokott területen és létszámban (6+1) zajlott. Sajnos sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem voltam megelégedve a felkészülési mérkőzés ezen szakaszában, de ez a teljesítmény betudható annak, hogy sokat hagytak ki a fiúk a karácsonyi szünet miatt. Ettől függetlenül nem lehetek teljesen elégedetlen, hiszen láttam szép támadásokat, ügyes cseleket és nagyszerű kapura lövéseket.

Gratulálunk az ellenfélnek és köszönjük a meghívást!

Kiemelkedő játékosok: Papp Károly Péter, Balogh Damján (U10)

U9

PELC Kupa, Pápa

Eredmények:

Gyirmót SE Győr- MTE 1-3
Gyirmót SE Győr- Veszprém 1-2
Gyirmót SE Győr- ETO FC Győr 0-1
Gyirmót SE Győr – Illés Akadémia 0-1
Gólszerző: Soós Armand, Felsődiósi Flórián

Gyirmót SE Győr: Háhn Zalán, Forgács Ákos, Gerendai Patrik, Horváth Bódog, Felsődiósi Flórián, Tallér Dominik, Soós Armand

Szabó Zsolt: Nehéz mit mondani ilyen teljesítmény után. Nem az eredménnyel van a probléma, az nem fontos, hanem azzal, hogy sajnos sem a hozzáállás, sem a játék nem volt megfelelő. Egy-két kivételtől eltekintve szinte mindenki mélyen a tudása alatt teljesített, ami abszolút nem jellemző a csapatra. Tanulságos torna volt és remélem, hogy tanulunk is belőle.

Kiemelkedő játékosok: Tallér Dominik, Gerendai Patrik

U8

PELC Kupa

Gyirmót SE Győr: Károlyi Alex, Pingiczer Bercel, Németh Csongor, Hadfi Trisztán, Szabó-Kovács Tas, Király Belián, Szűcs Bálint, Stelescu András, Kámán Bendegúz

Bagó Bonifác: Nagyon pozitív és sikeres tornán vagyunk túl. 4 mérkőzést játszottunk, ahol 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget értünk el. Ezzel kiharcolva a tornán az előkelő 2. helyet. Az egész tornán nagyon bátran fociztak a srácok, sok mindent fel mertek vállalni abból, amiket edzéseken gyakorolni szoktunk. Agresszivitásban mindegyik mérkőzésen felvettük a versenyt ellenfeleinkkel. Természetesen voltak jó egyéni teljesítmények is, de külön kiemelném Szűcs Bálintot, aki gyönyörű védéseket mutatott be, és lábbal is nagyon hatékonyan focizott a csapatból, így a torna legjobb kapusának választották. Gratulálok a fiúknak, Hajrá Gyirmót!

Kiemelkedtek a csapatból: Mindenki!

U7

Pápa PELC Kupa


Herczeg Soma, Horváth Ciprián, Kovács Patrik, Kertész Milán, Pándorfalvi Ábel, Élő Dominik, Predut Adrián Brendon

Eredmények:
Gyirmót SE Győr – Veszprém FC USE 8-4
Gyirmót SE Győr – ETO FC Győr 6-7

Gyirmót SE Győr – FC Ajka 15-2
Gyirmót SE Győr- Illés Akadémia 5-7

Lenzsér Zsolt: Az év első tornáján vettünk részt Pápán. A műfüves edzések után fel kellett vennünk a termi ritmust és a gyorsabb labda sebességét. Sok olyan hibát vétettünk, amik eddig nem voltak jellemzők a csapatra. Jó iramú összecsapásokból kis szerencsével sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna. Voltak nagyon sok szép megmozdulás és ügyes megoldás. Mind a két csoportban a második helyet szereztük meg és így az akadémiák mögött ötödik helyen végeztünk.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki!

.