Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest52     
2. Várda SE47     
3. Békéscsaba37     
4. Nyíregyháza Sp…34     
5. Vác33     
6. Ceglédi33     
7. Győri ETO32     
8. GYIRMÓT FC GYŐR31     
9. Budaörsi SC30     
10. Szolnoki MÁV28     
11. Kazincbarcika28     
12. Dorogi28     
13. Soroksár SC27     
14. Zalaegerszegi TE23     
15. MTE 190423     
16. Siófok20     
17. Szeged 201119     
18. Budafoki MTE19     
19. Csákvári TK18     
20. Soproni VSE12     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY
A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


MERKANTIL BANK LIGA
2017-2018
TISZTELD AZ ELLENFELED!

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRS

CEGLÉDI VSE
AQVITAL FC CSÁKVÁR

DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR
KBSC

KISVÁRDA MASTER GOOD

CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR

MTK BUDAPEST

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK

SOPRONI VSE

SOROKSÁR SC

SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA

SZOLNOKI MÁV FC


VÁC FC

ZTE FC


BEMUTATKOZIK - SZŐCS LÁSZLÓ

2017. július 25. 14:34:33  nyomtatási kép

A Gyirmót FC Győr felkészülési mérkőzésein, rendszeresen Szőcs László játszott, az egyik belső védő szerepkörében. A 27 éves, dunaszerdahelyi születésű labdarúgó, a teljes felkészülést végig dolgozta tehát a csapattal. Molnár László, a Gyirmót FC Győr új vezetőedzője, a jelek szerint, komoly szerepet szán a védekezésünkben, a felvidéki labdarúgónak.  
- Molnár László keresett meg engem és ő vázolta fel ezt a lehetőségét a Gyirmót FC Győr csapatában. A leginkább az volt vonzó a számomra, hogy ez a csapat az élvonalba szeretne visszajutni. Mivel itt a szomszédban élek, természetesen folyamatosan figyeltem a magyar labdarúgást és így a Gyirmót FC Győr szereplését is. Molnár László pedig, volt már az edzőm Losoncon és így tudom, hogy rendkívül sikerorientált szakember. Sokat is dolgoztunk a felkészülés során és úgy érzem, hogy a csapatunk jó úton halad. Bizakodó vagyok tehát, de azt is pontosan tudom, hogy kellenek már a tétmérkőzések, hogy tiszta képet lássunk.

Úgy tudjuk, hogy nagyon sikeres volt az előző éved Szlovákiában. Te milyennek ítéled a tavalyi szezonodat?

- Az előző szezonban Szakolcán, az MFK Skalica csapatában futballoztam és minden bajnoki és kupamérkőzésen szerepeltem. A Skalica pedig a történelme legjobb idényét produkálta, hiszen mindössze egyetlen ponttal maradt le az élvonalról és bejutott a szlovák kupadöntőbe. A kupasorozat pedig különösen emlékezetes marad a számunkra, mert abban három élvonalbeli gárda ellen is tovább jutottunk. Ráadásul a Podbrezova a második, a Spartak Myjava a harmadik, a zsolnai MFK Zilina pedig az első helyen állt akkor a szlovák élvonalban, amikor a kupában velünk találkoztak. Nagy meglepésnek számított tehát a döntőbe jutásunk, hiszen Szlovákiában ez 16 év után, sikerült ez ismét egy második ligás csapatnak. Természetesen a döntő is örök élmény marad a számunkra, de azt el kell ismerni, hogy ott jobb volt, a Priskin Tamással felálló, Slovan Bratislava.

Jól tudjuk, hogy te is Pozsonyban kezdted a pályafutásodat?

- Igen, de én az Inter Bratislava csapatában nevelkedtem, amely abban az időben nagyon erős csapat volt Szlovákiában. Olyan kiváló játékosok játszottak ott akkor, mint a kapus Martin Krnác és a támadó, Tomas Majtan, akik most igazoltak Mezőkövesdre. Nekem ott az élvonalban nem sikerült bemutatkoznom és így Somorjára igazolta, az STK Samorin gárdájához. Ezután a cseh második osztályban futballoztam, ahol az LP Sumperk labdarúgója voltam. Egy év után azonban hazatértem és a Gabcikovo, majd a már említett losonci Lucenec AFC, a Velky Meder és legutoljára szakolcai csapat következett. Ezek a csapatok, az egyetlen Gabcikovo kivételével, mind a másodosztályban szerepeltek.

A Gyirmót FC Győr felkészülési mérkőzésien, belső védőként szerepeltél. Mindig ilyen poszton futballoztál?

- Az elmúlt néhány évben már minden csapatomban, belső védő voltam. Régebben játszottam a középpályán, rendszerint védekező szerepkörben. Azt is nagyon szerettem, de ma már rutinos belső védőként ismernek és ezen a poszton vagyok képes a legjobb teljesítményre. Sergio Ramos játékát tartom az etalonnak, de nem a spanyol, hanem inkább az angol labdarúgás a kedvencem.

Jól érzed magad Magyarországon? Sikerült már beilleszkedned a Gyirmót FC Győr csapatába?

- Én egy magyar családban nőttem fel Nagyabonyban, ahol a nagyszüleim és a szüleim is magyarul beszéltek. Magyarországot és Győrt pedig jól ismertem, hiszen sokat jártam már itt. A számomra tehát, semmilyen gondot sem jelentett a beilleszkedés, a Gyirmót FC Győr csapatába. A Mátraházán eltöltött egy hét viszont, a csapatépítés szempontjából is fontos volt és én úgy érzem, hogy jól is sikerült. Nem egyszerű feladatra vállalkozunk, mert egy nagyon hosszú és küzdelmes bajnokság vár ránk. Felkészültünk rá és várjuk a rajtot, de azt is tudjuk, hogy a sikerek fogják majd igazán összekovácsolni a csapatunkat.

sortav
sortav

Naptár

2017.december 15. péntek
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

sortav
VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK