Tabella

NB II. 2018/2019
1. Zalaegerszegi TE82     
2. Kaposvári Rákóczi74     
3. GYIRMÓT FC GYŐR65     
4. Vasas65     
5. Budaörsi SC64     
6. Békéscsaba60     
7. Soroksár SC59     
8. Győri ETO58     
9. Kazincbarcika56     
10. Nyíregyháza Sp…56     
11. Csákvári TK52     
12. Siófok47     
13. Vác46     
14. Dorogi43     
15. Tiszakécske43     
16. Budafoki MTE41     
17. Balmazújváros …40     
18. Ceglédi32     
19. MTE 190431     
20. Monori SE30     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


HÉTFŐ
Szabadság

KEDD
Szabadság

SZERDA
Szabadság

CSÜTÖRTÖK
Szabadság

PÉNTEK
Szabadság

SZOMBAT
Szabadság

VASÁRNAP
Szabadság
TISZTELT ELLENFELED!


UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

2019. március 18. 19:04:20  nyomtatási kép
Csapataink a hétvégén Zalaegerszeg, Újpest, Ménfőcsanak, Ajka csapatai ellen és a Bozsik tornákon felemás sikerekkel szerepeltek. Az U16-os lányok is sajnos kikaptak Kaposváron.

WU16 Nagypályás Bajnokság Nyugati csoport, 12. Bajnoki forduló

 2019. 03. 17, vasárnap, 13:00h Kaposvár, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia

 Kaposvári Rákóczi - Gyirmót SE

2:0 (2:0)

Gólszerző: -

               

 Gyirmót SE Győr : Mitro Zsanett, Takács Fanni, (40’Süveges Hanna), Bus Antónia,  Dömötör Dóra, Keresztes Réka( 55’ Gottlieb Szonja), Kállai Izabella ( 40’ Tóth Mária Éva), Horváth Roxána (40’Németh Csenge), Konrád Kincső,  Torda Liza,( 61’Báthori Luca),  Bognár Melinda, Máthé Eszter

                

Kálmán Tibor: Negyedik alkalommal játszunk a kaposvári csapat ellen, gyakorlatilag azonos forgatókönyvvel. Mint mindig, most is nehezen lendültünk játékba, korai góllal előnyhöz jutott az ellenfél, majd javuló teljesítménnyel több helyzetet kidolgoztunk.  A kaposvári csapat nagyon agresszíven, helyenként durván lépett fel, melynek több sérülésből adódó kényszercsere lett a következménye. A legnagyobb gólhelyzetünkben felrúgták a csatárunkat Torda Lizát, a jogos büntetőt Máthé Eszter kihagyta. Mondanám, hogy kellenek a kemény mérkőzések, de mivel sok edzőmeccset játsszunk fiúcsapatok ellen, ez a tapasztalatunk megvan. A játékvezetés által tolerált durva játék ellen viszont nincs ellenszerünk. Pozitívuma a meccsnek, hogy az újonnan leigazolt új játékosok jól teljesítettek, jól éltek a lehetőséggel.Gyirmót U10- NSK Bratislava U10

Eredmény: -

Keret: Maros Máté (Mate) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Szabó Dominik (Domi) Kelemen Dominik (Kele) Martinák Máté (Sárkány) Végvári Valter (Valter) Makra Márk (Makk) Barta Ákos (Mákos) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi)

Mérkőzésértékelés: Mérkőzés előtt azt kértem a fiúktól, hogy a kezdő sípszótól támadjuk le ellenfelünket és már a saját térfelükön, minél közelebb a kapujukhoz próbáljunk meg labdát szerezni. A kért letámadást maximálisan teljesítettük már az elején. Ellenfelünket meglepve hamar több gólos előnyt is tudtunk szerezni, ami nagy lendületet adott a mérkőzéshez. A letámadást és a feltolt védelmes játékot, aminél a kapusunk is a félpálya körívénél volt hibátlanul játszottuk ma és ennek köszönhetően sok góllal győztük le ellenfelünk. A játékot, mérkőzést nagyon élvezték a fiúk, öröm volt nézni, ahogy játszunk. Támadásaink és védekezésünk is ma rendben volt. Jó volt látni, hogy két hete elkezdett fejelés oktatásának is van eredménye, Domi gyönyörű beadását Nagy fejelte a kapuba, esélyt sem adva a kapusnak. Gratulálok mindenkinek.

Jó teljesítmény: Mindenki  


Gyirmót U10 Bozsik torna

Eredmények: Gyirmót U10-PELC 1-1, Gyirmót U10-Sopron 2-3, Gyirmót U10-Ajka 1-3, Gyirmót U10-MTE 2-1, Gyirmót U10-Lurkó 4-0

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy)Kelemen Dominik (Kele) Martinák Máté (Sárkány) Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi)

Tornaértékelés: Szombati jó hangulatban és lelkes játékban bíztam. A kérésem ugyan az volt a mai napra is, mint előző mérkőzésen: támadjuk le ellenfeleinket és kapujukhoz közel szerezzünk labdát. Tornán ennek köszönhetően sok helyzetet tudtunk kialakítani, sok gólszerzési lehetőségünk is volt, amiket sajnos elkapkodtunk, nem tudtunk kihasználni kellő százalékban. Öt mérkőzésből egy mérkőzésen szomorú voltam (Ajka), mivel saját magunkat vertük meg három labdavesztéssel a kapunk előtt, így 1-0 előnyből ellenfelünk 3 helyzettel meg is fordította a mérkőzést hiába domináltunk végig nem volt maximális figyelem. Egy mérkőzésen pedig végig küzdve hátrányból nyertünk 2-1re. Tornán végig jó szellemiségben játszottunk, törekedtünk a kombinatív játékra, bátran cseleztünk a kapunk előtt is, ahol akár csel után még kényszerítőt is nyugodtan megcsináltuk. Párharcokból is előző héthez képest sokkal többet megnyertünk. Felszabadult és határozott játékot láthattak a kilátogatók. Helyzetkihasználásunk gyengére sikerült ma, de csak gratulálni tudok minden játékosnak a mai teljesítményhez, mivel ellenfeleink sorcseréjéhez képest, mi két cserével vettünk részt a tornán, keretünkben pedig két játékosunk is 1 évvel fiatalabb volt, így a terheléshez jó játék párosult. Nagyon jó úton és jól haladunk.

Jó teljesítmény: Martinák Máté, Mészáros Zsombor, Kelemen Dominik

2019.03.18 Gyirmót U10- Ménfőcsanak U11


Gyirmót U10-Ménfőcsanak U11 18-5

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Kelemen Dominik (Kele) Martinák Máté (Sárkány) Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi) Pausits Márton (Kobra) Végvári Valter (Valter) Makra Márk (Makk) Laki Levente (Levi)

Mérkőzésértékelés: Szokásos hétfői barátságos mérkőzésen bővebb kerettel vettünk részt, 12 játékossal. Teljesítményünk a hétvégéhez képest visszaeset, mivel nem a saját játékunkat játszottunk, hanem birkózással és lassú játékkal szerettünk volna ellenfelünk fölé kerekedni. Voltak jó dolgok, de pontatlanok, lassúak és bátortalanok voltunk ma. Szép gólokat szereztünk, de közösen átbeszélve mindenki úgy látta, hogy ma nem nyújtottuk, amit az U10 tud.

Jó teljesítmény: Végvári Valter, Nagy Ádám, Mészáros Zsombor

Gratulálok mindenkinek a három mérkőzéshez, büszke vagyok minden egyes játékosomra, nagyon jó teljesítményt nyújtottunk ezen a hétvégén!U11 Edzőmérkőzés:

Gyirmót, 2019.03.17. vasárnap

Helyszín, játékidő

Gyirmót, 5*15'


Csapatunk:  Horváth Donát, Kalmár Bendegúz, Csizmazia Áron, Csala Máté, Kiss Bence, Horváth Gergely, Steszli András, Oláh Bálint, Nyikus Róbert, Tóth Lénárd, Gerencsér Alex, Szabó Lőrinc, Simon Milán


Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: kevés jó egyéni teljesítményt láttam, az oklevelet Csizmazia Áron kapta harcos, jó szellemű védőjátékáért.

Lakatos Attila:

A múlt hétvégi attraktív és eredményes edzőmérkőzésünk után joggal vártam magunktól további fejlődést, legfőképp játékban, a játék felépítésében vártam sokat a fiúktól.

Ezen a hétvégén két sorral vettünk részt a tornán, ahol a jól ismert ellenfelek ellen játszottunk.

A mérkőzéseken dinamikátlanul, kényelmesen próbáltuk felépíteni támadásainkat, ezért a megszokottnál kevesebbszer kerültünk ellenfeleink mögé. A szűk pályán nehezebben tudtunk gólhelyzeteket kialakítani, ha eljutottunk ellenfeleink kapuja elé, akkor a legnagyobb helyzetben is rossz döntéseket hoztunk. Csapatvédekezésben, egyéni védekezésben is gyengén teljesítettünk, elmaradt tolódások, felesleges becsúszások jellemezték csapatunkat.  

Ráfoghatjuk arra, hogy 4,5 hónap után először játszottunk füvön, de ezúttal gyenge teljesítményünkre semmilyen magyarázatot nem találok. Az öt mérkőzésen szerzett két gólunk nagyon kevés, a kapott gólok közül több is elkerülhető lett volna megfelelő kommunikációval.

A tornát egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel zártuk.


A mérkőzések végeredménye:

Gyirmót - Pápa 0:1

Gyirmót - Sopron 1:0

Gyirmót - Ajka 0:0

Gyirmót - MTE 1:2

Gyirmót - Lurkó 0:2
U12 I. osztály ÉNY régió 16. forduló
 
Zalaegerszeg, (Ifjúsági sportcentrum) 2019.03.14 csütörtök 14.00 műfüves pálya
 
ZTE FC - Gyirmót SE 4-1 (2-0), gólszerzőink: Árpási Kristóf
 
Összeállítás:
Gyirmót SE U12   taktika: 3-2-3 (támadó szellemű)
Fekete Mór kapus,- Szemeti Dávid, Takács DonátKim Jun- Csiszár-Piedl Dávid, Albreht Áron- Molnár Barnabás, Szabó Márkó, Árpási Kristóf
cserék: Simon Krisztofer kapus, Árpási Bálint, Pécskai Levente, Gálos Zsombor László, Molnár Marcell
 
Bencze Károly edző: Az első félidőben, magunkhoz képest gyengébben játszottunk. A második játékrészben, már a mi játékunk dominált az Akadémiás csapat ellen. Az egyéni hibáinkat, azonban nem tudtuk gólra váltani. Az eredmény nem tükrözi a valós játék összképét. Szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna. Az is igaz, hogy egy félidőt, ilyen szintem már nem lehet adni az ellenfél számára. Gratulálok a játékosaimnak, hiszen a mentálisan nagyon erősek voltunk, nagyon akartunk és kis szerencsével meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Sokat tanultunk a mérkőzésből. Jók: Árpási Kristóf, Takács Donát, Csiszár-Piedl DávidU13-as Bajnoki mérkőzés

2019.03.14 Zalaegerszeg

 

ZTE U13 2-0 Gyirmót U13

Gólszerző

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 45.), - Kiss M., Virág Z., Ács B., Oláh Zs., - Markó L.(Szabó I. Zs. 40.), Kümmel B., Szirtes O. (Winkler A. 40.) - Baksa D. (Gyuarsits Á. 30.), Berki A.(Kiss G.45.), Szapári L.(Farkas P. 40.)


Orosz Márk: Kellemetlenül kezdődött az odaérkezés, hiszen külön helyen volt az öltöző és külön helyen a pálya, átkellett buszozni. Ennek ellenére nem zavarta meg a csapatot ez a fajta kényelmetlenség. A mérkőzést egyből jó iramban sikerült kezdenünk. Többször is az ellenfél kapuja elés sikerült kerülnünk. Talán még nyomás alá is sikerült helyeznünk ellenfelünket. A második félidőre már ez a nyomás picit enyhült, ott már teljesen kiegyenlített volt a két csapat játéka. Az első gólt a 44. percben sikerült kapnunk az 5-ösön pattogó labdából. Nem sikerült fellszabadítanunk mindig elakadt a felszabadítás, az ellenfél pedig belőtte. A második gól pedig a 47. percben esett. Sajnálom, hogy nem sikerült pontot elhoznunk, hiszen 1 pontot mindenképp megérdemeltünk volna, viszont nagyon tetszett a csapatunk játéka és egy jó ellenfél ellen sikerült felvenni a ritmust, sőt az első félidőben dominálni. Megkell tanulnunk az ellenfél 16-osán jó döntéseket hozni. 
AJKA U14 - GYIRMÓT SE GYŐR U14 

Eredmény: 0:0(0:0)

Kiemelkedőt nyújtott: Gruttó Bence

Összeállítás: Gruttó Bence - Kelemen Milán, Szabó Krisztián, Kráz Tamás, Rozs Renátó - Fekete Márton, Gönye Máté(Nyári Rikárdó 46.p.), Molnár Márton - Csöngei Balázs(Berki Attila 54.p.), Matyi Martin(Szabó Patrik 54.p.)- Barta Tamás

Polyák Gábor U14 Edző: Nehéz mérkőzésre számítottam, mert ellenfelünk masszív csapat, akik közvetlenül mögöttünk vannak a tabellán. Az első félidőben az történt a pályán, amit mi akartunk, birtokoltuk a labdát és volt két nagy helyzetünk is. A hazai csapat semmilyen labdakihozatallal vagy támadásépítéssel nem próbálkozott. A második félidőben már két centerrel játszottunk és voltak is belőle lehetőségeink, de ma rossz döntéseket hoztunk a támadó zónában. Ellenfelünknek ebben a játékrészben már voltak helyzetei, mivel sokkal nyíltabbak voltunk. Összességében sok gyenge egyéni teljesítmény volt, ami miatt akadozott a támadójátékunk, ezért volt kevesebb helyzetünk.Gyirmót u16b-Ajka u17 0-2 /0-2/

Gyirmót:Germán M.Simon A,Horváth A,SzokolicsR,Vigh B,Szőke K,Sujtner K,Vankovics D,Halász CS,
Simon Z,Bódis E
Csere:Vedres N,Lapincs B.
Kitűnő mérkőzést játszottunk az osztály egyik legjobb csapata ellen.A mérkőzés elején,három 
óriási lehetőséget puskáztunk el,erre mi kaptunk könnyű gólt.Hiába játszottunk jobban,nem 
tudtunk gólt lőni.Szünet után is kiegyenlített játék folyt a pályán,gól nélkül.Összességében
kiváló meccset játszottunk egy jó csapat ellen.Bátrak voltunk,szervezettek,csak a gól hiányzott.UTE U17- Gyirmót SE  U17 3-0 (1-0)

Gyirmót SE Győr U17: Iváncsics - Vékássy, Kiss, Gergely, Szőke - Nagy (Csemez), Ominger - Ferenczi (Siska), Orbán, Varga (Csernyicki) - Fördős 
         
Nagy Attila: Több volt ebben a mérkőzésben mint amit az eredmény mutat,főleg a második félidő alapján Viszont ha a helyzeteinket csak kidolgozzuk és nem értékesítjük úgy nem tudunk pontokat szerezni!


U19 bajnoki, 19. forduló
Gyirmót SE - Újpesti TE 3:1 (2:0)
Gólszerzők: Mayer Ádám (6'), Gelencsér Márton (26'), Buruzs Barnabás (92')

Összeállítás:
Kiss G. - Nagy B. (Bányai 83'), Turi L.,Tóth E., Lampert - Béli, Somogyi-Bakos, Gelencsér (Bergendi 46') - Buruzs, Mayer, Kovács B. (Kovács P. 59'). 

Makkos Tamás: A múlt heti pécsi vereség után kicsivel stabilabb csapattal tudtunk kiállni és három pompás gólt lőttünk az Újpestnek. Stabil védekezésből kontrákkal próbálkoztunk, de örömmel láttam, hogy az ellenfél térfelén is egyre gyakrabban merjük és tudjuk birtokolni a labdát. Ez sokat jelent egy olyan csapatnak, amely a mérkőzések nagyobb részében nyomás alatt van. Kombinációs játékban és labda nélküli mozgásban kellene többet nyújtanunk ahhoz, hogy csökkentsük az ellenfeleink labdabirtoklási fölényét és ezáltal a kínálkozó lehetőségeit. Mentálisan és csapategységben az Újpest fölé nőttünk, de a meccset természetesen a kapu előtti egyéni villanások és vállalkozószellem döntötték el. Klassz meccs volt, örülök nagyon, hogy sokan nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.sortav
sortav

Naptár

2019.június 27. csütörtök
sortav
HKSzCsPSzV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

sortav
TÁMOGATÓINK: