Tabella

NB II. 2018/2019
1. Zalaegerszegi TE82     
2. Kaposvári Rákóczi74     
3. GYIRMÓT FC GYŐR65     
4. Vasas65     
5. Budaörsi SC64     
6. Békéscsaba60     
7. Soroksár SC59     
8. Győri ETO58     
9. Kazincbarcika56     
10. Nyíregyháza Sp…56     
11. Csákvári TK52     
12. Siófok47     
13. Vác46     
14. Dorogi43     
15. Tiszakécske43     
16. Budafoki MTE41     
17. Balmazújváros …40     
18. Ceglédi32     
19. MTE 190431     
20. Monori SE30     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJAHÉTFŐ
9:00 Edzés

KEDD
szünnap

SZERDA
10:00 Edzés

CSÜTÖRTÖK
10.00 Edzés

PÉNTEK
10.00 edzés

SZOMBAT
13:00 edzés

VASÁRNAP
38. Forduló
 2018.05.19. vasárnap 17:00 
Nyíregyházi Spartacus - Gyirmót FC Győr

TISZTELT ELLENFELED!


UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. február 25. 18:40:15  nyomtatási kép
U19-es csapatunk Győzelemmel kezdte a bajnoki küzdelmeket Paks ellen. U17 és az U16-os csapataink nem nagyon örülhettek a Paks elleni mérkőzések után, míg az U10 és az U11 rendkívül mozgalmas hétvégén van túl. Az U13 magabiztosan győzte le felkészülési mérkőzésen Csorna korosztályos csapatát.

U19 bajnoki mérkőzés, 16. forduló
Paksi FC - Gyirmót SE 0:3 (0:1)
Gólszerzők: Buruzs Barnabás 44', Gelencsér Márton 48', Kovács Péter 87'.

Összeállítás: Kiss G. - Tóth E., Turi L., Kovács Á., Kovács B. - Somogyi-Bakos, Gelencsér, Tokaji (Lampert 55') - Bergendi (Kovács P. 66'), Mayer, Buruzs.

Makkos Tamás: Úgy érzem jól sikerült a téli felkészülésünk, így a legtöbb játékosunk megfelelő fizikai állapotban várta bajnoki rajtot. Erős ellenfelekkel küzdöttünk meg, így sikerült a csapatjátékunkat meccsről meccsre összehangolni és mint kiderült, ez volt a kulcsa az idei első sikerünknek. Néhány kisebb-nagyobb sérülés, illetve betegség még nehézséget okozott az összeállításnál és ez egy kicsit meg is látszott a mérkőzés első félidejében. Ellenfelünk sok helyzetet tudott kialakítani a mérkőzés elején és el kell ismerni, hogy többször nem rajtunk múlott, hogy vezetést szerezzenek. Fél óra elteltével érkeztünk meg a meccsbe, ekkor már helyzeteink voltak nekünk is és a szünet előtt egy egyéni villanással vezetést szereztünk. Ennek ellenére a félidőben nem dicsértem meg a csapatot, sőt... A második félidő elején egy szemtelen szabadrúgás góllal megdupláztuk az előnyünket, ezután vált magabiztosabbá a játékunk és a szél által támogatott hazaiak próbálkozásait sikerrel vertük vissza. Miközben védelmünk stabilan állt a talpán, a kontraakcióinkban végig benne volt a veszély, ennek eredményeképpen a harmadik gólunkkal egy elfutás után fölényessé váló győzelmet arattunk. Van mit javítani a játékunkon, ettől függetlenül gratulálok a csapatnak!   
U17 Bajnoki mérkőzés 
Gyirmót SE U17 - Paks 0-1 (0-0)

Gyirmót SE U17: Iváncsics - Czafik, Szabó, Gergely, Babayigit - Nagy, Orbán - Ferenczi (Vékássy) Fördős Varga -Dán (Csernyicki) 
    
Nagy Attila: Magabiztos jó játékot mutatott a csapat, sajnos nem párosult pontszerzéssel


">U16 Gyirmót SE- Paks 1:1 (1-0)
Kecskés, Madarász, (Sujtner)  Görcs, Imre, Peisser, Buglyó, Füzi, Halász, (Vígh)Hécz, (Bódis) Szabó K, Szabó B.
Gólszerző: Hécz Armand

Ördög József: Védekezésre berendezkedett, fizikálisan erős csapat ellen léptünk pályára. Összjáték technikánkkal nőttünk az ellenfelünk fölé ami helyzetekben mutatkozott meg. 1:0 állásnál többször eldönthettük volna a mérkőzést de ziccereinket nem tudtuk értékesíteni. Ellentétben a Paks a kínálkozó lehetőségét kihasználta és egalizálta a mérkőzés állását. Jobb összpontosítással nyerhető mérkőzést szalasztottunk el!
U13-as Felkészülési mérkőzés

2019.02.24 Csorna

Csorna U13 - Gyirmót U13  0-5 

Gólszerző: Baksa D.(4), Szirtes O.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott mindkét félidőben: Oláh Zsombor, Ács Balázs, Baksa Dániel

Gyirmót SE Győr U13: Tréger P.,- Szabó Á., Ács B., Szabó I. Zs., Oláh Zs. - Földes D. Sz., Szirtes O., Winkler A.. - Baksa D. G., Gyurasits Á., Kocsis B.

Orosz Márk: A mérkőzés első félidejével nem voltam elégedett. Nem sikerült felgyorsítani a játékunkat és technikailag pontatlanok voltunk, kivéve a három kiemelkedő teljesítményt nyújtott játékost. A második félidőre sikerült összekapni magunkat. Már sokkal jobb volt a labdakihozatal, a labdabirtoklás és a támadásépítés. Baksa Dánielnek sok kihagyás után visszatért és nagyszerű teljesítményt nyújtott. Gratulálok a csapatnak a második félidőhöz!
U11-es Meghívásos teremtorna

Mosonmagyaróvár, 2019.02.23. szombat

Csoportmérkőzések:  

Gyirmót U11 - ETO 1:2

Gyirmót U11 - Komárom 1:2


Helyosztók:

Gyirmót U11 - MTE 'B' 2:0

A tornán résztvevő játékosok: Horváth Donát, Szalay Olivér, Szabó Bálint, Csala Máté, Módra Máté, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Steszli András, Keller Noel, Horváth Gergely, Koronika Bence

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott(ak): Horváth Donát (kapusként)

Lakatos Attila: Két részre osztanám a tornát, a csoportmérkőzéseken az ETO ellen nagyot küzdve próbáltuk eltüntetni a sebességbeli különbséget. Minőségi páros védekezésünknek, Donát nagyszerű bravúrjainak köszönhetően végig szorossá tudtuk tenni a mérkőzést. Meggyőződésem, hogy a Komárno elleni mérkőzésen egy nálunk gyengébb csapattól kaptunk ki, ennek az oka nagyon egyszerű, hiányzott a rámenősség, a vagányság a csapatból, továbbá lassan járattuk a labdát, lassan építettük fel a támadásainkat. A helyosztó mérkőzéseit jó mentalitással játszottuk, hiszen törekedtünk a minél több gól szerzésére.

Összességében az ETO elleni mérkőzésre büszkék lehetünk, a Komárno mérkőzésre kevésbé. A helyosztón játszott két mérkőzésen már gyengébb képességű ellenfelek ellen játszottunk. Sajnos nem minden játékosom tudott élni a lehetőséggel.

A tornán 9 csapatból 7. helyezést értünk el.  

U11-es edzőmérkőzés:

Gyirmót, 2019.02.24. vasárnap

Helyszín, játékidő

Gyirmót, kisműfüves 2x35'

Csapatunk:  Horváth Donát - Csizmazia Áron, Simon Milán - Kiss Bence, Nyikus Róbert, Németh Gergely - Steszli András kezdőcsapattal állt fel, lehetőséget kaptak még: Oláh Bálint, Kalmár Bendegúz

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott(ak): összességében mindenki megfelelő/jó szinten játszott, de extra, kiemelkedő teljesítményt nem nyújtottunk.

Lakatos Attila: A vártnál kicsit gyengébb képességű ellenfél ellen az első félidőben több szép támadást vezettünk, a sok rúgott gólunk ellenére is maradt hiányérzetem. A kényszerítőink többnyire ültek és hasznosak voltak, végig önbizalommal játszottunk, ez jól látszott a bátor cseleken és a kapura lövéseinken is. Ellenfelünk néhány jobb képességű játékosát többször kevésbé jó ütemben próbáltuk szerelni, ezért több 'sárga lapos' szituációba sodortuk saját magunkat. A gyors átmenetekre törekedtünk, viszont a két védőnk és középső középpályásunk mélységi tagozódásán javítanunk kell, az általam elképzelt háromszög helyett gyakran egy vonalban játszottak mindhárman. Ezt fontos lesz gyakorolni már most is, hiszen ez később a nagyobb területű mérkőzéseken is kulcsfontosságú lesz a labdakihozatalnál. A második félidőben, ahogy kezdtünk fáradni kicsit több egyénieskedést, felesleges labdavezetést, labdavesztéseket láttam, de a félidő második felére újra csapatként is jól funkcionáltunk. Labdajáratásban előre léptünk, továbbra is szeretném, ha a türelem is jellemezné a csapatunkat. Ha a szélsőjátékunk utolsó passzainak döntési minőségén tudunk javítani, akkor erősebb ellenfelek ellen is lesz több gólszerzési lehetőségünk.

A mérkőzés végeredménye:

Gyirmót U11 - Gönyű U12 11:1 (6:0)U10

Hétvégén négy mérkőzésen fejleszthettük tudásunkat, amiket már időjárásnak köszönhetően szabadtérben játszhattunk!

Csütörtök este 18:30 kor a Ménfőcsanak U11 el kezdtünk, ahol az egy évvel idősebbekkel játszottunk egy nagyon jó mérkőzést. Ezen a mérkőzésen több játékosunk is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak és éltek a lehetőséggel, hogy fejlődhetnek. Összességében elégedett vagyok a látott játékkal.

Keret: Maros Máté (Mate) Tóth Szabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Levi) Csaplár Milán (Milu) Dobos Ádám (Szöcske) Vadász Zsombor, Martinák Máté (Sárkány) Lex Olivér (Démon) Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi)

Péntek:

Pénteken este az MTE otthonába látogattunk el edzőmérkőzésre, ahova sajnos betegségek miatt már csak 9 játékossal tudtunk elmenni! Mérkőzést nagyon jól kezdte mindkét csapat felváltva jöttek a helyzetek, gólszerzési lehetőségek. Nagyon sok helyzetet hagytunk ki, utolsó pillanatokban erővel szerettük volna befejezni a támadásainkat, ahelyett hogy okosan lehelyeznénk! Nagyon jó mérkőzést játszunk, amit minden hónapba egy alkalommal meg fogunk ismételni! Gratulálok mindkét csapatnak.

Végeredmény: MTE 8:4 Gyirmót SE

Keret: Tóth Szabolcs(Medve) Mészáros Zsombor(Zsomesz) Laki Levente(Levi) Martinák Máté(Sárkány) Németh Bálint(Teve) Makra Márk( Makk) Végvári Valter, Barta Ákos(Mákos) Simon Olivér(Simi)

Szombat:

Szombaton reggel hazai pályán fogadtuk ellenfelünket szinte ugyan azzal a kerettel mint akikkel MTEhez látogattunk, egy játékos Zsomesz helyett a Milu csatlakozott hozzánk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ellenfelünket saját térfelére szorítottuk 30 percig, de nem tudtuk bevenni a kapujukat. Laki Levente irányító pozícióban nagyon jól szervezte a játékunkat, szép kapura rúgásai is voltak, de sajnos nem sikerült betalálnia neki sem. Ellenfelünk sorcserével érkezett, így ahogy fáradtunk kihasználták a pontatlanságainkat és az előre rúgott labdáikkal mögénk tudtak kerülni, mivel nem szerettek volna les szabályával játszani. Gratulálok minden játékosnak, mert nagyon jól játszottunk egész mérkőzésen, ellenfelünknél szebb és jobb játunk volt a fáradság ellenére is!

Végeredmény: 0-9

Keret: Tóth Szabolcs(Medve) Csaplár Milán(Milu) Laki Levente(Levi)  Martinák Máté(Sárkány) Németh Bálint(Teve) Makra Márk( Makk) Végvári Valter, Barta Ákos(Mákos) Simon Olivér(Simi)

Vasárnap:

Folytattuk mérkőzés programunkat a DAC U10 es csapata ellen Gyirmóton. Játékos keretünk 10 főre változott, de szintén ugyan az a 9 játékos volt, akik egészségesek voltak és ehhez csatlakozott Kelemen Dominik az U9ből és visszatért hozzánk Mészáros Zsombor. Mérkőzés első percében egy gyors labdaszerzést követően egy érintős játékkal megszereztük a vezetést! A gyors gól nagy lendületet adott a játékunknak. Támadó focit játszottunk egész mérkőzésen aminek köszönhetően 16 gólt tudtunk rúgni. Mérkőzés végére már látszott a fáradság, csapatunk nagyon elfáradt fejben, de így is a tőlünk megszokott gyors passzos játékra törekedtünk. Ellenfelünk 12 gólt szerzett, de edzőjük mérkőzés közben oda jött és a következőt mondta: ne haragudjunk, hogy nem játszunk les szabállyal, mert látom hogy góljaik 80% abból rúgjuk, illetve nagyon jól játszotok, jó nézni, ahogy gyors passzokkal teszitek a labdát! Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon sportszerű és gólgazdag mérkőzést játszottunk! Köszönöm a szülők segítségét, hogy minden szülő, néző, játékos forró teával élvezhette a mérkőzést!

Végeredmény: Gyirmót 16:12 DAC

Keret: Kelemen Dominik, Mészáros Zsombor(Zsomesz) Laki Levente(Levi) Martinák Máté(Sárkány) Németh Bálint(Teve) Makra Márk( Makk) Végvári Valter, Barta Ákos(Mákos) Simon Olivér(Simi) Csaplár Milán(Milu)

Gratulálok mindenkinek a kemény négy mérkőzéshez, büszke vagyok minden egyes játékos teljesítményére! Nagyon jó volt!

Hajrá Gyirmót!
sortav
sortav

Naptár

2019.május 24. péntek
sortav
HKSzCsPSzV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

sortav
TÁMOGATÓINK: