2022.január 29-én, szombaton 19:30 kor kerül megrendezésre a fővárosi Új Bozsik Arénában csapatunk első idei bajnoki mérkőzése a tabellán 6 ponttal előttünk álló Budapest Honvéd ellen. A jegyinformációkat ide kattintva olvashatjátok.

A téli átigazolás időszakban eddig nem volt komolyabb játékos mozgás a Honvédnál, mindössze két játékos távozott Eppel Márton (Diósgyőri VTK), Mohamed Mezgrani (belga-algériai, Puskás Akadémia). Az eddigi két igazolása szombati ellenfelünknek az ukrán középpályás Olekszandr Petruszenko, aki FK Minajból érkezett és a szerb hátvéd Marko Petkovics, aki a Topolyai SC-ből csatlakozott a fővárosiakhoz.

Aktuális ellenfelünk az NB I OTP Bank Ligában, tizenhét forduló után, a nyolcadik pozíciót foglalják el a 12 csapatos bajnokságban, mérlegük hat győzelmet, kettő döntetlent és kilenc vereséget számlál, harminc rúgott gól mellett harminckettőt kaptak.

Hazai környezetben a 2021/2022-es idényben eddig négy vereséget szenvedett el a Budapest Honvéd – a DVSC-től 4-1-re, az FTC-től 1-0-ra, a Mezőkövesdtől 3-2-re és az Újpestől 2-1-re. Pontszerzés a ZTE FC ellen sikerült, ahol 2-2-s döntetlennel zárták utolsó hazai mérkőzésüket.

Legutóbb tétmérkőzésen a bajnokság 7. fordulójában találkoztunk a piros-fekete csapattal, ahol hazai pályán  4-2-s vendég győzelem született.

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.