Tabella

NB II. 2018/2019
1. Zalaegerszegi TE82     
2. Kaposvári Rákóczi74     
3. GYIRMÓT FC GYŐR65     
4. Vasas65     
5. Budaörsi SC64     
6. Békéscsaba60     
7. Soroksár SC59     
8. Győri ETO58     
9. Kazincbarcika56     
10. Nyíregyháza Sp…56     
11. Csákvári TK52     
12. Siófok47     
13. Vác46     
14. Dorogi43     
15. Tiszakécske43     
16. Budafoki MTE41     
17. Balmazújváros …40     
18. Ceglédi32     
19. MTE 190431     
20. Monori SE30     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


HÉTFŐ
Szabadság

KEDD
Szabadság

SZERDA
Szabadság

CSÜTÖRTÖK
Szabadság

PÉNTEK
Szabadság

SZOMBAT
Szabadság

VASÁRNAP
Szabadság
TISZTELT ELLENFELED!


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. március 25. 15:43:48  nyomtatási kép
Hétvégi forduló felemásra sikeredett. Lurkó ellen győzött, de Győrasszonyfa ellen botlott U13-as csapatunk.  U14 és az U15 kiütötte a városi Üstököst. Az U16 megérdemelten győzött a Videoton ellen, de az U17 alulmaradt a Vidivel szemben és sajnos az U18 és az U19 sem örülhetett a győzelemnek.

2. tavaszi Régiós B szintű Bozsik-torna:
Ajka, 2019.03.23. szombat 10:00

Játékidő
Ajka, 5*15'

Csapatunk:  Szalay Olivér, Kalmár Bendegúz, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Steszli András, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Gerencsér Alex, Szabó Lőrinc, Módra Máté, Horváth Donát, Koronika Bence

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Oláh Bálint (oklevelet ő kapta), Csizmazia Áron (kiemelkedő mentális képesség), Gerencsér Alex (4 gól) és Steszli András (4gól) játéka mindenképp kiemelkedett, de ezúttal nem akadt gyenge pont a csapatunkban.

Lakatos Attila: 
Nagyon bíztam benne, hogy a múlt heti, hazai pályán játszott Bozsik-tornánk után ezúttal tudunk majd a játék minőségében javulni. Kedvező időjárás mellett úgy gondolom, hogy játékban, de legfőképp mentálisan tudtunk nagyot előre lépni (Sopron ellen vesztett állásból nyertünk), és nyugodtan kijelenthetem, hogy ismét bebizonyítottuk, hogy a mi csapatunk a csoport legerősebb csapata. 
Az egész torna alatt kerestük a játékot, a labdakihozatalainkban rendszeresen meg tudtuk játszani a szélsőinket, a játék szervezésében, forgatásában kicsit gyorsabb gondolkodással, kivitelezéssel még több helyzetet alakíthattunk volna ki ellenfeleink kapuja előtt. Nagy örömmel töltött el, hogy többször is, ha a bal oldalon nem tudtunk a védelem mögé kerülni türelmesen átforgattuk, átjuttatuk a másik oldalra a labdát és ott próbáltunk támadójátékot kezdeményezni.  
A támadásbefejezésekben Alextől és Banditól is határozott, vagány megoldásokat is láttam. 
Továbbra is javítanunk kell a passzerősségen, passzpontosságban, az egyéni játék felvállalásában, és kulcsfontosságú, hogy a kettő közti döntésben (épp cselezzek vagy passzoljak, melyik a jobb...).
Ezúttal a 10 rúgott gólunk mellé többször is megzörgettük a kapufát, a három kapott gólunkból pedig kettőt nagy egyéni hibák előzték meg. 
A gyerekfoci ismét megmutatta szépségét, hiszen a múlt heti gyenge teljesítményünk után ezúttal több jó egyéni teljesítmény mellett megfelelő csapatjátékot is nyújtottunk.  
A tornát négy győzelemmel, és egy vereséggel zártuk.

A mérkőzések végeredménye:
Gyirmót - Pápa 2:0
Gyirmót - Sopron 2:1
Gyirmót - Ajka 2:0
Gyirmót - MTE 1:2
Gyirmót - Lurkó 3:0">U10 Értékelés:

 

2019.03.23 FK Rača torna

Eredmény:  FK Rača červeni 5 - 1 Gyirmót SE U10, FK Vajnory U11 5 - 6 Gyirmót SE U10, FK Rača modri 1 - 3Gyirmót SE U10

Keret: Maros Máté (Mate) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Kelemen Dominik (Kele) Martinák Máté (Sárkány) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl)

Tornaértékelés: Szombaton kilenc játékossal vettünk részt Szlovákiába a Rača otthonában négycsapatos tornán, három mérkőzést játszottunk 5 perces pihenőkkel. Első mérkőzésünkön nagyon jó játékkal, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiket sajnos kapkodás miatt nem tudtunk gólra váltani, de az edzésen tanultakat és az elvárt játékot játszottuk a mérkőzés végéig. Vereség ellenére torna legjobb mérkőzését játszottuk. Második mérkőzésen agresszív, kemény és kombinatív játékot láthattak a kilátogató nézők. Ellenfelünk előrerúgott labdákkal tudott ellenállni a letámadásunknak, de sajnos ezzel sikerült nekik gólokat is szerezni. Ezen a mérkőzésen már befejezéseknél is higgadtak voltunk, így 6 gólt is szereztünk, de még mindig sok helyzet kimaradt. Harmadik mérkőzésen már fáradtunk, így a játunkban sok hiba belecsúszott, de utolsó pillanatig törekedtünk az edzésen tanultakat játszani. Három mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel, hozzáállással elégedett vagyok, helyzeteink kihasználására nagyobb koncentrációt kell fordítanunk.  Gratulálok minden játékosnak.

Jó teljesítmény: Maros Máté, Nagy Ádám, Parcsami Mózer Márton, Laki Levente, Mészáros Zsombor

 

2019.03.23 Gyirmót U10 Bozsik torna

Eredmények: Gyirmót U10-PELC 1-4, Gyirmót U10-Sopron 0-3, Gyirmót U10-Ajka 0-3, Gyirmót U10-MTE 0-6,Gyirmót U10-Lurkó 1-4

Keret: Pausits Márton (Kobra) Németh Bálint (Teve) Barta Ákos (Mákos) Makra Márk (Makk) Csaplár Milán ( Milu) Lex Olivér (Démon) Végvári Valter,

Tornaértékelés: Szombaton, Ajkán ragyogó napsütésben, ideális körülmények között vettünk részt a Bozsik kupán. Az öt mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltunk mindegyik csapatnak. Sajnos cserelehetőségünk nem volt, ezért a mérkőzések végére elfáradtunk és a védekezésünkben elkövetett egyéni hibákat ellenfeleink kihasználták. A résztvevő játékosok hozzáállása példaértékű volt, végig küzdöttünk, az utolsó percig nem adtuk fel.  Büszke vagyok minden játékos teljesítményére. Az oklevelet- bar mindenki megérdemelte volna- Csaplár Milán kapta.

Jó teljesítmény: Mindenki

2019.03.18 Gyirmót U10- Ménfőcsanak U11

Eredmény: Gyirmót U10-Ménfőcsanak U11 15-4

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Martinák Máté (Sárkány) Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi) Laki Levente (Levi) Barta Ákos (Mákos) Maros Máté (Mate) Csaplár Milán (Milu)

Mérkőzésértékelés: Hétfői barátságos mérkőzésünk ismét megrendezésre került Gyirmóton. Mérkőzés elején sajnos a bemelegítéshez hasonlóan, lassan és pontatlanul kezdtük. Nagyon sok hiba miatt nem tudtunk ellenfelünk mögé kerül, mérkőzés a pálya középső részén zajlott csak. Mérkőzés felétől két szabályt vezettem be: maximum két érintő, a szélsők pedig csak gyengébbik lábbal érhetnek bele (tükör szélsővel játszottuk a második játékrészt). Mérkőzés második játékrészével részben elégedett vagyok, ott már láttam az edzésen tanult dolgokat. Laki Levente szép mélységi passzai, Mészáros Zsombor gyengébbik lábbal több gólt is szerzett, Nagy Ádám gyönyörű fejesgólja, Tóth Szabolcs (kapus) mezőnyjátékosként szép cselek, kényszerítők gólok. Gratulálok minden játékosnak.

Jó teljesítmény: Tóth Szabolcs, Laki Levente, Mészáros Zsombor, Nagy Ádám

Gratulálok mindenkinek a mérkőzéseken nyújtott teljesítményhez!U12 I. osztály ÉNY régió 17. forduló

 

Gyirmót, 2019.03.24 vasárnap 10.00, 5-ös pálya

 

Gyirmót SE - Lurkó UFC 3-0 (0-0) gólszerzőink: Szemeti Dávid és Árpási Bálint(2)

 

Összeállítás:

Gyirmót SE U12   taktika: 2-3-3 (támadó szellemű)

Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát,- Csiszár-Piedl Dávid, Árpási Bálint, Kim Jun- Molnár Barnabás, Pécskai Levente Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szemeti Dávid, Gálos Zsombor László, Novák Szabolcs

 

Bencze Károly edző: Végig bátran és kezdeményezően játszottunk. Már az első félidőben is sok helyzetünk volt. Idő kérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést. A második félidőben pedig, látványos támadások után szép gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak! Kiemelkedőt nyújtott: Árpási Bálint, Árpási Kristóf, Kim Jun, Szemeti Dávid

 

Gyirmót csoport, Bozsik U12/13 torna:

A csapat másik része a Bozsik csoport tornán vett részt vasárnap Gyirmóton a 7-es pályán 09.00-12.30 között:

A csapat három mérkőzést (3x30’) játszott a Bozsik csoport idősebb csapataival. Mindend mérkőzésen támadólag léptünk fel. Az edzésen tanult feladatok visszajöttek a játékban. Szépen feljődünk. Ilyen összetételben még nem játszottunk ellenfelekkel. Gratulálok a játékosoknak. Külön oklevelet, Szabó Áron kapta, kapusként mezőnyben is jól teljesített.

Eredmények:

  1. Gyirmót SE U12- Győrújbarát SE U13 4-0
  2. Gyirmót SE U12- Nyúl SC U13 11-1
  3. Gyirmót SE U12- ESK Ménfőcsanak 4-0

Összeállítás: (3-2-3) Varga Áron (kapus), -Kopp Noel, Pápai Levente, Fekete Benedek,- Molnár Marcell, Méhes Gergely,- Török Milán, Fenyvesi Máté, Antal László, cserék: Neskov Milán és Neskov Olivér

A 25-ös keretből 24 játékosom szerepelt a vasárnapi mérkőzéseken. Távol Szabó Márkó sérülés végett. ">U13-as Bajnoki mérkőzés
">2019.03.24 Gyirmót

Gyirmót SE Győr U13 - Lurkó U13 4-2

Gólszerző: Hauzer B., Szirtes O., Kümmel B., Öngól

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 40.), - Hauzer B., Kiss M., Ács B.(Oláh Zs. 30.), Virág Z., - Földes D. Sz., Kümmel B.(Winkler A.45.), Szirtes O. (Szabó I. Zs. 38.) - Baksa D.(Farkas P. 40.), Gyurasits Á.(Szabó Á. 45.), Szapári L.(Berki A. 30.)

Orosz Márk: Nézők szempontjából egy nagyon jó mérkőzést tudtunk játszani. Mind két csapat erősen támadó focit játszott. Rengeteg helyzet volt a mérkőzésen. Úgy érzem a második félidőre sikerült stabilizálnunk a védekezésünket úgy, hogy közben megmaradt az erős támadójátékunk. Ennek köszönhetően a félidő 2-2-es állás után sikerült két gólt szereznünk, amellyel beállítottuk a 4-2-es végeredményt. Nem csak az erős támadójáték végett láthattak a kilátogatók nagyon jó mérkőzést, hanem a gólok tekintetében is, hiszen Hauzer Bálint egy szép fejes góllal szerzett vezetést, utána 2-2-es állásnál Szirtes Olivér egy bődületes nagy góllal juttatta vezetéshez a csapatot és Kümmel Benedek egy neki visszagurított labdát tekert nagyon szépen a felsősarokban a gyengébbik lábával, ha lehet nevezni gyengébbiknek. 

Nagyon Gratulálok a csapatnak!

Csapat nevében pedig köszönöm a szülőknek a szurkolást, hiszen ez még egy pluszt dobott a mérkőzés hangulatához!

">


U14-es megyei bajnoki mérkőzés


Győrasszonyfa U14 - Gyirmót SE Győr U13 4-2

Gólszerző: Berki Attila, Hauzer B.

Gyirmót SE Győr U13: Tréger P. (Kocsis B.35.), - Ács B.(Szabó Á. 35.), Virág Z.(Hauzer B. 35.), Földes D. Sz.(Szabó I. Zs.35.), Kümmel B., - Szirtes O.(Winkler A. 35.), Baksa D.,(Farkas P. 35.) Berki A. (Winkler A. 40.) - Szapári L. (Gyuarsits Á. 35.)

 

Orosz Márk: Sajnos már az első 10 percben vezetést tudott szerezni az ellenfél két potyagóllal, amely a pálya talajának volt köszönhető. Egyik egy hazapassz után átpattant a kapusunk lábfeje felett a labda, tehát egy öngól, a másik egy gyengébb lövés, amire eldöltünk és a kapusunk felett átpattant. Ezután ellenfelünk 7 emberrel védekezett az 5*2-es kapura, amimből kontrákból próbált eljönni. 3. gólnál a középpályásunk messze állt az emberétől és hagytuk lőni, a negyedik pedig egy megpattant lövés, ami átpattant a kapusunk felett. A félidőre 4-0- al mentünk. Úgy gondolom a támadásaink végén többször rossz döntést hoztunk. A második félidőre viszont úgy jöttünk ki, hogy végig beszorult az ellenfél a saját kapuja elé. Nagyon pontos passzokat adtunk egymásnak, és nagyon jó elvben fociztunk. Ennek köszönhető a két gól is. GYIRMÓT SE GYŐR U14 - ÜSTÖKÖS U14  8:0 (3:0)

Gólszerzők: Barta Tamás 2, Szabó Patrik 2, Nyári Rikárdó 2, Fekete Márton, Kelemen Milán

Kiemelkedőt nyújtott: Az egész csapat

 

GYIRMÓT SE GYŐR U14: Gruttó Bence(Nagy Gergely, 50.p)- Kelemen Milán, Szabó Krisztián(Németh Noel 41.p.), Kráz Tamás, Németh Kende(Matyi Martin 41.p.)- Fekete Márton, Gönye Máté(Szabó Patrik 41.p.), Molnár Márton- Nyári Rikárdó, Rozs Renátó, Barta Tamás

Polyák Gábor U14 Edző: - Óriási akarással és precíz pontos játékkal kezdtük a mérkőzést. Már az első 10 percben eldöntöttük a találkozót a 3 szép gólunkkal. Minden edzésen gyakorolt támadás felépítést és pontrúgás variációt megcsináltak a gyerekek, ami külön öröm, mert ezért érdemes gyakorolni. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Gratulálok az egész csapatnak!    Gyirmót SE Győr U15 - Üstükös FC  4-0

Gyirmót SE Győr U15: Kocsis H- Horváth Z,Kalmár P, Tarsoly K, Molnár Sz- Lányi D, Lengyel M, Domján D- Csonka A, Vedres N, Dovánszki N
Csere: Dusza A, Bessenyei D

Gól: Dovánszki Noel, Kalmár Péter, Molnár Szabolcs, Bessenyei Dominik

Jók: Dovánszki Noel, Kalmár Péter

Török Szabolcs: -Nehezen kezdtük a mérkőzést, a pálya talaja miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani a sok passzos labdabirtoklást. Tompák, fásultak voltunk rengeteg technikai hiba rossz döntések, adtunk egy félidő előny ellenfelünknek. Félidőben átbeszéltük a problémákat, alkalmazkodnunk kellett a talajhoz és az ellenfél védelme mögé ívelt labdákkal próbálkoztunk amit területnyitással készítettünk elő. Ebből sikerült gólokat rúgnunk és bebiztosítottuk a győzelmet.Gyirmót SE Győr U16 - Videoton 1-0 (1-0)

Gólszerző: Görcs Márió

Gyirmót SE Győr U16 : Kecskés, Madarász, Görcs, Imre, Vígh, Szokolisc, Peisser, Buglyó, Szabó B,(Hécz) Rimai,(Sujtner) Simon,(Bódis)

Ördög József: - Görcs Márió vezérletével, a bajnokság legerősebb csapata ellen megérdemelt győzelmet arattunk!
Gyirmót SE U17 - Mol-Vidi U17 0-1 (0-1)

Gyirmót SE U17: Iváncsícs - Czafik, Kiss, Gergely, Szőke (Babayigit), Nagy, Csemez (Szabó), Siska, Orbán, Varga (Ferenczi) - Fördős (Csernyicki)

Nagy Attila edző: -Halvány első félidő után sikerült egy jó második félidőt produkálnunk de sajnos a gólszerzéssel hadilábon álltunk.
18.forduló U19-es Bajnoki Mérkőzés
 
Gyirmót SE U18 - Ajka 2-3 (2-2)
 
Gólszerzők:Majer (2)
 
Összeállítás:  Nyári (Csizmadia) -Kovács P.,Kausíts, Bene, Lampert - Herber(Hajnal), Posta,Koronkai(Kohán)- Kovács B.,Majer, Csonka(Vacic)
 
Germán Ferenc:Egyenlő erők küzdelméből,mindkét csapat győzelemre játszott ,sajnos a végén mi hibáztunk aminek vereség lett a vége.

 
19.forduló U19-es Bajnoki Mérkőzés
 
Sopron B. - Gyirmót SE Győr U18   0-0
 
Összeállítás: Turi - Szemenyei, Kovács P.,Bene, Kausits(Tölgyesi),- Herber, Posta, Korsós -Koronkai(Németh R.),Hajnal P., Csonka(Vacic)
 
Germán Ferenc: - Jó iramú,küzdelmes mérkőzésen a kapuk keveset forogtak veszélyben ,ezért az eredmény teljesen reális a mérkőzés képe alapján.
U19 bajnoki, 20. forduló

MOL Vidi FC - Gyirmót SE U19 2:1 (0:0)

Gólszerző: Mayer Ádám (80’)

Gyirmót SE U19: Kiss G. - Tóth E., Turi L. (Bányai 25’), Kovács Á., Lampert - Béli, Somogyi-Bakos (Bergendi 59’), Nagy B. (Kovács B. 46’), Gelencsér (Kuroli 77’) - Buruzs (Pataki 77’), Mayer.

Makkos Tamás: Az őszi szezon zárásakor azt mondtam, hogy remélhetően fel tudjuk majd venni tavasszal az osztály élcsapataival a versenyt. Örömmel láttam, hogy ez sikerült a remek Vidivel szemben, olyannyira, hogy bosszankodhattunk az utolsó percben bekapott gól, illetve az elmaradó pontszerzés miatt. Teljesen egyenrangú csapatok vívtak és ahogy ilyenkor lenni szokott, nüanszokon múlt, hogy melyik csapat  tudja a maga javára fordítani a találkozót. Veszíteni sosem jó, de a Székesfehérváron mutatott játék és hozzáállás dicséretes a felnőtt futball küszöbén álló játékosoktól.sortav
sortav

Naptár

2019.június 27. csütörtök
sortav
HKSzCsPSzV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

sortav
TÁMOGATÓINK: