A Vidi II az újonc Bajai LSE-t fogadta a szezon elsõ hazai, felcsúti mérkõzésén. Azt már korábban tudni lehetett, hogy Lencse és Szakály személyében két rutinos játékos került be ezen a hétvégén a Vidi II keretébe. Azt azonban talán még Lencse sem gondolta, hogy már a mérkõzés 40. másodpercében betalál a vendégek kapujába. A mérkõzés 10. percében közel került Bognár György csapata az egyenlítéshez, miután Somodi a 16-oson belül elütötte a vendégek támadóját, jogos büntetõhöz jutottak a fehér mezben pályára lépõ bajaiak. A 11-est azonban Somodi nagy bravúrral hárította, így maradt az 1-0. Lencse a találkozó 23. percében megszerezte saját maga és csapata második gólját.

Az elsõ félidõ vége elõtt, három perc alatt két gól is született, elõbb Móri szerezte meg a Vidi II harmadik gólját, majd közvetlenül a lefújás elõtt szépítettek a vendégek, de így is megnyugtató és magabiztos vezetéssel vonultak a csapatok az öltözõbe.

A második félidõben is nagy fölényben játszottak Szolnokiék, és ez újabb gólokban mutatkozott meg. A 65. percben elõbb Ponczók volt eredményes, majd a csereként pályára lépõ Gyurcsó állította be az 5-1-es végeredményt.

Hartyáni Gábor természetesen nagyon elégedett volt a csapat játékával és sikerült feledtetni a hétközi gyengébb teljesítményt, amit a csapat a Magyar Kupában produkált.

A vezetõedzõ Papucsek, Fejes, Szolnoki, Gyurcsó és a két gólt szerzõ Lencse teljesítményét emelte ki.

Egy hét múlva a csapat Kaposvölgyére látogat.

(vidi.hu)